Faka 3 993 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Cosmic Shake, zajebiście, stara będzie zadowolona. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 23 minuty temu, Figuś napisał(a): Streets of rage miałem na wishliscie, bedzie grane w coopie. Spongebob podobno jakaś ukryta perełka, dobre opinie zbierał od graczy, chętnie sprawdze. Tego trzeciego nie znam. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Czyli znów brak promki na przedłużenie Essentiala... Wspaniale... Trzeba będzie polować na te zdrapki bo chyba innej opcji nie ma. Extra i Premium są mi zupełnie niepotrzebne. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 28 maja Autor Opublikowano 28 maja Gdzie masz to wspomniane? Oficjalny wpis na blogu mówi ogólnie o PS Plus Cytat Between May 29 – June 9, new players who join PlayStation Plus can save up to 30% on a 12-month membership plan. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 3 minuty temu, Figuś napisał(a): Gdzie masz to wspomniane? Oficjalny wpis na blogu mówi ogólnie o PS Plus a to nie jest tylko dla nowych kont co nie miały wczesniej plusa? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 3 minuty temu, Figuś napisał(a): Gdzie masz to wspomniane? Oficjalny wpis na blogu mówi ogólnie o PS Plus A dalej jest takie coś: Cytat Current members can get 25% off PlayStation Plus Extra, or save 30% off Playstation Plus Premium for the remainder of their membership when they upgrade their memberships between May 29-June 12.** Additionally, all PlayStation Plus members can get 15% off content from Sony Pictures Core starting May 29 through June 12. You can also check the Sony Pictures Core app*** to find additional offers during Days of Play.*** Ani słowa o Essentialu. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 28 maja Autor Opublikowano 28 maja tego nie doczytałem, w takim razie chuj im w dupę 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 47 minut temu, Patricko napisał(a): Czyli znów brak promki na przedłużenie Essentiala... Wspaniale... Promek na przedłużenie już nie ma, dla wszystkich poziomów. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja No, ale zwykle zdrapki chyba nadal wchodzą jak się uda gdzieś dorwać? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 1 hour ago, Shen said: Streets of rage miałem na wishliscie, bedzie grane w coopie. Spongebob podobno jakaś ukryta perełka, dobre opinie zbierał od graczy, chętnie sprawdze. Tego trzeciego nie znam. AEW to wrestling. Lekko denny Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 2 godziny temu, Patricko napisał(a): A dalej jest takie coś: Ani słowa o Essentialu. Jak już masz Essentiala to będziesz mógł zrobić taniej upgrade do extra lub premium, inaczej zero zysków. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ależ to jest chooyoza, że chcąc przedłużyć plusa na dowolnym poziomie nie ma żadnej promo choćby ten jeden raz w roku. 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Przy ulepszeniu do wyższego poziomu jest jaki przelicznik, 1:1? Się zastanawiam czy lepiej wyjdzie kupno Essential i ulepszenie do Extra, ale skoro tutaj dają tylko -25%, to pewnie wyjdzie na to samo, jak nie więcej. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Dobra doładowałem 600zł, bo pewnie kody jutro pójdą w góre. Jak się trafi jakiś rabat, to jeszcze na jakieś gry zostanie. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Jakieś zdrapki w promo ? Zarzucajcie linkiem jakby co. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 4 minuty temu, giger_andrus napisał(a): Jakieś zdrapki w promo ? Zarzucajcie linkiem jakby co. https://www.eneba.com/psn-playstation-network-card-200-pln-pl-psn-key-poland Brałem u tego sprzedawcy, z kodem PSNPolska wyszło 170zł za jeden 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ale to planują wywalić w kosmos te kody promocyjne? Bo cały czas widzę na łowcach, że te kody się pojawiają regularnie. Wiadomo, że nie jest to deal życia, ale zawsze parę dyszek zostanie w kieszeni. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Zbliżają się days of play, promki na gry i ps+ więc pójdą kody do góry. 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Rok temu podrozaly, wiec tez kupowalem przed. Chociaz i tak drogo, bo w zeszlym roku 160 płacilem za 200. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ja brałem ostatnio 3x140 wyszło 350 więc myślę że spoko. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Essential 236zł Extra 390zł Premium 441 Nie wyjdzie tak źle z tymi tanimi zdrapkami Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja To się wycwanili, myślałem, że będzie 30% na wszystkie jak się nie ma. Niech ktoś ze zwykłym Plusem da screen jak wychodzi ulepszenie do Extra/Premium. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Masz 25% zniżki na Extra i 30% zniżki na Premium. Każdy będzie miał inną kwotę, bo to liczy po ilości dni do końca abo. Niestety najgorsze jest to, że to tylko upgrade, a nie przedłużenie. Liczyłem, że będą tańsze przedłużenia, ale jak zwykle dupa. Tak to u mnie wygląda: 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 2 godziny temu, Patricko napisał(a): Każdy będzie miał inną kwotę, bo to liczy po ilości dni do końca abo. Jeżeli dobrze policzyłem to bardziej mi się opłaca brać od razu Extra. Cytuj
Krzysztof93 1 320 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja No bardzo fajna promocja. Mam PS+Extra opłacony w zeszłym roku do 10.06.2024 co mi proponuje Sony w swoim dorocznym święcie? No mogę kupić PS+Premium ze zniżką 30% do 10.06.2024 za 2.52 PLN a po tym czasie odnowi mi się za 630 zł. Wspaniała oferta. Oczywiście PS+ Extra mogę przedłużyć od 10.06 za 520 zł co jest dosłownie zbrodniczą kwotą tym bardziej dla mnie i mojego stylu użytkowania. Dlaczego mnie to boli? Bo rok temu leżąc sobie na plaży stwierdziłem ,,aaa dobra to se kupię abo na rok'' no i przez ten rok bardzo wygodnie mi się żyło tylko, że wtedy koszt tego wszystkiego był nieporównywalnie mniejszy. W tej chwili nie wiem co mam zrobić i możliwe, że przejdę na Essential bo czasami gram sobie z bliskimi w coopie online no i dają czasem dobre gierki na stałe. a co jeśli poczekam do tego 10.06 kiedy wygasa mi Extra? Nie będę miał żadnego abonamentu i zostanę potraktowany jak nowy klient operatora telefonii komórkowej w Polsce, że tylko nowy ma tanio i więcej? Wydaje mi się, że można by było te promocje sprzedawać bardziej zrozumiałym językiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi