Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Odin Sphere to mega remaster i ulepszony względem oryginału (oryginalna wersja też jest)i niesamowicie przyjemny slasher 2d. I nie jest zbyt trudny ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

SO 1 sciagne od razu. Planowalem zakup ale nie bylem pewien jak to dzis sie obroni.

Opublikowano

Unpacking to mega relaksującą gra na może 2 godziny i platyna banalna. Polecam pomiędzy sesjami w soulslajkach. 

Opublikowano

Kurde, The Quarry myslalem ze ogram pod Haloween ale wyleci zara. Tam na konsoli bedzie jakas data kiedy to wylatuje? Czy zawsze na koniec miesiaca?

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

gra prawie rok była w abo, ale spokojnie masz jeszcze miesiąc

Ja PS5 kupilem miesiac temu ;) Troche sporo gierek nasciagalem z tego premium i akurat ta nie byla priorytetem. Skoro zostal miesiac to powinno sie udac.

Opublikowano

The Quarry trzeba skonczyc i Medium chcialem sprawdzic :rayos:

Opublikowano
22 minuty temu, Shen napisał:

The Quarry trzeba skonczyc i Medium chcialem sprawdzic :rayos:

The Medium - polecanko i gra na jedną nockę lub dwie krótkie :)

Godzinę temu, Figuś napisał:

F6YSm18WwAATypL?format=jpg&name=4096x409

F6YSogjWcAALi1q?format=jpg&name=4096x409

Oho Yakuzy zaczynają znikać, a Judgmenet i Lost Judgement czekają na zagranko na dysku, zaczyna się problem plusowicza:P. 

Opublikowano

Mediuma już nawet miałem na dysku, może teraz się uda odpalić.

Opublikowano

Jak do czerwca przyszłego roku nie dadzą Gran Turismo 1 lub 2 do kolekcji klasyki to piernicze to premium :sir:

Opublikowano

To po co czekać na plusa, jak trzyma cenę to odsprzedasz bez straty jak sobie kupisz i przejdziesz.

Opublikowano

Kupiłem GT7 w folii tylko po to by pobawić się czasem VRem. I jak tak patrzyłem, to pewnie sprzedałbym w podobnej cenie nadal, więc nie ma na co czekać.

Opublikowano

Całkiem nieźle... chociaż biorąc pod uwagę podwyżkę to chyba powinniśmy tego wymagać jako minimum.

Opublikowano

kolejna gierka od studia z problemami, widocznie łatwe deale do abo

Opublikowano

Ludzie w szoku, że gierka która zebrała średnie oceny i zatopiła studio trafia do abonamentu. :notsure:

Opublikowano

Kolejny słaby miesiąc jak dla mnie. Chyba, że to trzecie zaskoczy.

Opublikowano

To jest bardzo dobra propozycji do abo z tego właśnie powodu - pewnie wielu by chętnie sprawdziło, ale nie na tyle żeby ją kupić. A tu w abonamencie zostanie miło przywitana.

Opublikowano

Dobra wrzutka. Ciekaw tylko w jakiej wersji to Calisto, bo przecież osobno latały dwie wersje. Sam mam tą na XSX. Na konsole Sony też chętnie przytulę do kolekcji.