Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prince of Persia dobra wrzutka, forumek się jarał, więc do sprawdzenia.

Tsubasa fajna anime piłeczka, dwa tryby story, multi tez spoko, ograne na premiere.

Widze, że Syberia jeszcze, miałem na wishliscie

Opublikowano

Czyli PoP też niedługo w GP wyląduję (teorytycznie), to też się sprawdzi, dawno w żadną metroidvanię nie grałem. 

Opublikowano

Armored core cóż za piękny miesiąc, pamiętam jak za dzieciaka graliśmy z kumplem w master of arena wersja japońska, bo jego ojciec na statkach pływał i stamtąd mu przywiózł, nic nie rozumieliśmy, ale co to był za sztos, a poziom trudności to miazga. Niezapomniane intro i ta muzyka.

Opublikowano
W dniu 12.03.2025 o 21:38, Sep napisał(a):

Może tego Gundama nawet obczaje.

Ja polecam, bo mechanika jest całkiem fajna. To singlowa kampania na bazie drużynowej gry F2P. Mechy są powolne, dość ciężarne. Nie zaryzykuję określenia "realistyczne", tym bardziej, że fizyka czy modelu zniszczeń otoczenia tu nie ma, ale mnie grało się bardzo dobrze. No ale ja jestem uprzedzony, bo lubię Gundamy.

Tu pisałem więcej o grze:

• Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, Suavek napisał(a):

Ja polecam, bo mechanika jest całkiem fajna. To singlowa kampania na bazie drużynowej gry F2P. Mechy są powolne, dość ciężarne. Nie zaryzykuję określenia "realistyczne", tym bardziej, że fizyka czy modelu zniszczeń otoczenia tu nie ma, ale mnie grało się bardzo dobrze. No ale ja jestem uprzedzony, bo lubię Gundamy.

Tu pisałem więcej o grze:

Jak dużo elementów rpg jest? Oglądałem jakiś gameplay, to widziałem, że piloci wbijają poziomy. Duży to ma wpływ na rozgrywke? Jest rozbudowa gundamów?

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Jak dużo elementów rpg jest? Oglądałem jakiś gameplay, to widziałem, że piloci wbijają poziomy. Duży to ma wpływ na rozgrywke? Jest rozbudowa gundamów?

Niewiele, powierzchowne. Z mojego tekstu:

Cytat

Gra posiada bardzo drobne elementy RPG (levele, statystyki) oraz customizacji. Robotów w kampanii wybrać nie możemy, ale w paru przypadkach można zmienić im broń oraz dodać opcjonalny ekwipunek poprawiający wydajność. 

Więcej customizacji ma ten moduł multiplayer/f2p, ale do Armored Core nie ma to startu. To gra single do przejścia na luzie.

• Dzięki 1
Opublikowano
26 minut temu, czarek250885 napisał(a):

Mam pytanie apropo Tsubasy, ta wersja z abonamentu nie ma trybu fabularnego? Widzę tylko trening i możliwość gry online, lub z CPU. Chyba,że ślepy jestem :/

Nie chce mi się sciągać specjalnie, bo mam na płycie, ale w sklepie wygląda na normalną. Zassałeś już wszystkie dane?

Przechwytywanie.JPG.848c095ef8d30be410dbe6017ba0316e.JPG

Opublikowano
9 minut temu, BRY@N napisał(a):

Kojarzycie czy może zdarzały się jakie promocje na plusa bez żadnych okazji i świąt? Chciałem wykupić na miesiąc i poczekać na promkę ale znając moje szczęście zaraz pojawi się jak promocja, która mnie ominie :/

Możliwy koniec kwietnia i pierwsza połowa czerwca jak w zeszłym roku. Dzisiaj 21 to możesz śmiało kupować.

• Dzięki 1
Opublikowano

"Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection" (wersja Ps5; niby remastered) - ogrywane około 20-30 min... Dopiero! I jakie to jest piękne... nostalgiczne, klasyczne... No i kurła nawet gamingowo trudne. Gierdajło, które daje mi praktycznie cudowne odczucie kontaktu z Uniwersum TMNT, to odczucie znane mi z gierek w ,,Żółwie" na Pegasusa i z oglądania tych ,,vhs-owych" TMNT-filmów puszczanych ,,późną porą po 21.00" na TVP, tych klasyków z lat 90-tych... The Cowabunga Collection jest mega satysfakcjonujące - podczas ogrywania tej pozycji nawet nie patrzę na to czy zdobędę ,,Platynę" czy nie - cisnę w to dla cudownego funu i pożerki nostalgii. 

6786b82a-b39a-460f-befc-08a3bbca9b37_i-teenage-mutant-ninja-turtles-the-cowabunga-collection-gra-ps5.jpg

• Plusik 3