triboy 1 067 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego (edytowane) Pany, jest jakiś sposób, albo stronka, żeby przefiltrować gry z plusa ze swojej kolekcji tak, abym wiedział co było z essentiala, a co z extra/premium? edit Ok, znalazłem https://psplusinfo.com/games Edytowane 26 lutego przez triboy Cytuj
oFi 2 640 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Sony się zlitowalo by ten kupsztal do abo trafił xddddddddd Wokeguard, albo bardziej młodzieżowo - cwelguard nawet nie zostanie dodany do biblioteki u mnie. Żółwie za to zajebiste w coopie, polecam. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 882 Opublikowano 26 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 lutego 11 Cytuj
Pix 1 118 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego To chyba najszybszy debiut w plusie gry AAA? Ależ to musiała być porażka finansowa dla EA. Sony pewnie litościwie zapłaciło jakieś grosze, żeby to trafiło do ich abonamentu. Oczywiście nie zamierzam nawet do biblioteki dodawać 4 Cytuj
Snake_Plissken 991 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego EA pewnie dopłaciło SONY, żeby łaskawie dali grę do Plusa. XDDDDDD Współczuć tylko tym, co kupili tą grę jak były przeceny niedawno. Żółwie za to totalny sztos, ile wspomnień mam z tych starych części Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego O kurwica, takiej szybkiej akcji z nie-GAASem chyba rzeczywiście jeszcze nie było. Były natychmiastowe zdjazdy z ceny jak Calisto albo SW Battlefront 2, ale takie jaja Cytuj
mario10 605 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Szczerze to nie chcę tego nawet za darmo, ale jak ktoś lubi to na próbę może sprawdzić. Cytuj
MYSZa7 9 043 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego A ja chciałem Baldura teraz ograć, dzięki Sony 1 2 Cytuj
Fafensky 236 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Żółwie zarąbista sprawa, mocna bomba nostalgii. Smutny obraz bioware, że nawet jak dają swoją AAA do ściągnięcia z plusa to ludzie i tak bardziej jarają się portem gierek z GB, NESa, SNESa i Segi Cytuj
Josh 5 463 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Kolejny hit trafił do PS Plus i niestety średnio sobie radzi. Stare byki nie chcą już grać w tęczowe sraki z nastolatkami? Kurde, dziwne. Coś mi mówi że zaraz pożegnamy i Bioware i Don't Nod. Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 11 minutes ago, Josh said: Kolejny hit trafił do PS Plus i niestety średnio sobie radzi. Stare byki nie chcą już grać w tęczowe sraki z nastolatkami? Kurde, dziwne. Coś mi mówi że zaraz pożegnamy i Bioware i Don't Nod. Chyba tylko pierwszy EP? Cytuj
Josh 5 463 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Niby połowa gry, druga na kwiecień. To też mogło zniechęcić ludzi. Ale nie czarujmy się, tematyka dla przeciętnego gracza średnio atrakcyjna, a skoro nawet ostatnie Life is Strange wtopiło, to tym bardziej ciężko się dziwić że zupełnie nowe IP utrzymane w tym stylu nie wypaliło. Szkoda że studio zamiast wydawać kolejne gówniane walking-simy nie zrobi czegoś w rodzaju Vampyra albo Remember Me. Edytowane 27 lutego przez Josh Cytuj
suteq 332 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Takie gry by podzieliły dokładnie taki sam los, nikt w to by nie grał poza niszą. Cytuj
Pix 1 118 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Dontnod mieli jeden złoty strzał z pierwszym sezonem Life is Strange. Żadne inne ich gry nie były chyba komercyjnym sukcesem. Nie zdziwię się, że jeśli zaliczą jeszcze z jedną lub dwie wpadki to studio do zamknięcia. Cytuj
Szermac 3 146 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Odpaliłem to wyżej, zachęcony trochę motywami Goonies, Stranger Things itp itd, ale no wyłączyłem po 20 minutach xD Cytuj
Szermac 3 146 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Może jakbym był nastolatką, to by lepiej wjechało, a tak to ciężko się wkręcić. Raczej gra kierowana do kogoś innego. Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca On 2/27/2025 at 8:44 AM, Josh said: Niby połowa gry, druga na kwiecień. To też mogło zniechęcić ludzi. Ale nie czarujmy się, tematyka dla przeciętnego gracza średnio atrakcyjna, a skoro nawet ostatnie Life is Strange wtopiło, to tym bardziej ciężko się dziwić że zupełnie nowe IP utrzymane w tym stylu nie wypaliło. Szkoda że studio zamiast wydawać kolejne gówniane walking-simy nie zrobi czegoś w rodzaju Vampyra albo Remember Me. Przecież dopiero co wypuścili Banishers. Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Banishers byłoby lepsze, gdyby nie otwarta mapa, po której nie chce się biegać. I te sztuczne blokady, żeby to truchtanie wydłużyć. Bo same miejscówki są klimatyczne. Cytuj
nero2082 882 Opublikowano środa o 16:11 Opublikowano środa o 16:11 wstawka na marzec, która przypomina żeby nie kupować gier Ubi bo i tak będą wszystkie w abo. fajnie że jest Tsubasa :p https://blog.playstation.com/2025/03/12/playstation-plus-game-catalog-for-march-ufc-5-prince-of-persia-the-lost-crown-captain-tsubasa-rise-of-new-champions-and-more/ Cytuj
bartiz 1 645 Opublikowano środa o 16:17 Opublikowano środa o 16:17 Prince of Persia na Plus - ogra się. 1 Cytuj
Square 9 012 Opublikowano środa o 16:22 Opublikowano środa o 16:22 PoP-a polecam, wyjebisty tytuł. Cytuj
_Red_ 12 127 Opublikowano środa o 16:23 Opublikowano środa o 16:23 Ooo gituwa, bo wlasnie przymierzałem się do zakupu pudełka za ok 90 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi