vip77 256 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Super marzec. Pop, Syberia, You Suck at Parking ( demko mi się podobało) Cytuj
Dante 508 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Ostatnio właśnie zastanawiałem się czy nie wyrwać tego Popa bo poniżej 100 już chodzi. Do tego jeszcze Gundam i Armored Core na PSX, więc całkiem spoko oferta. Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Prince of Persia dobra wrzutka, forumek się jarał, więc do sprawdzenia. Tsubasa fajna anime piłeczka, dwa tryby story, multi tez spoko, ograne na premiere. Widze, że Syberia jeszcze, miałem na wishliscie Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Czyli PoP też niedługo w GP wyląduję (teorytycznie), to też się sprawdzi, dawno w żadną metroidvanię nie grałem. Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Armored core cóż za piękny miesiąc, pamiętam jak za dzieciaka graliśmy z kumplem w master of arena wersja japońska, bo jego ojciec na statkach pływał i stamtąd mu przywiózł, nic nie rozumieliśmy, ale co to był za sztos, a poziom trudności to miazga. Niezapomniane intro i ta muzyka. Cytuj
Sep 1 702 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca No fajny miesiąc. Książe Persji, Tsubasa, Syberia. Może tego Gundama nawet obczaje. Cytuj
Suavek 5 027 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca W dniu 12.03.2025 o 21:38, Sep napisał(a): Może tego Gundama nawet obczaje. Ja polecam, bo mechanika jest całkiem fajna. To singlowa kampania na bazie drużynowej gry F2P. Mechy są powolne, dość ciężarne. Nie zaryzykuję określenia "realistyczne", tym bardziej, że fizyka czy modelu zniszczeń otoczenia tu nie ma, ale mnie grało się bardzo dobrze. No ale ja jestem uprzedzony, bo lubię Gundamy. Tu pisałem więcej o grze: 1 Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 3 minuty temu, Suavek napisał(a): Ja polecam, bo mechanika jest całkiem fajna. To singlowa kampania na bazie drużynowej gry F2P. Mechy są powolne, dość ciężarne. Nie zaryzykuję określenia "realistyczne", tym bardziej, że fizyka czy modelu zniszczeń otoczenia tu nie ma, ale mnie grało się bardzo dobrze. No ale ja jestem uprzedzony, bo lubię Gundamy. Tu pisałem więcej o grze: Jak dużo elementów rpg jest? Oglądałem jakiś gameplay, to widziałem, że piloci wbijają poziomy. Duży to ma wpływ na rozgrywke? Jest rozbudowa gundamów? Cytuj
Suavek 5 027 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 1 minutę temu, Shen napisał(a): Jak dużo elementów rpg jest? Oglądałem jakiś gameplay, to widziałem, że piloci wbijają poziomy. Duży to ma wpływ na rozgrywke? Jest rozbudowa gundamów? Niewiele, powierzchowne. Z mojego tekstu: Cytat Gra posiada bardzo drobne elementy RPG (levele, statystyki) oraz customizacji. Robotów w kampanii wybrać nie możemy, ale w paru przypadkach można zmienić im broń oraz dodać opcjonalny ekwipunek poprawiający wydajność. Więcej customizacji ma ten moduł multiplayer/f2p, ale do Armored Core nie ma to startu. To gra single do przejścia na luzie. 1 Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Mam pytanie apropo Tsubasy, ta wersja z abonamentu nie ma trybu fabularnego? Widzę tylko trening i możliwość gry online, lub z CPU. Chyba,że ślepy jestem Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 26 minut temu, czarek250885 napisał(a): Mam pytanie apropo Tsubasy, ta wersja z abonamentu nie ma trybu fabularnego? Widzę tylko trening i możliwość gry online, lub z CPU. Chyba,że ślepy jestem Nie chce mi się sciągać specjalnie, bo mam na płycie, ale w sklepie wygląda na normalną. Zassałeś już wszystkie dane? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czarek250885 371 Opublikowano 19 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 marca Już problem rozwiązany, kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 16 Cytuj
BRY@N 1 981 Opublikowano piątek o 13:35 Opublikowano piątek o 13:35 Kojarzycie czy może zdarzały się jakie promocje na plusa bez żadnych okazji i świąt? Chciałem wykupić na miesiąc i poczekać na promkę ale znając moje szczęście zaraz pojawi się jak promocja, która mnie ominie Cytuj
Patapon 106 Opublikowano piątek o 13:47 Opublikowano piątek o 13:47 9 minut temu, BRY@N napisał(a): Kojarzycie czy może zdarzały się jakie promocje na plusa bez żadnych okazji i świąt? Chciałem wykupić na miesiąc i poczekać na promkę ale znając moje szczęście zaraz pojawi się jak promocja, która mnie ominie Możliwy koniec kwietnia i pierwsza połowa czerwca jak w zeszłym roku. Dzisiaj 21 to możesz śmiało kupować. 1 Cytuj
Square 9 033 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 Rok temu było na początku kwietnia chyba, bo Plus kończył mi się jakoś 19.04 i się nie załapałem. Dopiero kupiłem na kolejnej promce 26.05. Cytuj
BRY@N 1 981 Opublikowano piątek o 14:22 Opublikowano piątek o 14:22 No właśnie ciężko wyczuć, bo z jednej strony szkoda przepłacać ale z drugiej dorzucił bym Żółwie do biblioteki Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano piątek o 14:25 Opublikowano piątek o 14:25 Zawsze mozna troche zaoszczedzic kupujac tanie zdrapki Cytuj
mario10 611 Opublikowano piątek o 14:40 Opublikowano piątek o 14:40 Wskazana by była promka na początku kwietnia bo jutro mi się kończy extra Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 137 Opublikowano niedziela o 20:12 Opublikowano niedziela o 20:12 "Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection" (wersja Ps5; niby remastered) - ogrywane około 20-30 min... Dopiero! I jakie to jest piękne... nostalgiczne, klasyczne... No i kurła nawet gamingowo trudne. Gierdajło, które daje mi praktycznie cudowne odczucie kontaktu z Uniwersum TMNT, to odczucie znane mi z gierek w ,,Żółwie" na Pegasusa i z oglądania tych ,,vhs-owych" TMNT-filmów puszczanych ,,późną porą po 21.00" na TVP, tych klasyków z lat 90-tych... The Cowabunga Collection jest mega satysfakcjonujące - podczas ogrywania tej pozycji nawet nie patrzę na to czy zdobędę ,,Platynę" czy nie - cisnę w to dla cudownego funu i pożerki nostalgii. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi