Shankor 1 614 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca raczej fejk. Remnant 2 fajny? Jedynkę porzuciłem po 3h. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jak jedynkę porzuciłeś to w 2 jest praktycznie to samo. Gra lepiej wygląda ale sama rozgrywka to to samo co w 1. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Czułem, ze dobrze bylo nie wyciągać Crisis Core z folii xd Poleży. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Godzinę temu, Shankor napisał(a): raczej fejk On fejków nie wrzuca. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Crisis Core to gra, która może być na minus dla wydawcy, jest tak cienka że może zniechęcić ludzi do Fajnala (najlepszej gry ever) ogółem. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Dla psychofanów może i cienka ale dla niedzielniaków to może być tytuł 7-8/10. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Godzinę temu, giger_andrus napisał(a): Dla psychofanów może i cienka ale dla niedzielniaków to może być tytuł 7-8/10. Jestem psychofanem FF VII Remake i Rebirth i ta odświeżona Crisis Core mi się podobała, więc zależy od punktu widzenia, fajna mniejsza gierka action RPG z backstory do Remaków. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Jeanne d’Arc, wreszcie coś ciekawego z psp. Jak ktoś lubi strategie rpg to polecam. 1 Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Bardzo spoko miesiąc, Crisis Core i Pathfinder. Super też, że Jeanne D’arc przenieśli na nowe sprzęty. Ekstra sztos Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Fajnie bo Crisis Core miałem kupować kiedyś a tak to wreszcie ogram. No More Heroes 3 też sie sprawdzi, dawno temu ograna jedyneczka na Wii, więc kolejne przygody Travisa chętnie wciągnę. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Pierwszy Pathfinder był bardzo przyjemny, lecz odrobinę za długi i niepotrzebnie dodali zarządzanie królewstwem. Grałem na PC, ciekawe czy da się w to grać na padzie... Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca We wrześniowym PS+ Essential. Wygląda jak F2P. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Poziom gamepassa osiagniety, tragedia. 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Że aż tak słabo będzie to się nie spodziewałem. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Co wy, kurwa, pierdolicie? Akurat te Star Warsy są dobre, jak ktoś nie ograł, to polecam. Od chuja contentu w tej grze jest. To też jest rodzinna gierka jak Astro Boy, a tam zachwalają, ale Lego Star Warsy? Podwójne standardy XD 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia W dniu 31.07.2024 o 20:10, Faka napisał(a): Co wy, kurwa, pierdolicie? Akurat te Star Warsy są dobre, jak ktoś nie ograł, to polecam. Od chuja contentu w tej grze jest. To też jest rodzinna gierka jak Astro Boy, a tam zachwalają, ale Lego Star Warsy? Podwójne standardy XD Właśnie olałem Tshushime i z bananem na twarzy zacząłem w to grać. Cała historia star warsów podana w lekko humorystycznej formie, z podziałem na każdą Sagę, za to z bardzo fajną graficzką i masą mechanik. Chciałem to ograć wczesniej ale nigdy coś pod drodzę nie było, a teraz jak za darmo to cieszę się podwójnie Kto nie grał to pozycja OBOWIĄZKOWA dla fanów gier typu astro bocik Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia No bo to zajebista gra Lego i to w każdej formie, nie tylko ŚW, Marvel też zajebiste i DC. No ale chujowy drop w tym miesiącu, gracze już wydali wyrok, że lipa i w ogóle. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia W dniu 31.07.2024 o 18:33, Shen napisał(a): Poziom gamepassa osiagniety, tragedia. Game pass to zajebista usługa przy tych śmieciach od Sony. Mogliby jeszcze więcej podnieść abonament, a zamiast gier z 2022r. wartości 48 zł dawać jakieś indyki po 9. Cytuj
Bielik 732 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Nie no ludzie dajcie żyć, oprócz cult of The lamb cienizna 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Kurwa mać, by ich chuj. Teraz będę musiał zagrać w to drewno. Chociaż nie, to w Extra to się nie liczy, uff 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi