Shen 9 710 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja W życiu nie dostałem żadnej promki na plusa od sony. Trzeba chyba teraz zapolować na doładowania, bo na days of play ceny skaczą. Cytuj
Square 8 728 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja No ja też nie dostałem żadnego info. Z ciekawości sprawdziłem jak mi komunikat w Wonderlands wyskoczył, a tam -20%. Jakby to była promka -35% albo i więcej jak tu było pisane to bym się nie zastanawiał. Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Odnosząc się do problemów Microsoftu - Sonka nic nie musi, nawet informować użytkowników abonamentu o nowych tytułach w usłudze bo o grach, które wypadają wszystko już wiemy i jest ich sporo Cytuj
Square 8 728 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja RDR2 drugi raz, jest już opcja 60 klatek? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Sony pracuje mocno nad uwolnieniem graczy od abonamentów . 1 Cytuj
Figuś 21 261 Opublikowano 15 maja Autor Opublikowano 15 maja Teraz, Square napisał: RDR2 drugi raz, jest już opcja 60 klatek? nie ma i nie będzie raczej na 99% nawet płatnych XD 1 Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Jaki jest odpowiednik określenia smiecpass? Ten miesiąc to kompletna jazda po bandzie Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Cats Quest xd Fajna gra, ale kupilem obie za chyba 12 zl lata temu. Watch Dogs byly caly czas w Ubisoft Classics, juz zniknęły, ze niby dodane na nowo? Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Dla porównania lista tytułów, które wylatują Spoiler Absolver: Downfall Abzu Adrift Ashen Darksiders Genesis Darksiders: Warmastered Edition Darksiders 2: Deathinitive Edition Darksiders 3 Elex Elex 2 Final Fantasy 7 Final Fantasy 8 Remastered Final Fantasy 9 Final Fantasy 10/10-2 HD Remaster Final Fantasy 12: The Zodiac Age Final Fantasy 15: Royal Edition Horizon Zero Dawn: Complete Edition How to Survive 2 Jotun Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning I Am Dead Last Stop Minit Monster Jam Steel Titans 2 MX vs. ATV Legends My Friend Pedro Observation Sundered The Artful Escape The Messenger This is the Police This is the Police 2 Wreckfest World of Final Fantasy Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Ale zeby prehistoryczne FFy wywalać, no kto to widział;/ Od czasu do czasu sobie lubilem do siódemki wracać. W sumie ciekawa sprawa, ale nie widzę opcji kupienia FF7, mam jedynie do pobrania z napisem "zakupione", a na pewno za to nie płaciłem. Przecież jak gra jest w abonamencie to nadal obok pobierania jest tez opcja zakupu na stałe? Cytuj
BRY@N 1 610 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Niestety na psn nie ma takiej opcja jak coś pobrałeś z abonamentu Sam chciałem coś kupić co miałem wcześniej pobrane i kicha. Nie wiem jak jest po wygaśnięciu abonamentu. Cytuj
Shen 9 710 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja 3 minuty temu, BRY@N napisał: Nie wiem jak jest po wygaśnięciu abonamentu. Mi wygasł plus ostatnio, miałem RE3 "kupione" z plusa, teraz wygląda tak na sklepie w przeglądarce. W apce jest tylko wersja zwykła do kupienia. 1 Cytuj
mugen 1 978 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Resident 3 to jest akurat w oddzielnej wersji dla plusa i nie plusa nawet jak się ma plusa. 1 Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Kogoś jeszcze dziwią problemy z aktualizacją dla F4? xD Cytuj
Shen 9 710 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja W G-police nigdy nie grałem, ale czy to jeszcze jest zjadliwe w dzisiejszych czasach? Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Jeszcze pamiętam rok temu PSplus essential brałem za 40e i w sumie mam go od prawie początku PSplus-a na PS3, za miesiąc kończmy mi się abonament i z tego co widzę kodów już nie ma a cena na psstore za essential to aż 300zł? Czas odpuścić i zostać przy samym GP bo za essential cena żenująca. Cytuj
Patricko 1 442 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Na kluczykowniach można wyrwać za 49€ jak są dostępne. Normalnie to kupujesz tanie zdrapki i czekasz aż Plus wskoczy na promo. Tanio to już było niestety. Cytuj
Figuś 21 261 Opublikowano 28 maja Autor Opublikowano 28 maja (Available in Game Catalog on the specified dates for Extra and Premium members) Dredge | PS4, PS5 (available May 29) Lego Marvel Super Heroes 2 | PS4 (available May 31) Cricket 24 | PS4, PS5 (available June 5) Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition | PS4, PS5 (available June 7) PlayStation Plus Between May 29 – June 9, new players who join PlayStation Plus can save up to 30% on a 12-month membership plan. Local promotional dates may vary for this deal, so please check the Days of Play web page for local details. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi