Opublikowano 14 września 20231 r Odin Sphere to mega remaster i ulepszony względem oryginału (oryginalna wersja też jest)i niesamowicie przyjemny slasher 2d. I nie jest zbyt trudny
Opublikowano 14 września 20231 r SO 1 sciagne od razu. Planowalem zakup ale nie bylem pewien jak to dzis sie obroni.
Opublikowano 15 września 20231 r Unpacking to mega relaksującą gra na może 2 godziny i platyna banalna. Polecam pomiędzy sesjami w soulslajkach.
Opublikowano 19 września 20231 r Kurde, The Quarry myslalem ze ogram pod Haloween ale wyleci zara. Tam na konsoli bedzie jakas data kiedy to wylatuje? Czy zawsze na koniec miesiaca?
Opublikowano 19 września 20231 r 2 minuty temu, Figuś napisał: gra prawie rok była w abo, ale spokojnie masz jeszcze miesiąc Ja PS5 kupilem miesiac temu Troche sporo gierek nasciagalem z tego premium i akurat ta nie byla priorytetem. Skoro zostal miesiac to powinno sie udac.
Opublikowano 19 września 20231 r 22 minuty temu, Shen napisał: The Quarry trzeba skonczyc i Medium chcialem sprawdzic The Medium - polecanko i gra na jedną nockę lub dwie krótkie . Godzinę temu, Figuś napisał: Oho Yakuzy zaczynają znikać, a Judgmenet i Lost Judgement czekają na zagranko na dysku, zaczyna się problem plusowicza:P.
Opublikowano 19 września 20231 r Jak do czerwca przyszłego roku nie dadzą Gran Turismo 1 lub 2 do kolekcji klasyki to piernicze to premium
Opublikowano 19 września 20231 r Czekam mocno, zwłaszcza słynny vr chcę sprawdzić.Płyta baaardzo trzyma cenę.
Opublikowano 20 września 20231 r To po co czekać na plusa, jak trzyma cenę to odsprzedasz bez straty jak sobie kupisz i przejdziesz.
Opublikowano 20 września 20231 r Kupiłem GT7 w folii tylko po to by pobawić się czasem VRem. I jak tak patrzyłem, to pewnie sprzedałbym w podobnej cenie nadal, więc nie ma na co czekać.
Opublikowano 26 września 20231 r Całkiem nieźle... chociaż biorąc pod uwagę podwyżkę to chyba powinniśmy tego wymagać jako minimum.
Opublikowano 26 września 20231 r Aż mi się nie chcę wierzyć w te calisto.W extra to może bym uwierzył.
Opublikowano 26 września 20231 r Ludzie w szoku, że gierka która zebrała średnie oceny i zatopiła studio trafia do abonamentu.
Opublikowano 26 września 20231 r To jest bardzo dobra propozycji do abo z tego właśnie powodu - pewnie wielu by chętnie sprawdziło, ale nie na tyle żeby ją kupić. A tu w abonamencie zostanie miło przywitana.
Opublikowano 26 września 20231 r Dobra wrzutka. Ciekaw tylko w jakiej wersji to Calisto, bo przecież osobno latały dwie wersje. Sam mam tą na XSX. Na konsole Sony też chętnie przytulę do kolekcji.
Opublikowano 27 września 20231 r Potwierdzone info https://x.com/PlayStation/status/1707055065922469976?s=20