Square 8 941 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Cyfra najtaniej po 59 zł jest na promo, pewnie w okolicy kwietnia ponownie. Cytuj
Czoperrr 5 405 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 4 minutes ago, Square said: Cyfra najtaniej po 59 zł jest na promo, pewnie w okolicy kwietnia ponownie. Nie no aż tak mi nie zależy, najlepiej będzie chyba faktycznie kupić pudełko i puścić dalej. Cytuj
BRY@N 1 850 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra 2 Cytuj
mario10 577 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Dopiero za miesiąc mi się kończy, ale coś się dzieje ostatnio bo tych promek jest więcej. Choć zawsze dla nowych i powracających. Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 13 minut temu, BRY@N napisał(a): Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh Cytuj
BRY@N 1 850 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) Szkoda, że nie dają na Essential mam w co grać i nie potrzebuję Extra tylko do multi potrzebuję. Teraz, Basior napisał(a): Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh Promocja jest do 24.02 Edytowane 14 lutego przez BRY@N Cytuj
Square 8 941 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego No pojebane to jest. Rok temu czekałem na promke i w tym też tak będzie, nie ma sensu płacić za pełniaka. A jeszcze teraz mają niby dodać te 5 dni Plusa, to znając szczęście promka się skończy jak jeszcze będę miał. Cytuj
Patapon 63 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 43 minuty temu, BRY@N napisał(a): Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra Kuszą po ponad 3 miesiącach przerwy aby wrócić ale pewnie przez pół roku nic ciekawego nie wpadnie i będę sobie pluł w brodę. Cóż do 24 czas na decyzję. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ja czekam mam zaległości do ogrania więc czekam na promkę następną bo za miesiąc mi się skończy. Cytuj
mitra 1 811 Opublikowano sobota o 12:19 Opublikowano sobota o 12:19 Ja mam essentiala jeszcze na 35 dni i pewnie trzeba będzie płacić pełniaka. Dobrze chociaż, że coś do portfela wpadło za starsy i może dodatkowo da się coś ugrać na tańszych doładowaniach. Poebane jest to, że trzeba płacić za multi i sejwy w chmurze. 1 Cytuj
Szajka 414 Opublikowano niedziela o 07:13 Opublikowano niedziela o 07:13 Haa,jest promka na plusa, a od ponad pół roku zlewam plusa. Dziś sobie myślę Dino Crisis jest dodany i kilka innych tytułów które bym ograł, myślę odnowię sobie. No i za wuja nie mogę odnowić bo ciągle wyświetla monit „Wystąpił niezidentyfikowany błąd. Spróbuj ponownie później.” Zastanawiam się czy to kwestia, że pleja przeniosłem do innego pokoju i jest po WiFi połączony z siecią,a wcześniej był kablem podpięty w poprzednim pokoju… Cytuj
Square 8 941 Opublikowano niedziela o 07:21 Opublikowano niedziela o 07:21 Spróbuj w apce albo przez www skoro na konsoli wywala błąd. 1 Cytuj
Szajka 414 Opublikowano niedziela o 07:25 Opublikowano niedziela o 07:25 2 minuty temu, Square napisał(a): Spróbuj w apce albo przez www skoro na konsoli wywala błąd. Nie pomyślałem o apce poszło dzięki Square Cytuj
Square 8 941 Opublikowano poniedziałek o 10:08 Opublikowano poniedziałek o 10:08 Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę. Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu. 2 Cytuj
Plackus 463 Opublikowano poniedziałek o 17:48 Opublikowano poniedziałek o 17:48 7 godzin temu, Square napisał(a): Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę. Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu. Ja w tym miesiącu również testowałem streaming bo chciałem pograć właśnie w God od War Wstapienie. W rezultacie i tak podpiąłem później PS3 i ściągnąłem demko GoWa dla porównania. I jak połączymy słabszą jakość w streamingu(mam światłowód a pobieranie waha się około 300mb/s więc chyba okej) połączona z rozdziałką 720p to na ekranie dużego tv robi się lekka papka. Na PS3 wygląda to lepiej. Na plus kolekcja dmc w które pograłem strumieniowo i bardzo fajne zaskoczenie na zerowy input lag więc to się chwali. Cytuj
Square 8 941 Opublikowano poniedziałek o 18:02 Opublikowano poniedziałek o 18:02 No sprawdzam właśnie GoW Wstąpienie i te 720p trochę boli. Pierwsze wrażenie miałem mieszane, bo nie było dźwięku, potem czarny ekran. Za trzecim poszło, ale do wyboru język grecki albo polski, na szczęście w menu głównym dało się zmienić. Nie wiem czy będę leciał całość, ale sprawdzę kilka tytułów, a i triala Małpy zobaczę zanim kupię pełniaka. 1 Cytuj
Pupcio 19 145 Opublikowano poniedziałek o 18:27 Opublikowano poniedziałek o 18:27 No to widze że od ponad dekady stoją w miejscu bo jeszcze za czasów ps now czy jak to sie tam zwało działało to identycznie Cytuj
Square 8 941 Opublikowano poniedziałek o 20:00 Opublikowano poniedziałek o 20:00 Info o 720p jest tylko o grach PS3, więc w pozostałych pewnie jest lepiej. Po coś ta opcja 4k jest do wyboru. Po włączenie tego GoW to jeszcze bardziej liczę na te plotkowane remastery. Cytuj
LukeSpidey 945 Opublikowano wtorek o 19:43 Opublikowano wtorek o 19:43 Zacząłem Bloom & Rage. Klimat wylewa się z ekranu. Liczę na powtórkę z oryginalnego Life is Strange. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi