Opublikowano 12 lipca 20213 l Ja miałem odwrotną sytuację na enebie, kupiłem doładowanie 100zł (za 80) a dostałem plusa na rok.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Autor O którym wiemy od tygodnia, trzeci miesiąc z rzędu Plus jest znany przed potwierdzeniem przez sony.
Opublikowano 30 lipca 20213 l ten plants versus zombie to tylko sieciówka? nie to żebym nie miał plusa
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l Miał ktoś kiedyś taki komunikat w plusie że po kliknięciu na grę jest komunikat: Nie można znaleźć tego , czego szukasz. Chodzi o Tenis z aktualnego miesięca. Edytowane 4 sierpnia 20213 l przez rah
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l Było coś takiego kilka miesięcy temu. Ja dodałem dzisiaj przez www bez problemów.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Ale dziwne, że z poziomu konsoli nie poszło, tam powinno działać przede wszystkim :)
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 23 hours ago, mario10 said: Ale dziwne, że z poziomu konsoli nie poszło, tam powinno działać przede wszystkim Nic nowego, appka PS na telefon najlepiej dziala na dodawania gier z ps plusa
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l to hunters legends to taki syf, że takiego syfiastego miesiąca to nie pamiętam. Jest gorzej niż te sqadronsy od ea.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l makabryczne są te gry w plusie z ostatnich 2 miesięcy, kurwa mam nadzieje że dojebią coś we wrześniu bo tak to pierdole. online grywam tylko w bfV obecnie.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l na początku PS4 generacji tez PSplus był slaby, teraz z PS5 mogli by dawać jakieś dobre hiciorki z PS4
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l W sensie takie, które już masz ograne? Bo wydaje mi się, że jak gra była hiciorem to się ją raczej sprawdzało.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l 1 hour ago, Square said: W sensie takie, które już masz ograne? Bo wydaje mi się, że jak gra była hiciorem to się ją raczej sprawdzało. Może i racja, ale n.p. pełne wersje z DLC albo dodatki do online żeby odżywić eco-system można by było spróbować, wtedy nie widzę problemu powrócić do gry, no ale nie wszyscy by tak na pewno na to spojrzeli
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l Idealne gierki do plusa to takie dobre sredniaki ktorych dobrym przykladem jest Plague Tale z poprzedniego miesiaca. Dla mnie strzal w dziesiatke bo duzo pozytywnych opinii slyszalem a jakos specjalnie mnie nie ciagnelo bo mialem inne rzeczy do ogrania. A jak daja jakas powazna gierke AAA po kilku latach to kazdy normalny gracz juz dawno to mial ograne wiec trudno mowic o jakiejs hitowej ofercie w takim przypadku.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, Il Brutto napisał: Idealne gierki do plusa to takie dobre sredniaki ktorych dobrym przykladem jest Plague Tale z poprzedniego miesiaca. Dla mnie strzal w dziesiatke bo duzo pozytywnych opinii slyszalem a jakos specjalnie mnie nie ciagnelo bo mialem inne rzeczy do ogrania. A jak daja jakas powazna gierke AAA po kilku latach to kazdy normalny gracz juz dawno to mial ograne wiec trudno mowic o jakiejs hitowej ofercie w takim przypadku. Ja się na przykład cieszę z HZD bo ograłem to dawno temu ale Frozen Wilds już pominąłem. Uważam siebie za normalnego gracza. Idealne gierki do plusa to takie, których nie ograłeś a uważasz za potencjalnie ciekawe. Edytowane 7 sierpnia 20213 l przez giger_andrus
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l Autor HZD było w ramach Play at Home i na stałe jest przypisane do konta bo było do pobrania dla wszystkich. Osobiście wolę gry Jak Plague Tale w plusie bo normalnie bym ich nie kupił, co nie znaczy że raz na jakiś czas mógłaby jakaś gra AAA wpaść w ramach usługi
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, Figuś napisał: HZD było w ramach Play at Home i na stałe jest przypisane do konta bo było do pobrania dla wszystkich. Osobiście wolę gry Jak Plague Tale w plusie bo normalnie bym ich nie kupił, co nie znaczy że raz na jakiś czas mógłaby jakaś gra AAA wpaść w ramach usługi Jasne ale nie ma to znaczenia w kontekście tezy, że normalny gracz ograł już wszystkie AAA.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l Czesto kilka AAA gier ma premiere tego samego miesiaca i nie wszystko sie ogarnie