PiotrekP 1 937 Opublikowano środa o 16:50 Opublikowano środa o 16:50 Wybornie rok zaczynają Chyba tylko tego NFSa sprawdzę, choć ogrywałem oryginał na PC jak trafił do EA Classic. Cytuj
Square 8 766 Opublikowano środa o 16:57 Opublikowano środa o 16:57 NfS HP wyjebane, ale ogralem zarówno oryginał jak i remaster. Cytuj
Lukas_AT 1 220 Opublikowano środa o 17:05 Opublikowano środa o 17:05 (edytowane) Ten NFS juz kilka razy za kilka zl byl w promocji hehe. Kiedys na PS3 zrobilem platyne i bawilem sie swietnie. Jakies dwa lata temu mialem podejscie do tego remastera i niestety stwierdzilem, ze przez model jazdy tytul niegrywalny. Model jazdy chyba zle sie zestarzal. Edytowane środa o 17:07 przez Lukas_AT Cytuj
Snake_Plissken 948 Opublikowano środa o 18:19 Opublikowano środa o 18:19 Boże, wstydu nie mają z tym Suicide Squad… Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano środa o 18:36 Opublikowano środa o 18:36 Chryste jaka sraka, nawet żal dodawać do biblioteki, bo wiem, że tego nie ściągne. Cytuj
Homelander 2 297 Opublikowano środa o 18:48 Opublikowano środa o 18:48 Ładna parodia na początek roku lol Cytuj
nero2082 826 Opublikowano środa o 19:41 Opublikowano środa o 19:41 ostatnio jest nieustanna śmieciarka, już się boję co zaproponują do Extra fajnie jakby wróciło Kingdom Come jedynka, byłby dobry timing Cytuj
_Red_ 12 068 Opublikowano środa o 21:59 Opublikowano środa o 21:59 Ten Stanley ma 90% na meta oO Z ciekawosci się włączy w przerwie miedzy kolejnym sektorem w JA3. Cytuj
Pianista911 22 Opublikowano środa o 22:54 Opublikowano środa o 22:54 54 minuty temu, _Red_ napisał(a): Ten Stanley ma 90% na meta oO Z ciekawosci się włączy w przerwie miedzy kolejnym sektorem w JA3. Jagged Alliance 3? Grasz na PC czy PS5? U mnie na lapku tnie jak nieszczęście i ciekawy jestem, jak sterowanie na konsolce. Cytuj
ogqozo 6 594 Opublikowano środa o 23:53 Opublikowano środa o 23:53 Przecież Stanley Parable to kompletny klasyk i mistrzostwo... hm, tego gatunku co jest Stanley Parable. Gra droga nie jest, ale pewnie jest jakiś tam target, który za "taki produkt" nie zapłaci, ale za darmo to nawet poheszka. W marcu wychodzi nowa gra jednego z twórców, więc jakaś tam promocja może jest coś dla nich warta. Zresztą ciekawie się zapowiada to Wanderstop. Gra też będzie "meta", ale w bardziej popularnym sensie, będzie to fikcyjna opowieść z postaciami i normalna gra typu Stardew Valley (choć pewnie tak naprawdę parodia takiej gry), bohateka po prostu będzie miała "wypalenie", odnosząc się do sytuacji twórcy. Muzykę robi koleś od Minecrafta (który, może "po cichu", stał się naprawdę hot nazwiskiem w świecie muzyki ostatnio, jako że dopiero niedawno większe tłoczenia winyli z muzą do Minecrafta sprawiły, że miłośnicy zaczęli mocniej się w to wkręcać. Jeśli ktoś nie interesuje się Minecraftem, polecam puścić sobie czasem tę muzę podczas samotnej jazdy autem, ma klimat...). I ta muzyka będzie miała spor znaczenie w grze. I z jakiegoś powodu jest zapowiedziana tylko na PS5 i peceta. Może takie wydanie w plusie coś im da w sensie promocji. 1 Cytuj
Basior 1 114 Opublikowano czwartek o 06:52 Opublikowano czwartek o 06:52 Spoko Stanley z tego najlepszy. Szkoda, że nie ma PS Przenośniak3, bo dopiero by się pograło Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano czwartek o 07:15 Opublikowano czwartek o 07:15 Ja plusa olałem bo nie gram aktualnie online więc ta subskrybcja nie ma dla mnie większego sensu. Chyba, że w końcu demokracja mnie będzie wzywać lub path of exile 2 dostanie datę premiery to bedzie mialo to sens. Przecenka na 195zl w styczniu powinna wskoczyć dla powracających użytkowników to wtedy sie zastanowię 2 Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano czwartek o 08:01 Opublikowano czwartek o 08:01 9 godzin temu, Pianista911 napisał(a): Jagged Alliance 3? Grasz na PC czy PS5? U mnie na lapku tnie jak nieszczęście i ciekawy jestem, jak sterowanie na konsolce. Ja próbowałem grać na PS5, ale póki co się odbiłem. Sterowanie jest po prostu chooojowe i nie byłem w stanie się przyzwyczaić. Mimo tego chciałbym do tego wrócić, bo bardzo lubiłem poprzednie części. 1 Cytuj
janol 433 Opublikowano czwartek o 09:58 Opublikowano czwartek o 09:58 (edytowane) 10 godzin temu, ogqozo napisał(a): Przecież Stanley Parable to kompletny klasyk i mistrzostwo... hm, tego gatunku co jest Stanley Parable. QFT, polecam sprawdzić. Edytowane czwartek o 09:59 przez janol Cytuj
_Red_ 12 068 Opublikowano czwartek o 10:45 Opublikowano czwartek o 10:45 17 godzin temu, Pianista911 napisał(a): Jagged Alliance 3? Grasz na PC czy PS5? U mnie na lapku tnie jak nieszczęście i ciekawy jestem, jak sterowanie na konsolce. Zapraszam do tematu, napisałem parę groszy o wersji PS5 (chyba nie ma wątku o tym w multiplatformach, o dziwo tylko temat PC): https://www.psxextreme.info/topic/125740-jagged-alliance-3/#comment-5405356 Cytuj
mario10 559 Opublikowano czwartek o 13:42 Opublikowano czwartek o 13:42 No niestety dla mnie nic, ogólnie wolałbym żeby dali opcję najtańszego abo bez gier tylko do grania online bo to co wrzucają to szkoda nawet do biblioteki czasem wrzucać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi