Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, BRY@N napisał(a):

Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra

Przechwytywanie.JPG

Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że nie dają na Essential :reggie: mam w co grać i nie potrzebuję Extra tylko do multi potrzebuję.

Teraz, Basior napisał(a):

Mi się 27.02 kończy i kurde zero promo widzę. Czyli pewnie znów pełniak za kupony. Meh

Promocja jest do 24.02 

Edytowane przez BRY@N
Opublikowano

No pojebane to jest. Rok temu czekałem na promke i w tym też tak będzie, nie ma sensu płacić za pełniaka.

A jeszcze teraz mają niby dodać te 5 dni Plusa, to znając szczęście promka się skończy jak jeszcze będę miał.

Opublikowano
43 minuty temu, BRY@N napisał(a):

Jest promocja na Plusa dla nowych i powracających ale tylko na Premium i Extra

Przechwytywanie.JPG

Kuszą po ponad 3 miesiącach przerwy aby wrócić ale pewnie przez pół roku nic ciekawego nie wpadnie i będę sobie pluł w brodę. Cóż do 24 czas na decyzję.

Opublikowano

Ja mam essentiala jeszcze na 35 dni i pewnie trzeba będzie płacić pełniaka. Dobrze chociaż, że coś do portfela wpadło za starsy i może dodatkowo da się coś ugrać na tańszych doładowaniach. Poebane jest to, że trzeba płacić za multi i sejwy w chmurze.

• This 1
Opublikowano

Haa,jest promka na plusa, a od ponad pół roku zlewam plusa. Dziś sobie myślę Dino Crisis jest dodany i kilka innych tytułów które bym ograł, myślę odnowię sobie. No i za wuja nie mogę odnowić bo ciągle wyświetla monit „Wystąpił  niezidentyfikowany błąd. Spróbuj ponownie później.” Zastanawiam się czy to kwestia, że pleja przeniosłem do innego pokoju i jest po WiFi połączony z siecią,a wcześniej był kablem podpięty w poprzednim pokoju…

Opublikowano

Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę.

Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu.

• Plusik 2
Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał(a):

Ulepszyłem sobie Plusa do Premium, więc sprawdzę jak działa streaming gier z PS3. Sony się ociąga z zapowiedzią remasterów GoW, a że nie chce mi się podpinać Chlebaka, który pewnie działa średnio to sobie tak odpalę Wstąpienie i może Dwójkę.

Dino Crisis to mogliby dodać dwójkę w końcu.

Ja w tym miesiącu również testowałem streaming bo chciałem pograć właśnie w God od War Wstapienie. W rezultacie i tak podpiąłem później PS3 i ściągnąłem demko GoWa dla porównania. I jak połączymy słabszą jakość w streamingu(mam światłowód a pobieranie waha się około 300mb/s więc chyba okej) połączona z rozdziałką 720p to na ekranie dużego tv robi się lekka papka. Na PS3 wygląda to lepiej.

Na plus kolekcja dmc w które pograłem strumieniowo i bardzo fajne zaskoczenie na zerowy input lag więc to się chwali. 

Opublikowano

No sprawdzam właśnie GoW Wstąpienie i te 720p trochę boli. Pierwsze wrażenie miałem mieszane, bo nie było dźwięku, potem czarny ekran. Za trzecim poszło, ale do wyboru język grecki albo polski, na szczęście w menu głównym dało się zmienić. Nie wiem czy będę leciał całość, ale sprawdzę kilka tytułów, a i triala Małpy zobaczę zanim kupię pełniaka.

• Lubię! 1
Opublikowano

Info o 720p jest tylko o grach PS3, więc w pozostałych pewnie jest lepiej. Po coś ta opcja 4k jest do wyboru.

Po włączenie tego GoW to jeszcze bardziej liczę na te plotkowane remastery.