triboy 1 059 Opublikowano środa o 17:10 Opublikowano środa o 17:10 (edytowane) Pany, jest jakiś sposób, albo stronka, żeby przefiltrować gry z plusa ze swojej kolekcji tak, abym wiedział co było z essentiala, a co z extra/premium? edit Ok, znalazłem https://psplusinfo.com/games Edytowane środa o 19:34 przez triboy Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano środa o 17:23 Opublikowano środa o 17:23 Sony się zlitowalo by ten kupsztal do abo trafił xddddddddd Wokeguard, albo bardziej młodzieżowo - cwelguard nawet nie zostanie dodany do biblioteki u mnie. Żółwie za to zajebiste w coopie, polecam. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 879 Opublikowano środa o 17:43 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 17:43 11 Cytuj
Pix 1 093 Opublikowano środa o 18:13 Opublikowano środa o 18:13 To chyba najszybszy debiut w plusie gry AAA? Ależ to musiała być porażka finansowa dla EA. Sony pewnie litościwie zapłaciło jakieś grosze, żeby to trafiło do ich abonamentu. Oczywiście nie zamierzam nawet do biblioteki dodawać 4 Cytuj
Snake_Plissken 987 Opublikowano środa o 18:23 Opublikowano środa o 18:23 EA pewnie dopłaciło SONY, żeby łaskawie dali grę do Plusa. XDDDDDD Współczuć tylko tym, co kupili tą grę jak były przeceny niedawno. Żółwie za to totalny sztos, ile wspomnień mam z tych starych części Cytuj
jimmy 1 656 Opublikowano środa o 18:54 Opublikowano środa o 18:54 O kurwica, takiej szybkiej akcji z nie-GAASem chyba rzeczywiście jeszcze nie było. Były natychmiastowe zdjazdy z ceny jak Calisto albo SW Battlefront 2, ale takie jaja Cytuj
mario10 583 Opublikowano środa o 19:08 Opublikowano środa o 19:08 Szczerze to nie chcę tego nawet za darmo, ale jak ktoś lubi to na próbę może sprawdzić. Cytuj
MYSZa7 9 018 Opublikowano środa o 23:09 Opublikowano środa o 23:09 A ja chciałem Baldura teraz ograć, dzięki Sony 1 2 Cytuj
Fafensky 200 Opublikowano czwartek o 07:21 Opublikowano czwartek o 07:21 Żółwie zarąbista sprawa, mocna bomba nostalgii. Smutny obraz bioware, że nawet jak dają swoją AAA do ściągnięcia z plusa to ludzie i tak bardziej jarają się portem gierek z GB, NESa, SNESa i Segi Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano czwartek o 07:30 Opublikowano czwartek o 07:30 Kolejny hit trafił do PS Plus i niestety średnio sobie radzi. Stare byki nie chcą już grać w tęczowe sraki z nastolatkami? Kurde, dziwne. Coś mi mówi że zaraz pożegnamy i Bioware i Don't Nod. Cytuj
Czoperrr 5 457 Opublikowano czwartek o 07:41 Opublikowano czwartek o 07:41 11 minutes ago, Josh said: Kolejny hit trafił do PS Plus i niestety średnio sobie radzi. Stare byki nie chcą już grać w tęczowe sraki z nastolatkami? Kurde, dziwne. Coś mi mówi że zaraz pożegnamy i Bioware i Don't Nod. Chyba tylko pierwszy EP? Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano czwartek o 07:44 Opublikowano czwartek o 07:44 (edytowane) Niby połowa gry, druga na kwiecień. To też mogło zniechęcić ludzi. Ale nie czarujmy się, tematyka dla przeciętnego gracza średnio atrakcyjna, a skoro nawet ostatnie Life is Strange wtopiło, to tym bardziej ciężko się dziwić że zupełnie nowe IP utrzymane w tym stylu nie wypaliło. Szkoda że studio zamiast wydawać kolejne gówniane walking-simy nie zrobi czegoś w rodzaju Vampyra albo Remember Me. Edytowane czwartek o 07:46 przez Josh Cytuj
suteq 312 Opublikowano czwartek o 08:43 Opublikowano czwartek o 08:43 Takie gry by podzieliły dokładnie taki sam los, nikt w to by nie grał poza niszą. Cytuj
Pix 1 093 Opublikowano czwartek o 08:50 Opublikowano czwartek o 08:50 Dontnod mieli jeden złoty strzał z pierwszym sezonem Life is Strange. Żadne inne ich gry nie były chyba komercyjnym sukcesem. Nie zdziwię się, że jeśli zaliczą jeszcze z jedną lub dwie wpadki to studio do zamknięcia. Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano czwartek o 08:50 Opublikowano czwartek o 08:50 Odpaliłem to wyżej, zachęcony trochę motywami Goonies, Stranger Things itp itd, ale no wyłączyłem po 20 minutach xD Cytuj
SlimShady 3 513 Opublikowano czwartek o 09:55 Opublikowano czwartek o 09:55 Na zwiastunach wyglądało fajnie. Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano czwartek o 10:16 Opublikowano czwartek o 10:16 Może jakbym był nastolatką, to by lepiej wjechało, a tak to ciężko się wkręcić. Raczej gra kierowana do kogoś innego. Cytuj
Czoperrr 5 457 Opublikowano sobota o 12:10 Opublikowano sobota o 12:10 On 2/27/2025 at 8:44 AM, Josh said: Niby połowa gry, druga na kwiecień. To też mogło zniechęcić ludzi. Ale nie czarujmy się, tematyka dla przeciętnego gracza średnio atrakcyjna, a skoro nawet ostatnie Life is Strange wtopiło, to tym bardziej ciężko się dziwić że zupełnie nowe IP utrzymane w tym stylu nie wypaliło. Szkoda że studio zamiast wydawać kolejne gówniane walking-simy nie zrobi czegoś w rodzaju Vampyra albo Remember Me. Przecież dopiero co wypuścili Banishers. Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Banishers byłoby lepsze, gdyby nie otwarta mapa, po której nie chce się biegać. I te sztuczne blokady, żeby to truchtanie wydłużyć. Bo same miejscówki są klimatyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi