nero2082 765 Opublikowano niedziela o 14:29 Udostępnij Opublikowano niedziela o 14:29 (edytowane) mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Edytowane niedziela o 15:00 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 10 Opublikowano poniedziałek o 21:48 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 21:48 (edytowane) W tym tygodniu będzie rozpiska do Extra? Wstrzymuję się przez to z kupnem Ragnaroka. Gra w sam raz na zimę i chętnie sobię odświerzę po dwóch latach, a może i platynke wbije. Edytowane poniedziałek o 21:49 przez Patapon Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano poniedziałek o 21:56 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 21:56 przed 19stym każdego miesiąca zawsze warto się wstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu W dniu 10.11.2024 o 15:29, nero2082 napisał(a): mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą Jakos samo sie naprawilo na drugi dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Zrozumienie kombinowania ze strony PlayStation, co do wrzucenia na swoją stronę PS Store i na pulpit PSN do każdego z profili informacji o promocjach na roczne subskrypcje PS Plus, to nie lada wyzwanie. Podejrzewam, że dobra ,promka na jebitne abo" do Plusa Premium pojawi się albo stricte w dniu lub przed ,,Black Friday" i będzie obowiązywać do 1 grudnia albo do 6-ego. ,,Premium" kończy mi się akurat 17 listopada a tydzień później EA Play również na rok. I teraz serwery PS Store kuszą mnie promocją ,,pozostania w usłudze Premium" za jakieś 460zł (coś koło tego) na kolejny rok - w ramach przedłużenia do 17 listopada. EA Play raczej takich opcji nie ma. I chyba nie ma się co łudzić, że nagle w Black Friday PS Store zaszczyci nas ,,promkami" na abo Premium na rok... za np. 380zł? Chyba trzeba korzystać z oferty już teraz, bo taniej niż te 450-470zł na rok ,,abo", to już w Premium nie będzie. ... Trza w końcu tą subskrypcję zrealizować, bo filmy na PS Core same w IMAX Enhanced się nie obejrzą; rozpoczęte gry również się ,,nie dograją" do końca. xD Growa Kupka wstydu musi zostać częściowo zmniejszona. A, i może doczekam się na PS Premium darmowego ściągnięcia na Ps5 w ramach ,,suba" gry z kotełkiem w roli głównej, ,,Stray". XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) promkę PS+ na Black Friday i drugą w okolicy świąt masz jak w banku, wystarczy poczekać:) Stray już był w PS+Extra i zdążył wylecieć, a gry do abo raczej rzadko wracają niestety (tylko RDR2 często wraca na 3miesiące a potem znika na rok) a też bym chciał serię Metro z powrotem jak już zacząłeś koncert życzeń to ja poproszę to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" tj Banishers Ghosts of New Eden, Lords of the Fallen i Planet of Lana. wtedy powiem że dobry miesiąc rozpiska powinna być jutro Edytowane 14 godzin temu przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, nero2082 napisał(a): to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" Taa, jedynie jak się bierze na premierę to jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Pamietam jak cebula bolała gdy pod choinke brałem sobie w folii Plague Tale 2 na PS5 by przejść w święta, a za moment był w plusie Banishers też miałem kupic, ale jak juz przewidujecie to w Extra to oleje to xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi