Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PoPik obowiązkowo do sprawdzenia, kto jeszcze nie miał okazji. Brzydzę się sam sobą, że to piszę bo to w końcu Ubisoft, ale to naprawdę była jedna z najlepszych gier jakie wyszły w zeszłym roku. Sam chętnie ogram Tsubasę, no i może w końcu zabiorę się za Twisted Metal, bo mnie ta seria ominęła (za to ostro młóciło się w Vigilante) :boomer:

Opublikowano

Jest demko tsubasy ale raczej tylko mecze.

Gdzie teraz najtaniej dorwac plusa? Z przecenionych doladowan? Albo jakies tansze kody z zaufanych miejsc?

Opublikowano
10 hours ago, Josh said:

PoPik obowiązkowo do sprawdzenia, kto jeszcze nie miał okazji. Brzydzę się sam sobą, że to piszę bo to w końcu Ubisoft, ale to naprawdę była jedna z najlepszych gier jakie wyszły w zeszłym roku. Sam chętnie ogram Tsubasę, no i może w końcu zabiorę się za Twisted Metal, bo mnie ta seria ominęła (za to ostro młóciło się w Vigilante) :boomer:

Mi w tym popie nie podoba się styl graficzny, wygląda jak mobilka.

• WTF 1
Opublikowano
10 godzin temu, balon napisał(a):

A ten Tsubasa to co to za gatunek? Gameplay tylko mecze czy też jakieś inne aktywności? 

Mecze, co innego moze być w grze o piłce nożnej. Są dwa tryby story do przejścia.

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Mi w tym popie nie podoba się styl graficzny, wygląda jak mobilka.

To jest największy i w sumie jedyny poważny minus tej gry. Ostro gnoiłem tego PoPika po pierwszym trailerze bo wyglądało mi to na chamski skok na kasę (jeszcze te czarne rapsy i nacisk na walkę na zwiastunie...), ale właściwa gra okazała się bardzo dobra. Jeżeli ktoś lubi metroidvanie, to nie ma co kręcić nosem tylko ściągać i grać. 

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Mecze, co innego moze być w grze o piłce nożnej. Są dwa tryby story do przejścia.

No w bajce robił też inne rzeczy :)  myślałem że może jest szwędanie, gadanie, może jakieś mini gierki :lapka:

Opublikowano
4 minuty temu, balon napisał(a):

No w bajce robił też inne rzeczy :)  myślałem że może jest szwędanie, gadanie, może jakieś mini gierki :lapka:

Gadające głowy tylko w trybie story

Opublikowano
12 godzin temu, Mejm napisał(a):

Gdzie teraz najtaniej dorwac plusa? Z przecenionych doladowan? Albo jakies tansze kody z zaufanych miejsc?

Teraz to chyba na isntat-gaming. Doładowanie za 200 + 100 wychodzi 251,01. Też muszę kupić bo o północy mi się kończy.

• Plusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, mitra napisał(a):

Teraz to chyba na isntat-gaming. Doładowanie za 200 + 100 wychodzi 251,01. Też muszę kupić bo o północy mi się kończy.

Ostatnio widziałem, że RTV Euro Agd dal mi urodzinowy kupon 50 zl rabatu za zakup 300 zl. Wchodzi na doladowanie PSN za 300 zl, więc legitne źródło kodów z 16.6% rabatu.

Sprawdźcie swoje konta ;)