Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Mi też się skończył kilka dni temu i na razie nie odnawiam może się trafi jakaś promka. Sprawdzałem w apce i przez stronę i chcą pełną kwotę (

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 286,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

PS Plus Extra - kwiecień 2025

• Hogwarts Legacy | PS4, PS5

• Blue Prince | PS5 (dodany 10 kwietnia)

• Lost Records: Bloom & Rage – Tape 2 | PS5 (dodany 15 kwietnia)

• EA Sports PGA Tour | PS5 (dodany 10 kwietnia)

• Battlefield 1 | PS4

• PlateUp! | PS4, PS5

PS Plus Premium Classics

• Alone in the Dark 2 | PS4, PS5

• War of the Monsters | PS4, PS5

https://www.ppe.pl/news/367246/ps-plux-extra-i-premium-oficjalnie-kwiecien-dostarcza-bogata-i-roznorodna-oferte-gier.html?

Opublikowano
3 minuty temu, czeskimaster napisał(a):

Jak wygląda sprawa z dostępnością gier z plusa? Tzn plus minus, jaki okres są dostępne przed wymianą na inne pozycje.

Te z Essential są przez miesiąc, ale po dodaniu do biblioteki są na Twoim koncie zawsze gdy masz aktywny abonament (dowolny rodzaj).

Trudno powiedzieć co do Extra i Premium. Klasyki z Premium rzadko w ogóle wylatują, ale sie zdarza (np. Red Faction). Extra są zwykle rok lub dwa, albo dłużej. Czasem wylatują z powodu zbliżającego się sequela.

Na reddit jest wątek, gdzie robią predykcje kierując się danymi z przeszłości.

https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/1jmoj78/here_are_the_games_that_are_likely_to_leave_in/

Więc jest ryzyko, że wylecą w maju Death Stranding i Ghost of Tsushima z powodu sequeli. Trochę lipa...

Opublikowano
23 godziny temu, Shankor napisał(a):

W zeszłym miesiącu PoP, teraz Hogwarts Legacy, no w końcu ten abonament jakoś wygląda.

Tak tylko trzeba dodatkowo zapłacić za Extra.

Opublikowano

Sony robi podwyżki PS+, na razie tylko w Ameryce łacinskiej.

Sony uzasadnia swoją decyzję „globalnymi warunkami rynku”, przez które firma musi podwyższyć ceny usług, jeśli chce dalej oferować „wysokiej jakości gry i dodatkowe korzyści” subskrybentom PlayStation Plus.

GRY-Online.pl
No image preview

PlayStation Plus znów znacznie podrożeje w 15 krajach | G...

Sony potwierdziło kolejną podwyżkę ceny abonamentu PlayStation Plus, ku irytacji graczy z krajów Ameryki Łacińskiej.

Mam nadzieję, że to nie będą globalne wzrosty.

Opublikowano

Czytałem gdzieś, że niby chcą wyrównać nieco stawki za plusa, coś tam z kursami walut takie standardowe pitu, pitu ale czy zaraz nie podniosą wszędzie to bym się nie zdziwił

Opublikowano

Na razie sprawa dotyczy Ameryki Łacińskiej, bo tam jest uber tanio. Nam podnieśli rok temu. Sony dąży do zwiększenia liczby graczy tam gdzie były podwyżki, stąd promocja dla powracających i mocne wsoarcie Essentiala. Nie spodziewałbym się podwyżek w tym roku ;)

Opublikowano

Ciekawe na jak długo Hogwart zawita w Extra. Mam płytę, żona do tego wraca od lat regularnie, a z abonamentu pewnie wyleci prędzej czy później.