JaskinieTerrigenoweMarvela 128 Opublikowano 18 stycznia 2024 Opublikowano 18 stycznia 2024 Zdziwiło mnie to, jak wieloma genialnymi, czy ogólnie porządnymi ,,gierdajłami" dysponuje oferta abonamentu PS Premium! Tiu, tiuuu! Korzystam aktualnie z 7-9 tytułów, czyli po prostu w miarę regularnie i zamiennie w nie gram, gdzie zainstalowanych mam nieco więcej rzeczy z tego rodzaju korzyści abonenckich xD. "Marvel's Guardians of The Galaxy" - jakby powiedział to Rocket: ,,krutacki, flurgalny i genialny" gameplay, tj. ogólna gra i sposób poruszania się w rzeczywistości gry. Mechanika, świat przedstawiony - wybitności! Humor, motyw dogadywania sobie ,,kto się czubi ten się lubi" między crew Quilla - jakże to jest naturalne i ,,mega bekowe". A drzewko współpracy podczas misji - wybór postaci do zrealizowania zadania czy ataku,: bomba! 9/10 - tymczasowa ocena; przeszedłem dopiero 20% całości. "Trine 4" - baśń zamknięta w pięknej oprawie graficznej: rzut a'la 2,5D i lecimy w jednym kierunku niczym w klasycznych platformerach. Mit fantasy, który ma piękną historię, ciekawych romantycznych bohaterów, i który żyje własnym życiem. Cudo! Około połowa gry za mną; na Platynę na razie nie patrzę, ale z tego, co się orientuję wszystko zmierza w tym kierunku. "Rift Apart" - Ratchet i Clank w wersji na Ps5. Piękna sprawa z tego sequela! Kolejna część przygód tej dwójki w opcji nextgenowej jest tak płynnie zaprojektowana wizualnie, tak barwnie, tak szczegółowo pod względem przelania np. koncepcji równoległych światów, obcych wymiarów, fantazyjnych istot, detali i mnogości wypełnień tak budowanej przestrzeni na świat gry, który ostatecznie doświadcza gracz, że naprawdę ciężko jest nie cieszyć japy z gamingu... aż do utraty tchu z tego powodu! Nie mam się do czegokolwiek przyczepić. Jedynie przerywniki filmowe i tego rodzaju narracja jest momentami zbyt długa. Na razie 15% z całości (idę po Platynę!) gry, którą przechodzę. Cytuj
Figuś 21 316 Opublikowano 19 stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 stycznia 2024 pierwsza gra z przyszłego essentiala Cytuj
Ps4Player 8 Opublikowano 21 stycznia 2024 Opublikowano 21 stycznia 2024 Poprawili przy Vampire Masquerade Swansong - teraz dostępne w ps plus extra również dla posiadaczy ps4, bo wcześniej była tylko wersja ps5 Będzie prowadzone śledztwo wśród krwiopijców. Cytuj
LeifErikson 1 137 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Po raz pierwszy od roku zajrzałem do cennika PS Plus, bo kończy mi się Essential, i trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem, że teraz roczny abonament kosztuje prawie 3 stówy. Da się to normalnie, legalnie, bez kombinacji kupić taniej? Cytuj
BRY@N 1 797 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Witam w gronie zaskoczonych mi się kończy extra za dwa tygodnie i też się mocno zdziwiłem Cytuj
Faka 4 071 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Jedynym sposobem na tańsze zakupy to kupowanie po pingwinach, g2a czy im temu podobnych portali karty przedpłacone. Niestety ale w PS nie ma dużego pola do popisu na tańsze kombinowanie, to nie MS gdzie tam można ogarnąć tanie abonamenty. Cytuj
LeifErikson 1 137 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Uuu, no to się trzeba będzie wykosztować... Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Jak nie macie aż takiego ciśnienia to może w kwietniu będzie promo. Cytuj
Faranell 281 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Najlepiej z jakimś zaufanym ziomkiem kupić na pół na dwie konsole i święto. Cytuj
BRY@N 1 797 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 Godzinę temu, Faranell napisał: Najlepiej z jakimś zaufanym ziomkiem kupić na pół na dwie konsole i święto. A jak to działa ? Cytuj
Faranell 281 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 51 minut temu, BRY@N napisał: A jak to działa ? Jedna osoba kupuje PS Plusa na swoim koncie na swojej konsoli, daje login i hasło do swojego profilu drugiej osobie. Osoba numer dwa ustawia konto z którego był kupowany PS Plus jako konto główne, no i tyle. Osoba kupująca gra na swoim koncie, osoba która używa PS Plus konta numer 2 też gra na swoim koncie. No i w takim sam sposób można cebulować gierki. Cytuj
BRY@N 1 797 Opublikowano 26 stycznia 2024 Opublikowano 26 stycznia 2024 W sumie dobra opcja. Szkoda, że gry z plusa będą szły tylko do jednego konta Cytuj
Luqat 985 Opublikowano 29 stycznia 2024 Opublikowano 29 stycznia 2024 Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 29 stycznia 2024 Opublikowano 29 stycznia 2024 A jak jest z kupieniem konta z grą? Sony banuje? Czy raczej to przechodzi bez konsekwencji? Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 29 stycznia 2024 Opublikowano 29 stycznia 2024 50 minut temu, Luqat napisał: Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. Dla obecnych plusowiczów tylko dodam, że nie ma żadnych ofert przedłużeniowych, nadal 630 zł za rok Premiuma Poczekam do grudnia 2024 i zobaczę co dalej, najwyżej sam essential wezmę. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 29 stycznia 2024 Opublikowano 29 stycznia 2024 4 godziny temu, Luqat napisał: Nie wiem czy u wszystkich to jest, ale ja obecnie (od dawna) nie mam plusa i pokazuje mi, że do jutra mam -25% na wszystkie abonamenty. Może więc sprawdźcie w aplikacji, jeśli ktoś zainteresowany. heh, a mi dają 35%. ci skośni to nieźle kombinują Cytuj
BRY@N 1 797 Opublikowano 30 stycznia 2024 Opublikowano 30 stycznia 2024 Oczywiście nie można wcześniej zrezygnować z plusa żeby się załapać ? Kończy mi się 9 lutego Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 30 stycznia 2024 Opublikowano 30 stycznia 2024 A z jakiejkolwiek innej subskrypcji można zrezygnować wcześniej? Cytuj
Shen 9 978 Opublikowano 31 stycznia 2024 Opublikowano 31 stycznia 2024 Cytat Abonament PlayStation Plus taniej dla nowych i powracających użytkowników jebać Cytuj
BRY@N 1 797 Opublikowano 31 stycznia 2024 Opublikowano 31 stycznia 2024 (edytowane) Plus kończy mi się za tydzień Chyba jednak dupa bo ludzie piszą, że to jest promocja na przejście na wyższy abonament a nie cena za wykupienie na nowo Edytowane 31 stycznia 2024 przez BRY@N Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 31 stycznia 2024 Opublikowano 31 stycznia 2024 No promki -50% by nie zrobili przecież. Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 31 stycznia 2024 Opublikowano 31 stycznia 2024 Uważam że powinny być podwyżki dla obecnych subskrybentów, a za darmo dla nowych klientów. ... kurwa muszę poczekać do 12.2024 a 450 zł w ps wallet czeka, zamiast puchnąć na lokacie xd Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 31 stycznia 2024 Opublikowano 31 stycznia 2024 W dniu 29.01.2024 o 23:49, Kafaresko napisał: heh, a mi dają 35%. ci skośni to nieźle kombinują a ile czasu ps+ nie masz? u mnie proponują rok extra za 290 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi