Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Figuś napisał(a):

Streets of rage miałem na wishliscie, bedzie grane w coopie.

Spongebob podobno jakaś ukryta perełka, dobre opinie zbierał od graczy, chętnie sprawdze. Tego trzeciego nie znam.

Przechwytywanie.JPG.528b47c1fbabdb853f2735bfc41de5b9.JPG

Opublikowano

Gdzie masz to wspomniane? Oficjalny wpis na blogu mówi ogólnie o PS Plus

Cytat

Between May 29 – June 9, new players who join PlayStation Plus can save up to 30% on a 12-month membership plan.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał(a):

a to nie jest tylko dla nowych kont co nie miały wczesniej plusa?

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał(a):

A dalej jest takie coś:

Cytat

Current members can get 25% off PlayStation Plus Extra, or save 30% off Playstation Plus Premium for the remainder of their membership when they upgrade their memberships between May 29-June 12.** Additionally, all PlayStation Plus members can get 15% off content from Sony Pictures Core starting May 29 through June 12. You can also check the Sony Pictures Core app*** to find additional offers during Days of Play.***

Ani słowa o Essentialu. 

Opublikowano
47 minut temu, Patricko napisał(a):

Czyli znów brak promki na przedłużenie Essentiala... Wspaniale...

Promek na przedłużenie już nie ma, dla wszystkich poziomów.

Opublikowano
1 hour ago, Shen said:

Streets of rage miałem na wishliscie, bedzie grane w coopie.

Spongebob podobno jakaś ukryta perełka, dobre opinie zbierał od graczy, chętnie sprawdze. Tego trzeciego nie znam.

Przechwytywanie.JPG.528b47c1fbabdb853f2735bfc41de5b9.JPG

AEW to wrestling. Lekko denny

Opublikowano
2 godziny temu, Patricko napisał(a):

A dalej jest takie coś:

Ani słowa o Essentialu. 

Jak już masz Essentiala to będziesz mógł zrobić taniej upgrade do extra lub premium, inaczej zero zysków. 

Opublikowano

Przy ulepszeniu do wyższego poziomu jest jaki przelicznik, 1:1? Się zastanawiam czy lepiej wyjdzie kupno Essential i ulepszenie do Extra, ale skoro tutaj dają tylko -25%, to pewnie wyjdzie na to samo, jak nie więcej.

Opublikowano

Dobra doładowałem 600zł, bo pewnie kody jutro pójdą w góre. Jak się trafi jakiś rabat, to jeszcze na jakieś gry zostanie.

Opublikowano

Ale to planują wywalić w kosmos te kody promocyjne? Bo cały czas widzę na łowcach, że te kody się pojawiają regularnie. Wiadomo, że nie jest to deal życia, ale zawsze parę dyszek zostanie w kieszeni.

Opublikowano

To się wycwanili, myślałem, że będzie 30% na wszystkie jak się nie ma.

Niech ktoś ze zwykłym Plusem da screen jak wychodzi ulepszenie do Extra/Premium.

Opublikowano

Masz 25% zniżki na Extra i 30% zniżki na Premium. Każdy będzie miał inną kwotę, bo to liczy po ilości dni do końca abo. Niestety najgorsze jest to, że to tylko upgrade, a nie przedłużenie. Liczyłem, że będą tańsze przedłużenia, ale jak zwykle dupa.

Tak to u mnie wygląda:

81b430db995a5f634cb40ada63d64679.jpg a6c852f2d4db6a81733ccb5168349c35.jpg

• Dzięki 1
Opublikowano
2 godziny temu, Patricko napisał(a):

Każdy będzie miał inną kwotę, bo to liczy po ilości dni do końca abo.

Jeżeli dobrze policzyłem to bardziej mi się opłaca brać od razu Extra.

Opublikowano

No bardzo fajna promocja. Mam PS+Extra opłacony w zeszłym roku do 10.06.2024 co mi proponuje Sony w swoim dorocznym święcie? No mogę kupić PS+Premium ze zniżką 30% do 10.06.2024 za 2.52 PLN a po tym czasie odnowi mi się za 630 zł. Wspaniała oferta. Oczywiście PS+ Extra mogę przedłużyć od 10.06 za 520 zł co jest dosłownie zbrodniczą kwotą tym bardziej dla mnie i mojego stylu użytkowania. Dlaczego mnie to boli? Bo rok temu leżąc sobie na plaży stwierdziłem ,,aaa dobra to se kupię abo na rok'' no i przez ten rok bardzo wygodnie mi się żyło tylko, że wtedy koszt tego wszystkiego był nieporównywalnie mniejszy. W tej chwili nie wiem co mam zrobić i możliwe, że przejdę na Essential bo czasami gram sobie z bliskimi w coopie online no i dają czasem dobre gierki na stałe. 
psplus.jpg.e55e773cc5016c32bbde1178c327aa4f.jpg:reggie:
a co jeśli poczekam do tego 10.06 kiedy wygasa mi Extra? Nie będę miał żadnego abonamentu i zostanę potraktowany jak nowy klient operatora telefonii komórkowej w Polsce, że tylko nowy ma tanio i więcej? Wydaje mi się, że można by było te promocje sprzedawać bardziej zrozumiałym językiem.