Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma to jak nie mieć konkurencji i wkładać ludziom do gardeł najdroższą wersje abo, którego nikt nie chce :beka:

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 286,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Za premium wychodzi 410 zł na rok? Dobrze liczę? Może się skuszę, jak tylko wrócę z urlopu. 

Opublikowano

Zadziała. Ja rok temu po skończeniu czekałem jakoś półtora miesiąca, w tym może sie uda wcześniej, ale chyba będzie trzeba popatrzeć za jakimiś kluczami, może się trafi okazja.

Opublikowano

O której rusza ta promocja? Plusa nie mam id dawna a jak na razie ceny dalej te same.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nawet jak będzie to tylko dla tych bez aktywnego abonamentu.

Opublikowano

Jacyś chętni na forumowe jeżdżenie w tym tygodniu w hot pursuit? Jakby co to jestem codziennie wieczorem chętny na PARTY :tokar:

Opublikowano

Chyba trzeba pomyśleć nad przesiadką na PS5 ale jakoś szkoda mi sprzedawać prosiaka i jeszcze tyle gier na PS4 do zagrania. Jak żyć.

Opublikowano

Przecież gro gier z PS4 działa lepiej na PS5, nie rozumiem dylematu.

Opublikowano

Ten Pac man całkiem przyjemnie wygląda i gra na 4h, sprawdzi się.

Opublikowano
8 godzin temu, mugen napisał(a):

Przecież gro gier z PS4 działa lepiej na PS5, nie rozumiem dylematu.

Jako, że jestem boomer to trochę mnie wkurza co zrobili z PS5 jeśli chodzi o dysk (wiem, że wszystko się może wysypać) ale PS4 jest jakoś tak bardziej naprawialne niż PS5. 

Prawdopodobnie i tak w tym roku zmienię bo będzie to silniejsze ode mnie ale jakoś taki mam większy opór niż przy sprzedaży starszych konsol.

Rozumiem, że online mogę wtedy grać z ludźmi, którzy mają PS4?

Opublikowano

Tak, to jedno i to samo. Nie wiem czy obecnie jest jakaś gra, która ma oddzielnie online na PS4 i PS5.

Opublikowano
  • Autor

znajdzie się parę crossgenowych multików, np. batllefield ostatni ma osobne multi dla ps4 i ps5

Opublikowano

Nie spodziewałem się. No i działa to w dwie strony.

Ogólnie nie wyobrażam sobie siedzieć dalej na PS4, chyba że ma się jeszcze inny obecny sprzęt.

Opublikowano

Wcześniej nie miałem jakiegoś ciśnienia na taką zmianę ale wychodzi co raz więcej gier w które chciał bym zagrać i przesiadka mocno kusi.

Opublikowano

Nie było w kolekcji?

Jak nadrobiłbyś to bierz używkę i po weekendzie puścisz dalej.

Opublikowano
21 hours ago, Square said:

Nie było w kolekcji?

Jak nadrobiłbyś to bierz używkę i po weekendzie puścisz dalej.

Nie wiem, PS5 kupiłem dopiero w listopadzie, plusa nie miałem od 2016 roku :)