mlody23 26 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Ok, wreszcie poszło. Nie mam pojęcia skąd te błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Just cause poszło, ale dopiero z apki... 58GB... Cytuj Odnośnik do komentarza
Freshprince 0 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) Czy sony gdzieś oficjalnie mówiło ze ps plus collection będzie limitowane czasowo? Czytałem wcześniejsze komentarze oraz to co znalazłem w necie wskazuje, że jest ale do kiedy nic nie piszą. Edytowane 3 grudnia 2020 przez Freshprince Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 2 minutes ago, Freshprince said: Czy sony gdzieś oficjalnie mówiło ze ps plus collection będzie limitowane czasowo? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Czy sejwy z wersji z PS Plus Collection są zgodne z wersjami z płyt? Wydaje mi się, że tak ale wolę potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Jak masz płytę na ten sam region to tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Jak ktoś ma dodatkowe konto na PSN z bardziej cywilizowanych krajów (USA, UK) to świeżo donoszę, że pobieranie gier z PS NOW działa bez problemu. Akurat trafił mi się kodzik na miesiąc na jedno moje zagraniczne konto, więc postanowiłem spróbować. Zalogowałem się więc na utworzone kilka lat temu amerykańskie konto, wpisałem kodzik, aktywowałem usługę, podpiąłem konto do PS5 i śmiga. Wystarczy wejść na konto z aktywną subskrypcją i pobierać normalnie gierki. Po pobraniu bez problemu też śmigają na innych, polskich kontach. Streamingu nie sprawdzałem. Sama zawartość serwisu to sporo gierek, który już też były w Plusie, więc jak ktoś regularnie dodawał tam gry, to aż tak wiele nie nowego tam nie znajdzie, ALE też nie jest całkowicie źle, bo mamy: prawie całą działalność Bethesdy z tej generacji - Doom, Prey, Rage 2, Evil Within 1 i 2, Wolfenstein 1 i 2, Dishonored 2) trochę ekskluzywnych pozycji - MediEvil, Horizon Complete Edition, Days Gone, LocoRoco itp. No i Killzone Shadow Fall w końcu do ogrania różne inne fajne gierki (Kingdom Come, Wreckfest, Injustice 2, F1 2020, Trine 4, The Surge 2, Hitman 2) trochę mniejszych pozycji (Dead Cells, Torment, Shadow of the Beast, Trine 4) i sporo innych tytułów No całkiem nieźle, jak ktoś ma spory backlog. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzech83 6 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 A jak wygląda sprawa z pl napisami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Taki Horizon z PS Now na pewno ma, ale już Kingdom Come nie posiada (a niby na polskim storze jest info o wersji PL). Zapewne nie ma tu jakiejś reguły, choć zakładam, że np. eksy Sony takową będą miały. Inna sprawa, że kiepsko się orientuję w tym temacie, bo rzadko gram z PL napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Jaka jest różnica między "dodaj do wishlisty" a "obserwuj" przy danej grze w PSN? Aż w końcu się skusiłem na ten klucz do PSN 365 żeby załapać się ostatnie dni na Just Cause 4 + zaraz będzie Greedfall, którego i tak miałem kupić w pudełku. Nigdy nie miałem parcia na granie online, ale przekopanie się przez PS4 Collection za cenę zestawu sushi to mega deal Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 10 minut temu, _Red_ napisał: Jaka jest różnica między "dodaj do wishlisty" a "obserwuj" przy danej grze w PSN? Aż w końcu się skusiłem na ten klucz do PSN 365 żeby załapać się ostatnie dni na Just Cause 4 + zaraz będzie Greedfall, którego i tak miałem kupić w pudełku. Nigdy nie miałem parcia na granie online, ale przekopanie się przez PS4 Collection za cenę zestawu sushi to mega deal No nie wiem w co tam jeszcze nie grałeś z tej kolekcji ale sztosy tam są nieziemskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 46 minut temu, _Red_ napisał: Jaka jest różnica między "dodaj do wishlisty" a "obserwuj" przy danej grze w PSN? Jak obserwujesz grę to będziesz dostawał na konsoli newsy związane z nią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Czyli jedno to newsy, a drugie to takie dodanie do schowka na późniejszy zakup, cos jak aukcje obserwowane na Allegro yep? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 No w wishliście sobie sprawdzasz szybko ceny tego czym jesteś zainteresowany bez latania po całym sklepie. Dodając grę czy apke do biblioteki automatycznie ją obserwujesz. Np mając God of Wara będziesz wiedział kiedy Kratos trafił do Fortnite'a. Takie wiadomości są dostępne na konsoli przez tydzień od momentu publikacji. Ogólnie spoko opcja, szczególnie do nowych gier, jedyny minus jest taki, że nawet po sprawdzeniu newsa nie znika on z listy, tylko trzeba czekać te siedem dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Destruction AllStars w lutym bedzie jako dedyk dla PS5. Wygląda fajnie na trailerach, rozwalka samochodowa na arenie. A na PS4 podobno FC5 New Dawn (awesome, nie gralem a szukam czegos do multi) oraz Cywilizacja VI (nigdy nie gralem w żadną a w sumie chcialem nawet :D) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 No fajne calkiem ostatnio gierki wpadaja. Maneater dla mnie taki se ale dam jeszcze szanse. Lare skonczylem. Destruction i Far Crya jakby wpadl to tez sie sprawdzi. Osobiscie licze za na PS5 wpadnie niedlugo The Pathless i tylko to powstrzymuje mnie przed kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Też macie problem z odbieraniem gier z plusa poprzez serwis www? Mnie przy którejkolwiek grze z tego miesiąca wyskakuje error "chyba nie tego szukasz". Jakaś porada jak to odebrać bez udziału konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Aplikacja PS na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 287 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Panowie, muszę jakoś aktywować to PS+ collection czy po prostu jak jestem zalogowany już na swoim koncie na 5 to wystarczy?Gierki na 5 widzę ze są dostępne do pobrania z kolekcji za free ale np w aplikacji mobilnej gra która jest w PS+C pokazuje mi cenęMam połączoną aplikacje już z PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Nic nie trzeba aktywować, po prostu wbijasz do sklepu na koncie na którym masz Plusa i dodajesz do bilbioteki/ściągasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Kolekcja ma swój osobny kafelek w menu konsoli z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Tak jak wyzej, ale widoczny jest tylko z poziomu PS5. Nie wiem jednak czy w koncu zalatali to, że można dodać sobie licencje na gre z poziomu PS5 a potem do woli ściągać je na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 730 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 gry z Plusa można już pobierać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Potwierdzam, co do Control pobiera mi się też pełna wersja z PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Dwie platynki w cenie jednej i do tego za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi