Opublikowano 28 czerwca 20231 r Kurde szybko ten Stray wypada z abo, chyba będzie trzeba ograć ostatni raz. Bioskocki były w normalnym Plusie, tak?
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 6 minut temu, Square napisał: Kurde szybko ten Stray wypada z abo, chyba będzie trzeba ograć ostatni raz. Bioskocki były w normalnym Plusie, tak? Stray rok czasu w ps plus to krótko? Nie ma daty podanej kiedy wylecą te gry ale najprawdopodobniej przy nowej partii gier w lipcu.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Stray pobrałem z PS Plus i przeszedłem rok temu to sporo czasu a gierka słodziutka to może sobie pudełko sprawię.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r No niby sporo, ale jakbym chciał ograć za rok czy ileś, to już nie da rady i trzeba kupić.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 36 minutes ago, Square said: No niby sporo, ale jakbym chciał ograć za rok czy ileś, to już nie da rady i trzeba kupić. Taka magia abonamentów.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r No dlatego nie jestem fanem, ale jakby więcej gier wpadało day 1 to nie byłoby tak źle.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Plota na ten miesiąc - Call of Duty Cold War, Alan Wake Remastered i indyk Endling - Extinction is Forever. Dla mnie spoko. https://www.ppe.pl/news/322057/ps-plus-na-lipiec-wyciekl-sony-szykuje-3-mocne-gry-na-ps5-i-ps4.html
Opublikowano 28 czerwca 20231 r PS Plus lipiec Call of Duty Black Ops Cold War Alan Wake Remastered Endling Extinction is Forever https://www.dealabs.com/bons-plans/ps-essential-et-jeux-juillet-2023-call-of-duty-black-ops-cold-war-alan-wake-remastered-et-endling-extinction-is-forever-sur-ps5ps4-2575371
Opublikowano 28 czerwca 20231 r No codzik zajebiście. Mój ostatni to MW 2019 to teraz fps wjedzie jak złoto. Przynajmniej do czasu jak sezon diablo wystartuje.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Szkoda, że w codzie nie ma kampani singlowej bo bym postrzelał, ale Alanka przyjmę z otwartymi ramionami
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Super miesiąc, Alana będzie trzeba przypomnieć, bo fabularnie nie pamiętam nic z niego.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 24 minuty temu, mario10 napisał: Szkoda, że w codzie nie ma kampani singlowej bo bym postrzelał, ale Alanka przyjmę z otwartymi ramionami No jak, w tym Cold War akurat jest.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r No to pięknie bo ostatnio to chyba grałem w Ghosts Ale Alan jako historia świetny więc ogram za jakiś czas. Edytowane 28 czerwca 20231 r przez mario10
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Endling został baaaardzo dobrze przyjęty przez recenzentów. Miałem grę na oku, bo to klimaty w stylu Journey.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Cold war będzie pełna wersja na ps5 czy wersja z PS4 z dopłatą za ulepszenie?
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Autor oficjalnie edit, o kurwa ale w tym acti to kogoś pojebało z rozmiarem gier
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Autor ja tam już dawno dokupiłem 1TB SSD, teraz 980pro za 350zł wyrwiesz, ale mimo wszystko trochę im się pierdoli w główkach z brakiem kompresji, masz przykład takiego AW który zajmuje prawie 50% mniej niż na ps4
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Piękny miesiąc Polowałem na pudełka Alana i Coda, a teraz cena poleci
Opublikowano 28 czerwca 20231 r CoD zajmuje tyle, że nigdy w to nie zagram Teraz jest jakieś "promo" na 2 TB 980 pro za 570 zł. Edytowane 28 czerwca 20231 r przez Shankor