Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

Kurwa mać, by ich chuj. Teraz będę musiał zagrać w to drewno.

Chociaż nie, to w Extra to się nie liczy, uff :obama:

liczy się i nie kombinuj kurwa @Farmer widzisz to JAK SIĘ MIGA SKUBANIUTKI

• Plusik 1
Opublikowano

6 godzin temu, Square napisał(a):

Kurwa mać, by ich chuj. Teraz będę musiał zagrać w to drewno.

Chociaż nie, to w Extra to się nie liczy, uff :obama:

giphy.gif?cid=6c09b952bk71drcsehpqlcilyo

Noo Grzesiu... Pisałeś, że zagrasz jak będzie w plusie. Nie pisałeś w jakim :spicy: 

• Haha 1
Opublikowano

Ile było takich gier zwykłym Plusie na premierę? Kojarzę Rocket League, ale to była chyba wielka niewiadoma.

Czy masz na myśli po prostu w Plusie ileś tam po premierze?

Opublikowano
25 minut temu, Square napisał(a):

Ile było takich gier zwykłym Plusie na premierę? Kojarzę Rocket League, ale to była chyba wielka niewiadoma.

Czy masz na myśli po prostu w Plusie ileś tam po premierze?

Ne pamiętam, na pewno pamiętam Rocket League i Driveclub. 

Edit: 

Resogun na pewno też.

Generalnie lubiłem starego plusa bez tierów, mój romans z Extra/Premium już zakończony jakiś czas temu. 

Opublikowano

DriveClub miał promować Plusa, ostatecznie skończyło się na tym, że wyszło dużo później i darmowa wersja była mocno okrojona. Też nie przepadam za Abo, ale pod względem premier na pewno nie było lepiej.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał(a):

DriveClub miał promować Plusa, ostatecznie skończyło się na tym, że wyszło dużo później i darmowa wersja była mocno okrojona. Też nie przepadam za Abo, ale pod względem premier na pewno nie było lepiej.

A to nawet nie pamiętałem, że Driveclub coś się opóźnił w plusie, ja chyba ostatecznie tak się wkręciłem, że kupiłem grę i wszystkie premium dodatki od razu :). 

No coś za coś, kiedyś było relatywnie taniej i dobrze, bo "na zawsze" teraz w tych essentials to już naprawdę mało wpada :/. 

Bo najgorsza rzecz w abo to jest rotacja, Microsoft robi to o tyle lepiej, że ich gry (od ich studiów partnerskich) nie wypadają nigdy w teorii (dopóki nie ma problemu z licencją, co się zdarza). 

Opublikowano
9 godzin temu, Shankor napisał(a):

Przeszedłem ok połowę gry, potem rozgrzebałem kilka innych tytułów, a to zostawiłem sobie na później. :frog:

Mam to samo, już wiem co bede robił w weekend :cebula:

Opublikowano

SM2 nawet rok nie minął przecież. Pierwszy raz miał promke w maju i to tylko -25%. Ragnarok miał podobnie i jest dość regularnie na promkach -38%. Nie czekaj aż wpadną do Plusa, bo to jeszcze trochę zajmie.

Opublikowano

Z tego co kojarzę to na Days of Play, na koniec roku/święta oraz Black Friday.

Na pewno pełnej ceny 630 zl za premiuma juz nie chce dawac bo te parę starych gierek rocznie, które tam odpalę nie są tego warte, pewnie pójdę w essential.

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, michu86- napisał(a):

Kiedy najczęściej robią promkę na abonament dla nowych? Specjalnie nie przedłużyłem żeby się złapać.

Pierwsza promocja jest na koniec listopada, później na święta jakoś od 12 grudnia wtedy idzie kupić doładowaniami Extra na rok za jakieś 290zł.

• Plusik 1
Opublikowano
10 godzin temu, Square napisał(a):

SM2 nawet rok nie minął przecież. Pierwszy raz miał promke w maju i to tylko -25%. Ragnarok miał podobnie i jest dość regularnie na promkach -38%. Nie czekaj aż wpadną do Plusa, bo to jeszcze trochę zajmie.

Ragnarok kupiłem i ograłem na premierę więc pudło z tym czekaniem. Po prostu im się sufit na łeb spadł odnośnie wstawek nowych tytułów do abonamentu.