oFi 2 528 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nie ma to jak nie mieć konkurencji i wkładać ludziom do gardeł najdroższą wersje abo, którego nikt nie chce Cytuj
Faka 4 066 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Za premium wychodzi 410 zł na rok? Dobrze liczę? Może się skuszę, jak tylko wrócę z urlopu. Cytuj
Faranell 280 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Akurat kończy mi się 1 lutego, to mam nadzieje promka zadziała dla "powracających". Cytuj
Square 8 879 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Zadziała. Ja rok temu po skończeniu czekałem jakoś półtora miesiąca, w tym może sie uda wcześniej, ale chyba będzie trzeba popatrzeć za jakimiś kluczami, może się trafi okazja. Cytuj
MEVEK 3 645 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Akurat PS+ sie wypalil. Moze skorzystam Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu O której rusza ta promocja? Plusa nie mam id dawna a jak na razie ceny dalej te same.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 879 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Niby od 11 miało być, ale na blogu PS jest tylko o Azji wzmianka? https://blog.playstation.com/2025/01/20/20240121-lny/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi