Square 8 937 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Cyfra najtaniej po 59 zł jest na promo, pewnie w okolicy kwietnia ponownie. Cytuj
Czoperrr 5 401 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 4 minutes ago, Square said: Cyfra najtaniej po 59 zł jest na promo, pewnie w okolicy kwietnia ponownie. Nie no aż tak mi nie zależy, najlepiej będzie chyba faktycznie kupić pudełko i puścić dalej. Cytuj
BRY@N 1 846 Opublikowano piątek o 10:27 Opublikowano piątek o 10:27 Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra 2 Cytuj
mario10 577 Opublikowano piątek o 10:50 Opublikowano piątek o 10:50 Dopiero za miesiąc mi się kończy, ale coś się dzieje ostatnio bo tych promek jest więcej. Choć zawsze dla nowych i powracających. Cytuj
Basior 1 155 Opublikowano piątek o 10:51 Opublikowano piątek o 10:51 13 minut temu, BRY@N napisał(a): Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh Cytuj
BRY@N 1 846 Opublikowano piątek o 10:51 Opublikowano piątek o 10:51 (edytowane) Szkoda, że nie dają na Essential mam w co grać i nie potrzebuję Extra tylko do multi potrzebuję. Teraz, Basior napisał(a): Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh Promocja jest do 24.02 Edytowane piątek o 10:52 przez BRY@N Cytuj
Square 8 937 Opublikowano piątek o 10:54 Opublikowano piątek o 10:54 No pojebane to jest. Rok temu czekałem na promke i w tym też tak będzie, nie ma sensu płacić za pełniaka. A jeszcze teraz mają niby dodać te 5 dni Plusa, to znając szczęście promka się skończy jak jeszcze będę miał. Cytuj
Patapon 59 Opublikowano piątek o 11:12 Opublikowano piątek o 11:12 43 minuty temu, BRY@N napisał(a): Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra Kuszą po ponad 3 miesiącach przerwy aby wrócić ale pewnie przez pół roku nic ciekawego nie wpadnie i będę sobie pluł w brodę. Cóż do 24 czas na decyzję. Cytuj
mario10 577 Opublikowano piątek o 11:22 Opublikowano piątek o 11:22 Ja czekam mam zaległości do ogrania więc czekam na promkę następną bo za miesiąc mi się skończy. Cytuj
mitra 1 807 Opublikowano sobota o 12:19 Opublikowano sobota o 12:19 Ja mam essentiala jeszcze na 35 dni i pewnie trzeba będzie płacić pełniaka. Dobrze chociaż, że coś do portfela wpadło za starsy i może dodatkowo da się coś ugrać na tańszych doładowaniach. Poebane jest to, że trzeba płacić za multi i sejwy w chmurze. 1 Cytuj
Szajka 414 Opublikowano niedziela o 07:13 Opublikowano niedziela o 07:13 Haa,jest promka na plusa, a od ponad pół roku zlewam plusa. Dziś sobie myślę Dino Crisis jest dodany i kilka innych tytułów które bym ograł, myślę odnowię sobie. No i za wuja nie mogę odnowić bo ciągle wyświetla monit „Wystąpił niezidentyfikowany błąd. Spróbuj ponownie później.” Zastanawiam się czy to kwestia, że pleja przeniosłem do innego pokoju i jest po WiFi połączony z siecią,a wcześniej był kablem podpięty w poprzednim pokoju… Cytuj
Square 8 937 Opublikowano niedziela o 07:21 Opublikowano niedziela o 07:21 Spróbuj w apce albo przez www skoro na konsoli wywala błąd. 1 Cytuj
Szajka 414 Opublikowano niedziela o 07:25 Opublikowano niedziela o 07:25 2 minuty temu, Square napisał(a): Spróbuj w apce albo przez www skoro na konsoli wywala błąd. Nie pomyślałem o apce poszło dzięki Square Cytuj
Square 8 937 Opublikowano wczoraj o 10:08 Opublikowano wczoraj o 10:08 Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę. Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu. 2 Cytuj
Plackus 460 Opublikowano wczoraj o 17:48 Opublikowano wczoraj o 17:48 7 godzin temu, Square napisał(a): Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę. Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu. Ja w tym miesiącu również testowałem streaming bo chciałem pograć właśnie w God od War Wstapienie. W rezultacie i tak podpiąłem później PS3 i ściągnąłem demko GoWa dla porównania. I jak połączymy słabszą jakość w streamingu(mam światłowód a pobieranie waha się około 300mb/s więc chyba okej) połączona z rozdziałką 720p to na ekranie dużego tv robi się lekka papka. Na PS3 wygląda to lepiej. Na plus kolekcja dmc w które pograłem strumieniowo i bardzo fajne zaskoczenie na zerowy input lag więc to się chwali. Cytuj
Square 8 937 Opublikowano wczoraj o 18:02 Opublikowano wczoraj o 18:02 No sprawdzam właśnie GoW Wstąpienie i te 720p trochę boli. Pierwsze wrażenie miałem mieszane, bo nie było dźwięku, potem czarny ekran. Za trzecim poszło, ale do wyboru język grecki albo polski, na szczęście w menu głównym dało się zmienić. Nie wiem czy będę leciał całość, ale sprawdzę kilka tytułów, a i triala Małpy zobaczę zanim kupię pełniaka. 1 Cytuj
Pupcio 19 125 Opublikowano wczoraj o 18:27 Opublikowano wczoraj o 18:27 No to widze że od ponad dekady stoją w miejscu bo jeszcze za czasów ps now czy jak to sie tam zwało działało to identycznie Cytuj
Square 8 937 Opublikowano wczoraj o 20:00 Opublikowano wczoraj o 20:00 Info o 720p jest tylko o grach PS3, więc w pozostałych pewnie jest lepiej. Po coś ta opcja 4k jest do wyboru. Po włączenie tego GoW to jeszcze bardziej liczę na te plotkowane remastery. Cytuj
LukeSpidey 945 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Zacząłem Bloom & Rage. Klimat wylewa się z ekranu. Liczę na powtórkę z oryginalnego Life is Strange. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi