Opublikowano 15 stycznia15 sty Darmowy i wymasterowania może nawet i kilkanaście godzin, zależy na jakim poziomie grasz i jak bardzo chcesz czyścić.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Może w końcu wrócę przed TV, bo ostatnio tylko PC i Balatro na zmianę z Delta Force. W tej cenie abonamentu gry Sony powinny być po max roku od premiery. Lepiej późno niż wcale
Opublikowano 15 stycznia15 sty Gaiden spoko bo w pudełku trzeba szukac importu z Azji. Przeszedlem, ale jeszcze chętnie pochodzę po mieście jako agent.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Medievil 2 pewnie z trofeami, jak pierwsza odslona. Chetnie sie walnie szybka platynke.
Opublikowano 16 stycznia16 sty . .na wstępie pragnę zrugać Sony, że w 2025 człowiek nie moze sensownie zgrać sejwów... a teraz pytanie, jeżeli "pożyczę" konto z plusem od kumpla i zaloguje na swojej konsoli, czy będę miał mozliwosc przeniesienia sejów na swoim głównym koncie?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB
Opublikowano 16 stycznia16 sty 25 minut temu, BRY@N napisał(a): Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB ale usb nie dziala na gry z ps5, przynajmniej tak wyczytalem. Czyli fakt posiadania na konsoli konta z plusem nie daje "korzysci z plusa" innym kontom na tej samej konsoli?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Korzyść jest taka że możesz grać w gry z plusa na innych kontach. Edit Niby można robić kopię na USB gier z PS5 ale robisz kopię wszystkich zapisów. Jakoś trzeba ludzi do plusa „przekonać” Edytowane 16 stycznia16 sty przez BRY@N
Opublikowano 16 stycznia16 sty No z kopiowaniem zapisów jest mega słaba sprawa. Sąsiad dwa razy w roku aktywuje plusa tylko żeby savy ściągnęło do chmury. Wiadomo, że nie jest to idealne rozwiązanie, ale zawsze coś tam uratuje jak się coś z konsolą wysypie.
Opublikowano 19 stycznia19 sty 14 hours ago, triboy said: Tak. Wpadają normalnie. Odpaliłem Resistance 2 i nie było, a ta gra chyba miała już trofea?
Opublikowano 19 stycznia19 sty Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Edytowane 19 stycznia19 sty przez triboy
Opublikowano 19 stycznia19 sty W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie.
Opublikowano 19 stycznia19 sty 8 hours ago, Dante said: W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. 8 hours ago, triboy said: Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Faktycznie, macie rację, trzeba było wejść na profil i zakładkę Trofea.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Dziś wskakuje jakaś promka na plusa, ale nie wiem czy dla wszystkich czy tylko znów na podbitkę planu. Więc jak ktoś nie ma to warto rozważyć
Opublikowano 22 stycznia22 sty Wiesz co logowałem się do siebie na konto i jak chce przedłużyć to pokazuje 520zł więc nie wiem może z poziomu konsoli sprawdzę za tyle to bym może przedłużył.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Też teraz sprawdzałem i nie mam także nie wiem jak oni te promocje przyznają
Opublikowano 22 stycznia22 sty Dla aktywnych takie normalne promki, to jak widać kolejny raz, raczej nie mamy się już co spodziewać.
Opublikowano 22 stycznia22 sty W tamtym roku w lutym była jakaś promka bo kupowałem to może i w tym coś rzucą.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Tak teraz doczytałem gdzieś, że dla nowych i powracających więc niech się walą. Może następnym razem się skuszę bo za miesiąc z hakiem mi się kończy.