mugen 1 948 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Słowem: chujnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Nigdy nie grałem w tego kuchcika. Rozumiem, że do coopa z juniorem się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Hitman spoko ale jeszcze nawet nie ogralem jedynki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 49 minut temu, balon napisał: Nigdy nie grałem w tego kuchcika. Rozumiem, że do coopa z juniorem się nada? Jedna z lepszych gier kanapowych poprzedniej generacji. Do tego jest możliwość włączenia ułatwień, więc z dzieckiem spokojnie pograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Wkurwia mnie powoli, że praktycznie wszystko co dają w Plusie ograłem już dawno temu, nie widzę powoli sensu przedłużać subskrypcji tym bardziej, że o TLOU 2 online ani widu ani słychu.. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Godzinę temu, balon napisał: Nigdy nie grałem w tego kuchcika. Rozumiem, że do coopa z juniorem się nada? Od czasow ciśniecia z młodym w Sackboya to zaczalem polować na jakis egzemplarz Overcooked All You Can Eat na OLX, a tu niespodzianka, tym bardziej, ze uzywki po stówce jeszcze latały niedawno. Właśnie pod coopa z dzieckiem to chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 No i gi. Będzie grane jak skończy się pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Na wyższych levelach trzeba się napocić we dwójkę, żeby mieć max gwiazdek. Z takich gierek kanapowych, to polecam jeszcze Moving Out. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Sprawdzę na pewno to Overcooked. Słyszałem, że gra potrafi doprowadzić do rozwodu. Z coopa śmiało mogę polecić It Takes Two, świetna gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Overcooked 2 planowałem kupić. A tutaj wpadnie wersja ulepszona z jedynką, nic tylko się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Do gotowania i przeprowadzek, dorzucę jeszcze kanapowe Tool's Up. Bardzo fajna, polska produkcja, traktująca o remontach. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Cos się stało z Uncharted 4 i wyleciało z kolekcji na PS5? Z poziomu konsoli mam niedostępne z powodu "konflikt z Uncharted 4 Digital PC1020 Tracker" a na wersji przeglądarkowej mogę tylko kupić w rabatowej cenie. A przecież miałem już w bibliotece i nie kupowałem żadnej innej wersji, chciałem wlasnie z ziomkiem online popykać, wtf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 U mnie działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 6 września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 22 godziny temu, _Red_ napisał: Cos się stało z Uncharted 4 i wyleciało z kolekcji na PS5? Z poziomu konsoli mam niedostępne z powodu "konflikt z Uncharted 4 Digital PC1020 Tracker" a na wersji przeglądarkowej mogę tylko kupić w rabatowej cenie. A przecież miałem już w bibliotece i nie kupowałem żadnej innej wersji, chciałem wlasnie z ziomkiem online popykać, wtf. Mam ten sam problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Taki myk z plusowym Hitmanem https://www.eurogamer.pl/articles/2021-09-08-hitmana-2-z-ps-plus-mozna-ulepszyc-tworcy-tlumacza-jak-to-zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Czyli tak samo, jak jedynka w dwójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 A ta jedynka w dwójce to z automatu dostępna jest czy trzeba coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Żeby mieć jedynkę w dwójce trzeba mieć jedynkę W tym przypadku Plusowicze z dłuższym stażem powinni mieć jedynkę na „własność”. Także można sobie jedynkę i dwójkę odpalić z poziomu trójki w najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 No to mam właśnie z Plusa. Dodałem to H3 starter i mogę zassać zarówno wersji wersję PS4 i PS5. To po prostu odpalam to i tam mam dostęp do H1 i H2? H2 dodawałem osobno do trójki, ale jedynki nie widzę, żeby dodać. E: H1 widzę jako access pass do trójki, ale wersja GOTY za 62,50, a w Plusie była zwykła. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 czy ktoś może mi pomóc, bo sprzedałem ps5 i miałem na swoim koncie psn plusa ważnego jeszcze prawie rok i aktywowane ps plus collection, czy jak teraz kupię sobie używke ps4 slim to będe mógl grac w gry z ps plus collection, będa one aktywne na ps4 slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 44 minuty temu, piesek045 napisał: czy ktoś może mi pomóc, bo sprzedałem ps5 i miałem na swoim koncie psn plusa ważnego jeszcze prawie rok i aktywowane ps plus collection, czy jak teraz kupię sobie używke ps4 slim to będe mógl grac w gry z ps plus collection, będa one aktywne na ps4 slim? Tak, powinno być dostępne w twojej bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 34 minuty temu, Kafaresko napisał: Tak, powinno być dostępne w twojej bibliotece bo szukałem w google, ale nic nie pisze, tylko że sony może zbanowac mi konto? jak uruchomię grę ps plus collection na ps4 ? mozliwe to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 2 godziny temu, piesek045 napisał: bo szukałem w google, ale nic nie pisze, tylko że sony może zbanowac mi konto? jak uruchomię grę ps plus collection na ps4 ? mozliwe to? Były takie akcje z banowaniem kont, ale jak to teraz wygląda to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 17 minut temu, Kafaresko napisał: Były takie akcje z banowaniem kont, ale jak to teraz wygląda to nie wiem. ale jak kupie ps4 slim to odpale gry z ps plus collection na ps4 slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi