Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.11.2024 o 15:29, nero2082 napisał(a):

mi raz pomogło skasowanie karty płatniczej w profilu, druga opcja to próba pobrania gier z poziomu PS App, trzecia opcja to pokasowanie lub dezaktywacja profili na obu konsolach i logowanie od nowa 

jak nie pójdzie to zadzwoniłbym na infolinię niech obejrzą 

Jakos samo sie naprawilo na drugi dzien. :facepalm:

Zrozumienie kombinowania ze strony PlayStation, co do wrzucenia na swoją stronę PS Store i na pulpit PSN do każdego z profili informacji o promocjach na roczne subskrypcje PS Plus, to nie lada wyzwanie. Podejrzewam, że dobra ,promka na jebitne abo" do Plusa Premium pojawi się albo stricte w dniu lub przed ,,Black Friday" i będzie obowiązywać do 1 grudnia albo do 6-ego. ,,Premium" kończy mi się akurat 17 listopada a tydzień później EA Play również na rok. I teraz serwery PS Store kuszą mnie promocją ,,pozostania w usłudze Premium" za jakieś 460zł (coś koło tego) na kolejny rok - w ramach przedłużenia do 17 listopada. EA Play raczej takich opcji nie ma. I chyba nie ma się co łudzić, że nagle w Black Friday PS Store zaszczyci nas ,,promkami" na abo Premium na rok... za np. 380zł? Chyba trzeba korzystać z oferty już teraz, bo taniej niż te 450-470zł na rok ,,abo", to już w Premium nie będzie. 

... Trza w końcu tą subskrypcję zrealizować, bo filmy na PS Core same w IMAX Enhanced się nie obejrzą; rozpoczęte gry również się ,,nie dograją" do końca. xD Growa Kupka wstydu musi zostać częściowo zmniejszona. :) A, i może doczekam się na PS Premium darmowego ściągnięcia na Ps5 w ramach ,,suba" gry z kotełkiem w roli głównej, ,,Stray". XD

• beka z typa 1

promkę PS+ na Black Friday i drugą w okolicy świąt masz jak w banku, wystarczy poczekać:)

Stray już był w PS+Extra i zdążył wylecieć, a gry do abo raczej rzadko wracają niestety (tylko RDR2 często wraca na 3miesiące a potem znika na rok) a też bym chciał serię Metro z powrotem 

jak już zacząłeś koncert życzeń to ja poproszę to co uparcie pomijam bo "pewnie zaraz będzie w Plusie" tj Banishers Ghosts of New Eden, Lords of the Fallen i Planet of Lana. wtedy powiem że dobry miesiąc :turned: 

rozpiska powinna być jutro 

Edytowane przez nero2082