vip77 255 Opublikowano środa o 16:38 Opublikowano środa o 16:38 Super marzec. Pop, Syberia, You Suck at Parking ( demko mi się podobało) Cytuj
Dante 493 Opublikowano środa o 16:51 Opublikowano środa o 16:51 Ostatnio właśnie zastanawiałem się czy nie wyrwać tego Popa bo poniżej 100 już chodzi. Do tego jeszcze Gundam i Armored Core na PSX, więc całkiem spoko oferta. Cytuj
Shen 10 406 Opublikowano środa o 17:47 Opublikowano środa o 17:47 Prince of Persia dobra wrzutka, forumek się jarał, więc do sprawdzenia. Tsubasa fajna anime piłeczka, dwa tryby story, multi tez spoko, ograne na premiere. Widze, że Syberia jeszcze, miałem na wishliscie Cytuj
Faka 4 108 Opublikowano środa o 17:51 Opublikowano środa o 17:51 Czyli PoP też niedługo w GP wyląduję (teorytycznie), to też się sprawdzi, dawno w żadną metroidvanię nie grałem. Cytuj
czarek250885 349 Opublikowano środa o 18:17 Opublikowano środa o 18:17 Armored core cóż za piękny miesiąc, pamiętam jak za dzieciaka graliśmy z kumplem w master of arena wersja japońska, bo jego ojciec na statkach pływał i stamtąd mu przywiózł, nic nie rozumieliśmy, ale co to był za sztos, a poziom trudności to miazga. Niezapomniane intro i ta muzyka. Cytuj
Sep 1 681 Opublikowano środa o 20:38 Opublikowano środa o 20:38 No fajny miesiąc. Książe Persji, Tsubasa, Syberia. Może tego Gundama nawet obczaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi