mario10 529 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Też liczę, że będzie coś takiego bo jak wrzucą taki Returnal, Moralesa i kilka innych to będzie się opłacało wykupić choćby na rok żeby to ograć. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Przypomni mi ktoś, gry z PSX i PS2 w ramach tej subskrypcji odpalą się na PS4? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Domyślnie to ma działac własnie na PS4 i PS5, dodatkowo jeszcze mają być gry z PSP. PS3 tylko streaming więc na początku nie w PL chyba, że dostaniemy w koncu strumieniowanie u nas. Tzn oficjalnie chyba platform nie podawali ale nie wyobrazam sobie zeby to abo było całkowicie obcięte do PS5 bo tej konsoli na rynku jest mocno niewiele w porównaniu do PS4 a kombinacja obu tych sprzętów daje poteżny rynek. Na PC klasyki tez chyba tylko w ramach Clouda. Cytuj
mario10 529 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Raczej nie zrezygnują z takiej bazy klientów jaką ma samo PS4. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Jak będzie fajna biblioteka tych starych gierek to sobie opłacę bo lubię wracać do staroci. Plusa nie opłacam od 2015 roku a teraz będzie powód Cytuj
mario10 529 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Kurde ja z tymi starociami mam problem, bo mam do nich sentyment i z chęcią bym wrócił, ale jak przychodzi co do czego to jest dupa. Tak było z Far Cry 3 kupiłem na jakiejś promce i chciałem ograć, chyba rok leży, ale jak będą jakieś fajne tytuły w tym abonamencie to kto wie może akurat fajnie się wróci do niektórych gier. Ważne żeby podali listę tych gier żeby się nie okazało, że Returnal i Morales to taka przynęta Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2022 time stamp Z tego co mówi niby Sony jeszcze nie porzuciło sprzętowej emulacji PS3, ta pewnie była by dostępna tylko na PS5. Z drugiej strony mamy MVG który jasno dał do zrozumienia, że Sony nie zamierza wydawać milionów na możliwość emulowania PS3. Imo trzymam stronę tego drugiego bo granie w gry z 7 generacji na nowych TV mija się z celem i bez wersji enhanced było by to jak podcinanie sobie żył w wannie z gorącą wodą Co do nowych gier w subskrypcji wcale nie jest powiedziane, że ich nie będzie, będą ale z mniejszą częstotliwością i w 99% będą to indyki i gry AA jak np. ostatnio Shadow Warrior 3. Wrzutek jak do GPU typu nowe Plague Tale, Sniper Elite 5 czy Outriders bym się nie spodziewał. First Party wiadomo chyba że jakieś mniejsze gry od np. Pixel Opus jak Concrete Genie w co też szczerze wątpię. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Myśle, że jak ktoś jest ciekawy jakie w większości gry będą w ofercie Spartacusa to wystarczy przejrzeć ofertę ponad 300 gier dostępnych w PS Now https://www.playstation.com/en-us/ps-now/ps-now-games/#all-ps-now-games do tego pewnie dojdzie pewnie kilkadziesiąt nowych pozycji które dodadzą przy starcie usługi jak wspomniany Returnal czy Morales. 4 minuty temu, Figuś napisał: Co do nowych gier w subskrypcji wcale nie jest powiedziane, że ich nie będzie, będą ale z mniejszą częstotliwością i w 99% będą to indyki i gry AA jak np. ostatnio Shadow Warrior 3. no Sony już wcześniej wrzucało mniejsze gry do Plusa w dzień premiery i na pewno będzie to kontynuować. Ale tak jak piszesz raczej będą to mniejsze gry jak Shadow Warrior czy Rocket Legaue niż jakieś gry AAA. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 21 minut temu, Figuś napisał: Imo trzymam stronę tego drugiego bo granie w gry z 7 generacji na nowych TV mija się z celem i bez wersji enhanced było by to jak podcinanie sobie żył w wannie z gorącą wodą No tylko szkoda, że jak już to będzie to ograniczone do abonamentu. Ja bym wolał aby było minimum jak na Xboxie czyli wkładasz płytkę i zaciągasz wersje cyfrową, nie musi być nawet usprawniona, ważne aby dało się odpalić to co człowiek ma w kolekcji. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2022 4 minuty temu, Square napisał: No tylko szkoda, że jak już to będzie to ograniczone do abonamentu. Ja bym wolał aby było minimum jak na Xboxie czyli wkładasz płytkę i zaciągasz wersje cyfrową, nie musi być nawet usprawniona, ważne aby dało się odpalić to co człowiek ma w kolekcji. Zacytowałeś kawałek w którym piszę że trzymam stronę MVG o tym że nie będzie sprzętowej emulacji na PS3 i nie wiem jak mam sie odnieść. Sony jest Sony i jeżeli jednak by się okazało że ta sprzętowa emulacja pojawi się na PS5 to wszystko jest możliwe, a najbardziej prawdopodobne jest że będzie ona ograniczona do subskrypcji Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 26 minutes ago, ASX said: Myśle, że jak ktoś jest ciekawy jakie w większości gry będą w ofercie Spartacusa to wystarczy przejrzeć ofertę ponad 300 gier dostępnych w PS Now https://www.playstation.com/en-us/ps-now/ps-now-games/#all-ps-now-games do tego pewnie dojdzie pewnie kilkadziesiąt nowych pozycji które dodadzą przy starcie usługi jak wspomniany Returnal czy Morales. no Sony już wcześniej wrzucało mniejsze gry do Plusa w dzień premiery i na pewno będzie to kontynuować. Ale tak jak piszesz raczej będą to mniejsze gry jak Shadow Warrior czy Rocket Legaue niż jakieś gry AAA. No ta lista z PS Now wygląda całkiem fajnie Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 @Figuś bardziej odnosiłem się do tego, że bez ulepszenia jest słabo i że mi to nie przeszkadza. Abonament będzie oferował jedynie garstkę tytułów jak to zawsze jest z tymi usługami. Jak dadzą możliwość odpalania gier PS3 z kolekcji to mnie tam ryba co będzie w tej ofercie. Cytuj
izon 995 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Chujowa ta usługa Sony ale boję się, że jak wrzucą MGS 4, nie daj boże jeszcze z podbitą rozdziałką to się złamie 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Czy macie jakiś problem ze współdzieleniem konta PS Plus oraz gier? Do wczoraj bez problemu współdzieliłem konto z kumplem korzystając z jego abonamentu PS Plus ( ważność subskrypcji upływa z dniem 12.06.2022). On grał w np mojego cyfrowo zakupionego Cyberpunka, a ja w jego The Ascent. Od wczoraj np przy próbie zagrania w ER pojawia się komunikat, że mogę grać tylko offline, ponieważ nie posiadam PS Plus, a na ikonce The Ascent jest kłódeczka. Czy tez tak macie? Awaria, czy Sony coś miesza? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 5 minut temu, Czezare napisał: Czy macie jakiś problem ze współdzieleniem konta PS Plus oraz gier? Do wczoraj bez problemu współdzieliłem konto z kumplem korzystając z jego abonamentu PS Plus ( ważność subskrypcji upływa z dniem 12.06.2022). On grał w np mojego cyfrowo zakupionego Cyberpunka, a ja w jego The Ascent. Od wczoraj np przy próbie zagrania w ER pojawia się komunikat, że mogę grać tylko offline, ponieważ nie posiadam PS Plus, a na ikonce The Ascent jest kłódeczka. Czy tez tak macie? Awaria, czy Sony coś miesza? Zapytaj kolegi czy nie zmienił ustawień w konsoli. Ja mam z ziomkiem taki setup: jego konsola ustawiona na domową dla mojego konta moja konsola ustawiona na domową dla jego konta W ten sposób wszystko co ściągnę u niego śmiga u mnie, nawet kiedy jestem online i mogę też korzystać z jego plusa. Tylko, że muszę gry ściągać logując się na konto które mi współdzieli. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2022 zaloguj się na konto kumpla który ci udostępnia plusa i odśwież licencje 1 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 17 minut temu, Figuś napisał: zaloguj się na konto kumpla który ci udostępnia plusa i odśwież licencje Zrobiłem to i nie przyniosło to żadnego rezultatu. @Paolo de Vesir Nic nie zmienialiśmy żądnych ustawień, a mimo to grać nie mogę. U mnie jest zaznaczona w Ustawienia/Użytkownicy konta/Inne/Udostępnianie konsoli opcja WŁĄCZ. EDIT: Okazało się, że on miał nie wiedzieć czemu wyłączoną opcję współdzielenia konta. Teraz nie mam z kolegą kontaktu, żeby o to zapytać. Wszedłem na jego konto i u niego ustawiłem jak wyżej i wszystko jest teraz ok. On coś wspominał, że miał problem z graniem w The Ascent. Pokazywało mu komunikat j/n. Może wówczas coś kliknął i się zyebało. Tak czy inaczej alarm odwołany. Dzięki za pomoc! Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Ciekawi mnie jak rozwiążą sprawę exów w abo. W psnow exy wypadały co jest dla mnie mega żenadą. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Pytanie czy skoro teraz zwykly plus to najtansza opcja to czy z jakoscia gierek dawanych nie zjadą na poziom smieciarki GwG zeby zachecic do wyzszych tierow abonamentu. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Tak, nie, nie wiem, może... Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 52 minuty temu, pawelgr5 napisał: Pytanie czy skoro teraz zwykly plus to najtansza opcja to czy z jakoscia gierek dawanych nie zjadą na poziom smieciarki GwG zeby zachecic do wyzszych tierow abonamentu. Już są blisko. Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 W PL będzie opcji streamingu gier z PS3, plus więcej szczegółów.https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/ Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 7 minut temu, elvis004 napisał: W PL będzie opcji streamingu gier z PS3, plus więcej szczegółów. https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/ Zajebiscie! Nigdy nie miałem ps3 na własność wiec jest co nadrabiać i wezmę jednak droższy pakiet. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Przy tej cenie za roczny abonament wychodzi naprawdę bardzo drogo za możliwość grania w stare gry... Nie wiem czy nie wolałbym kupić PS3 i dokupować gierki do tego choć z drugiej strony niektóre tytuły też osiągają astronomiczne ceny... Bardziej mnie ciekawią te pozycje zawarte w katalogu 700 gier. Mogliby dać na początek miesiąc gratis na sprawdzenie usługi, a dopiero potem kasować. Ciągle brakuje mi informacji czy mając normalny abonament mogę dopłacić aby na miesiąc albo dwa,trzy wejść na ten wyższy pakiet. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 (edytowane) Cytat Update: We’re making fantastic progress with our launch efforts and I wanted to update you on the latest. We’re rolling out our new offering for PlayStation Plus a little earlier in select markets in Asia, followed by Japan. Here is a look at our updated regional rollout schedule. Asia markets (excluding Japan) – targeting May 23, 2022 Japan – targeting June 1, 2022 Americas – targeting June 13, 2022 Europe – targeting June 22, 2022 Additionally, we’re also expanding our cloud streaming access to the following locations for a total of 30 markets with cloud streaming access**. The following markets will also offer the Premium tier from PlayStation Plus at launch: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland, Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia. Wklejajcie info, ale nie linki do strony. Szanujmy się Edytowane 22 kwietnia 2022 przez Shankor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi