Opublikowano 18 lipca 20231 r YO zdecydowanie. Już skończone kiedyś na płycie, ale czasem odpaliłbym na chwilę dla powtórzenia kilku walk i scenek - Kuzeeeee <3 Crew 2 też można dla lekkiej rozrywki pobawić. Sam gameplay marny i pudełkowy, ale mimo wszystko rajd z east do west coast przez mapę USA jest relaksujący.
Opublikowano 18 lipca 20231 r Y0 ah cóż to był za szpil!Miałem szczęście zacząć serię od 0 i mną całkowicie pozamiatała!Coś jak kiedyś mgs3, no po prostu opad kopary.Później przeszedłem wszystkie części po kolei w rok czasu W tym 1 i 2 na emulatorze w śmiesznej jakości.Ale nadal grało się świetnie.Tylko 7 nie skończyłem jakoś odstawiłem po 20h i nie mogę wrócić.
Opublikowano 19 lipca 20231 r W dniu 10.07.2023 o 23:27, Redmitsu napisał: Aż jutro spróbuje coś kupić, niedobrze bo za kilka dni kończy mi się ps plus Edit: faktycznie jest problem, odpięcie karty w sklepie pomaga na pobranie gier. Edit2: Cinkciarz nadal działa, tylko musiałem ręcznie wymienić walutę z pln na try i poszedł zakup gierki. Edit3: ps+ normalnie nie da sie stackowac, chyba ze dodacie do koszyka z ps+ jakakolwiek inną gre, zakupiłem na następny rok ps+ dorzucając jakaś gierkę za 4liry i pyklo oczywiście z krokiem z edit2 Edit 2 mógłbyś rozwinąć , po ponownym podpięciu karty , wywala błąd przy zakupie zatwierdzasz z poziomu konsoli , przeglądarki czy APK ?
Opublikowano 19 lipca 20231 r 8 minut temu, maniax napisał: Edit 2 mógłbyś rozwinąć , po ponownym podpięciu karty , wywala błąd przy zakupie zatwierdzasz z poziomu konsoli , przeglądarki czy APK ? Nie trzeba wymianiać waluty. Mi też zakupy nie działały ;/ Wystarczyło zalogować się i zrobić zakupy poprzez Mozille (bez VPNów). Niestety na innych przeglądarkach jest problem.
Opublikowano 19 lipca 20231 r 12 minut temu, Assassins_78 napisał: Nie trzeba wymianiać waluty. Mi też zakupy nie działały ;/ Wystarczyło zalogować się i zrobić zakupy poprzez Mozille (bez VPNów). Niestety na innych przeglądarkach jest problem. Spróbuję przez Mozille , akurat to nie problem , dzięki za odp.
Opublikowano 19 lipca 20231 r 3 godziny temu, Assassins_78 napisał: Nie trzeba wymianiać waluty. Mi też zakupy nie działały ;/ Wystarczyło zalogować się i zrobić zakupy poprzez Mozille (bez VPNów). Niestety na innych przeglądarkach jest problem. Ja zrobiłem to z poziomu konsoli bez VPN, ale dzięki za alternatywną możliwość
Opublikowano 19 lipca 20231 r Fajny ten the ascent.Taki mix dead nation z cyberem.Zapowiada się kozacko.
Opublikowano 20 lipca 20231 r Jakby kogoś interesowało - dodane do PS Plus Twisted Metal z PSX mają trofea. Pograłem chwilę i straszny archaizm, ale miło widzieć taki support.
Opublikowano 20 lipca 20231 r Chyab wszystkie klasyki z PSX wydawane przez sony mają trofea, za to te od 3rd party raczej żadne nie mają.
Opublikowano 20 lipca 20231 r 18 godzin temu, Redmitsu napisał: Ja zrobiłem to z poziomu konsoli bez VPN, ale dzięki za alternatywną możliwość Okazuje się że płatność przechodzi niezależnie od przeglądarki , trzeba odświetrzac po wyskoczeniu błędu , nieraz po 18 , 20 razy ale w końcu wskakuje , sprawdzałem na przeglądarkach i w APK
Opublikowano 23 lipca 20231 r Gry, które znikną we wrześniu: 8-Bit Armies Borderlands 3 Carmageddon: Max Damage The Crew 2 DCL - The Game GRIP Nidhogg Yakuza 0 Yakuza Kiwami Yakuza Kiwami 2 W sumie Yakuzy zaliczone, Bordery też, Carma też i mam na płycie. Reszta była mehowata dla mnie. Carmageddona sobie sprawdzcie chociaż, jest hardkorowo niepoprawna, zrobiona z myślą o starych fanach i jest w niej coś sadystycznie relaksującego. Nie jest zła technicznie i została IMO skrzywdzona przez krytyków...
Opublikowano 25 lipca 20231 r Ekstra. Messenger jest świetny, a skoro Sea of Stars to prequel to liczę na równie udaną grę.
Opublikowano 26 lipca 20231 r 1 godzinę temu, Snake_Plissken napisał: W końcu wpadło Dreams, można wykreślić z listy zakupów. Trzy lata czekania i bęc, jest.
Opublikowano 31 lipca 20231 r Black Ops, jest możliwość ściągnięcia dwóch osobnych plików, Campaing part 1 i 2, to jest kampania czy jakiś dodatek?
Opublikowano 9 sierpnia 20231 r Sea of Stars (PS4, PS5) Moving Out 2 (PS4, PS5) Destiny 2: The Witch Queen (PS4, PS5) Lost Judgment (PS4, PS5) Destroy All Humans 2 Reprobed (PS4, PS5) Two Point Hospital: Jumbo Edition (PS4) Source of Madness (PS4, PS5) Cursed to Golf (PS4, PS5) Dreams (PS4) PJ Masks: Heroes of the Night (PS4, PS5) Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventure (PS4, PS5) Lawn Mower Simulator: Landmark Edition (PS4, PS5) SpellForce III Reforged (PS4) Midnight Fight Express (PS4) PlayStation Classics Medieval Resurrection (PSP) Ape Escape: On The Loose (PSP) Pursuit Force: Extreme Justice (PSP) Not bad. Lost Judgement dla fanów Yakuzy, Two Point Hospital to ta sama formuła Theme Hospital (nawet interfejs znajomy) aaleunowocześniona, Spellforce zawsze na propsie. Pursuit Force: Extreme Justice to mega sztos i nie jest tak trudny jak pierwsza część