MBeniek 3 260 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 4 minuty temu, Square napisał: Nie, po prostu kiedyś w listopadzie dadzą 3 gry VR dodatkowo. Konkretnie to pisali, że zaczynając od listopada dadzą w sumie 3 gry. I podejrzewam, że WD jest pierwszą z nich, a kolejne 2 pozycje dopiero w następnych miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 A bardzo możliwe, nie pamiętam dokładnie, ale widząc 4 tytuł jako VR w tym miesiącu miałoby to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) Najlepsze PS Plus było pod koniec życia PS3. Dwa mega hity co miesiąc - RDR, Crysis, Bioshocki, Far Cry 2, Ratchet, Infamous, Demons Souls, Sleeping Dogs, Hitman i wiele innych. Potem z przyjściem PS4 wszystko się posypało i usługa już nigdy nie była w tak dobrej kondycji (choć dobre miesiące były, a trzeba też nadmienić, że ogólnie gier singlowych AAA teraz o wiele mniej wychodzi). Nie żebym narzekał, bo czasu na granie już tyle nie ma i kupuje co mnie interesuje na dwie platformy. Edytowane 27 października 2021 przez Lukas_AT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Bo od PS4 to bardziej opłata za online a gierki są gratis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) 7 godzin temu, mario10 napisał: Panowie, a black ops i BF mają też singla czy tylko multi? Oczywiście te co były wcześniej dane w plusie. BO4 nie ma singla. W Plusie był też BO3, który to już ma singla. Ciekawostka, singiel jest tylko w wersji na PS4, wersja na PS3 została go pozbawiona. W Plusie była właśnie ta wersja z singlem, czyli na PS4 Edytowane 27 października 2021 przez BEBZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 No właśnie bym ograł jakiegoś singla w BF czy CODa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 BF1 miał nawet nawet te opowieści, takie 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Dali tego plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Potwierdzili tylko jedną grę z tego przecieku wczorajszego Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 316 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 (edytowane) Ta gra to wygląda i rusza sie jak playstation home, a nawet na PS3 bym tego nie odpalił. Mam nadzieje że resztę wymienią, VR nie mam, Kindoms of Amalur już było w plusie w swoim czasie i nawet nie ściągnąłem, więc tym odpuszczam remaster, a tego KonckoutCity nawet nie skomentuje bo gra wygląda na dead on arrival więc próbują ją ratować wrzucając do plusa. Edytowane 28 października 2021 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 widzę lecą w chooya na maksa bo zawsze w srode ogłaszali plusa a teraz odwalają niemiłosierne cyrki. Jeżeli ta gunwo oferta okaże się prawdą to niech ja sobie w doope wsadzą. Ten plus to syf od jakiegoś czasu, że głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Wy kiedyś zrozumiecie, że te gry są DODATKIEM do płacenia za możliwość grania online? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 To niech będą fajnym dodatkiem a nie syfem na który nawet szkoda splunąć. Zresztą od powstania plusa na ps3 sony nigdy nie dało komunikatu "od teraz gry będą dodatkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Jak masz abo które oferuje - granie online, zniżki oraz gierki to jednak gdzieś w środeczku liczysz, że każdy z komponentów dostarczy. Zwłaszcza, że różni ludzie płacą z różnych powodów i dla mnie te giereczki to jednak ważna część wydatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 To całe First Class Trouble jest na PC w EA od jakiegoś czasu i podobno nie jest to skończony crap na jakiego wygląda. Może się nawet doda do konta. Ale jak reszta z przecieku się potwierdzi to słabo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 8 godzin temu, mario10 napisał: No właśnie bym ograł jakiegoś singla w BF czy CODa Tych CoDów z singlem w Plusie było więcej. MW Remastered MW2 Campaign Remastered BO3 WWII 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Czyli jednak od razu trzy gry VR dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Persistence chyba można też ograc tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 7 godzin temu, Rozi napisał: Wy kiedyś zrozumiecie, że te gry są DODATKIEM do płacenia za możliwość grania online? https://www.playstation.com/pl-pl/ps-plus/ Załóżmy, ze jestem normikiem czytajacym u Sony czym jest ten plus, zanim wydam na subskrypcję: Naglowek 1: rozbuduj kolekcje gier co miesiac o hity, perełki etc. Nagłówek 2: wieloosobowa gra online Naglowek 3: rabaty dla subskrybentow Sony promuje zatem gry jako top 1 feature. Skąd zatem subiektywny pogląd, ze gry to wyłącznie gówniany drugoligowy dodatek do trybu online? Mnie np. pkt 2 czyli online w ogole nie interesi i może pare meczy w Fife zagrałem, wiec kierowałbym się pkt 1. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 No to dostajecie gry, są hity, perełki, gry VR, indyki, gry multi, no kurwa Plus nie jest odpowiednikiem Game Passa, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 25 minut temu, _Red_ napisał: Skąd zatem subiektywny pogląd, ze gry to wyłącznie gówniany drugoligowy dodatek do trybu online? No przecież nie będą promować Plusa płatnym online, które było darmowe na PS3 i które jest darmowe na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Rozi, jesteś pierwszy do ciśnięcia beki gdy jakieś śmieciowe gierki wchodzą Game Passa, a teraz bulwersujesz się, że ktoś śmie skrytykować listę gier, które wchodzą do PlayStation Plus (które od początku istnienia tej usługi są głównym elementem promocji, o czym zresztą pisze @_Red_), bo przecież to tylko dodatek do gry online. Przypomnę Ci, że Playstation Plus debiutował na PS3, gdzie online był darmowy, a założeniem tej usługi od początku były darmowe gry i inne zniżki, a nie bycie usługą konieczną do grania online. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Akurat kupiłem (w sumie po raz trzeci) PlayStation vr. Mi tam pasuje. Ale jakbym nie miał gogli to wielkie meeh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 I dostają gry, tak jak w Game Passie nie w każdy miesiąc są hity, tak i tutaj co miesiąc nie ma gier AAA. Założenia były inne, na PS4 zmieniły się i tak pozostało. Na nic się nie bulwersuję, bo wystarczy że odpowiem gdziekolwiek w temacie i jest OLABOGA ROZI SIĘ BULWERSUJE I BRONI GIER BEKA Z NIEGO OMG LMAO. Jeśli ktoś oczekuje, że co miesiąc będzie dostawał Far Cry 6 i Returnal, to tylko sam sobie jest winny. A jak ja się śmieję ze śmieciowych gier w Game Passie, to zaraz jest CO TY GADASZ PATRZ JAKIE PEREŁKI DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO ZESRAŁEŚ SIĘ AYYY - no to w Plusie też tak jest, może ktoś spędzi setki gier w Knockout City, może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi