triboy 1 058 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Pany, jest jakiś sposób, albo stronka, żeby przefiltrować gry z plusa ze swojej kolekcji tak, abym wiedział co było z essentiala, a co z extra/premium? edit Ok, znalazłem https://psplusinfo.com/games Edytowane 10 godzin temu przez triboy Cytuj
oFi 2 582 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Sony się zlitowalo by ten kupsztal do abo trafił xddddddddd Wokeguard, albo bardziej młodzieżowo - cwelguard nawet nie zostanie dodany do biblioteki u mnie. Żółwie za to zajebiste w coopie, polecam. 1 Cytuj
Pix 1 077 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To chyba najszybszy debiut w plusie gry AAA? Ależ to musiała być porażka finansowa dla EA. Sony pewnie litościwie zapłaciło jakieś grosze, żeby to trafiło do ich abonamentu. Oczywiście nie zamierzam nawet do biblioteki dodawać 2 Cytuj
Snake_Plissken 962 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu EA pewnie dopłaciło SONY, żeby łaskawie dali grę do Plusa. XDDDDDD Współczuć tylko tym, co kupili tą grę jak były przeceny niedawno. Żółwie za to totalny sztos, ile wspomnień mam z tych starych części Cytuj
jimmy 1 626 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu O kurwica, takiej szybkiej akcji z nie-GAASem chyba rzeczywiście jeszcze nie było. Były natychmiastowe zdjazdy z ceny jak Calisto albo SW Battlefront 2, ale takie jaja Cytuj
mario10 580 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Szczerze to nie chcę tego nawet za darmo, ale jak ktoś lubi to na próbę może sprawdzić. Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A ja chciałem Baldura teraz ograć, dzięki Sony 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi