mario10 530 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 Ja dodałem obie też, bo syn gra jeszcze na ps4 ale fakt dodawałem z poziomu aplikacji. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 (edytowane) 41 minut temu, Square napisał: Nie wiem po co, ale dodałem Za darmo* to i ocet słodki * Spoiler Wiem, wiem, + nie jest za darmo. Edytowane 4 maja 2022 przez triboy Cytuj
BlessedBlack 0 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 Witam. Mam pytanie do osob znajacych temat,chodzi mi o abonament ps lus,ktory niebawem zostanie zastapiony tymi 3 innymi formami essential,premium,extra.. Na konsolę ps5 jeszcze czekam(juz zakupiona)chcialbym miec dostep do tych 400 gier z planu plus extra,ktory ma wejsc 22 czerwca.Czy jak niebawem kupie roczny ps plus obecny to przeksztalci mi sie w ten plan po 22 czerwca?. Nie mialem ps od czasow ps2.Chcialbym nadrobic gry z ps4 i ps5.Konto bede nowe zakladal Jakby ktoś mi doradzil jak zrobic,aby mi się to kalkulowalo,to bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 Zwykły Plus będzie zamieniony w Essential (to dokładnie to samo), po premierze nowej usługi kod na PS+ będzie można zamienić na wariant Extra/Premium na krótszy okres, 365 dni na 220 Extra, albo 180 Premium, jakoś tak. Na poprzedniej stronie masz oficjalne info z dokładnym przelicznikiem. Cytuj
BlessedBlack 0 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 27 minut temu, Square napisał: Zwykły Plus będzie zamieniony w Essential (to dokładnie to samo), po premierze nowej usługi kod na PS+ będzie można zamienić na wariant Extra/Premium na krótszy okres, 365 dni na 220 Extra, albo 180 Premium, jakoś tak. Na poprzedniej stronie masz oficjalne info z dokładnym przelicznikiem. A jezeli zrobie to przed premierą,czyli kupie 12 miesiecy ps plus? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 maja 2022 Autor Opublikowano 15 maja 2022 To będziesz miał 12 msc zwykłego plusa który przekształci się w Essentiala 22 czerwca czyli to samo tylko pod nową nazwą Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 Może będzie opcja konwersji aktywnego Plusa, nic na ten temat nie mówili chyba jeszcze. Cytuj
BlessedBlack 0 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 (edytowane) Dzieki za odpowiedzi Square i Figuś. Mam teraz dylemat,czy wziąć na poczatek ps plus 1 miesiac,tak aby po 22 czerwca ewentualnie kupic 12 msc.ps plus i wtedy to przekonwertować,na 220 dni extra.Moze coś z czasem bedzie jasniej w tej kwestii? Edytowane 15 maja 2022 przez BlessedBlack Literowka Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 Mam teraz PS+ aktywny do 12.2023. Kupuję w czerwcu voucher PS+ 365 i jako subskrybent chcę skonwertować abonament do Extra, zatem za cenę rocznego plusa dostanę 219 dni Extra wg tej rozpiski (219 dni od czerwca jak mniemam). Ten obecny czas trwania essentials jakoś się wstrzymuje czy coś? Dajmy na to skończy się 219 dni Extra i co, wrócę do tej reszty Essential, która mi pozostała? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 No tak podpowiada logika, zobaczymy za tydzień jak ruszy w Azji. Rok Plusa można wyrwać za 165 zł więc nawet spoko jak za pół roku Premium czy te 219 dni Extra. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 lista gier z PS5 i PS4 w spoilerze: Spoiler PlayStation Studios Alienation | Housemarque, PS4 Bloodborne | FromSoftware, PS4 Concrete Genie | Pixelopus, PS4 Days Gone | Bend Studio, PS4 Dead Nation Apocalypse Edition | Housemarque, PS4 Death Stranding and Death Stranding Director’s Cut | Kojima Productions, PS4/PS5 Demon’s Souls | Bluepoint Games, PS5 Destruction AllStars | Lucid Games, PS5 Everybody’s Golf | Japan Studio, PS4 Ghost Of Tsushima Director’s Cut | Sucker Punch, PS4/ PS5 God of War | Santa Monica Studio, PS4 Gravity Rush 2 | Japan Studio, PS4 Gravity Rush Remastered | Japan Studio, PS4 Horizon Zero Dawn | Guerrilla Games, PS4 Infamous First Light | Sucker Punch, PS4 Infamous Second Son | Sucker Punch, PS4 Knack | Japan Studio, PS4 LittleBigPlanet 3 | Sumo Digital, PS4 LocoRoco Remastered | Japan Studio, PS4 LocoRoco 2 Remastered | Japan Studio, PS4 Marvel’s Spider-Man | Insomniac Games, PS4 Marvel’s Spider-Man: Miles Morales | Insomniac Games, PS4/PS5 Matterfall |Housemarque, PS4 MediEvil | Other Ocean, PS4 Patapon Remastered | Japan Studio, PS4 Patapon 2 Remastered | Japan Studio, PS4 Resogun | Housemarque, PS4 Returnal | Housemarque, PS5 Shadow of the Colossus | Japan Studio, PS4 Tearaway Unfolded |Media Molecule, PS4 The Last Guardian | Japan Studio, PS4 The Last of Us Remastered | Naughty Dog, PS4 The Last of Us: Left Behind | Naughty Dog, PS4 Until Dawn | Supermassive Games, PS4 Uncharted The Nathan Drake Collection |Naughty Dog, PS4 Uncharted 4: A Thief’s End | Naughty Dog, PS4 Uncharted: The Lost Legacy | Naughty Dog, PS4 WipEout Omega Collection | Clever Beans & Creative Vault Studios, PS4 Third Party-Partners Ashen | Annapurna Interactive,PS4 Assassin’s Creed Valhalla*** | Ubisoft, PS4/PS5 Celeste | Maddy Makes Games, PS4 Cities: Skylines | Paradox Interactive, PS4 Control: Ultimate Edition | 505 Games, PS4/PS5 Dead Cells| Motion Twin, PS4 Final Fantasy XV Royal Edition | Square Enix Co. LTD, PS4 Hollow Knight | Team Cherry, PS4 Marvel’s Guardians of the Galaxy | Square Enix Co. LTD., PS4/PS5 Mortal Kombat 11 | WB Games, PS4/PS5 Narutoshippuden: Ultimate Ninja Storm 4 | Bandai Namco Entertainment Inc., PS4 NBA 2K22 | 2K Games, PS4/PS5 Outer Wilds | Annapurna Interactive, PS4 Red Dead Redemption 2 | Rockstar Games, PS4 Resident Evil | Capcom Co., Ltd, PS4 Soulcalibur VI | Bandai Namco Entertainment Inc., PS4 The Artful Escape | Annapurna Interactive, PS4/PS5 The Crew 2*** | Ubisoft, PS4 Classic Games Catalog – Original PlayStation and PSP Spoiler Classic Games Catalog – Original PlayStation and PSP PlayStation Studios Ape Escape | Japan Studio, Original Playstation Hot Shots Golf | Japan Studio, Original Playstation I.Q. Intelligent Qube | Japan Studio, Original PlayStation Jumping Flash! | Japan Studio, Original PlayStation Syphon Filter | Bend Studio, Original PlayStation Super Stardust Portable | Housemarque, PSP Third Party Partners Mr. Driller | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation Tekken 2 | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation Worms World Party | Team 17, Original PlayStation Worms Armageddon | Team17, Original PlayStation Classic Games Catalog – Remasters PlayStation Studios Ape Escape 2 | Japan Studio, PS4 Arc The Lad: Twilight of the Spirits | Japan Studio, PS4 Dark Cloud | Japan Studio, PS4 Dark Cloud 2 | Japan Studio, PS4 FantaVision | SIE, PS4 Hot Shots Tennis | Japan Studio, PS4 Jak II | Naughty Dog, PS4 Jak 3| Naughty Dog, PS4 Jak X: Combat Racing | Naughty Dog, PS4 Jak and Daxter: The Precursor Legacy | Naughty Dog, PS4 Rogue Galaxy | Japan Studio, PS4 Siren | Japan Studio, PS4 Wild Arms 3 | SIE, PS4 Third Party Partners Baja: Edge of Control HD | THQ Nordic, PS4 Bioshock Remastered | 2K Games, PS4 Borderlands The Handsome Collection | 2K Games, PS4 Bulletstorm: Full Clip Edition | Gearbox Publishing, PS4 Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | THQ Nordic, PS4 Lego Harry Potter Collection | WB Games, PS4 Classic Games Catalog – Remasters Spoiler PlayStation Studios Ape Escape 2 | Japan Studio, PS4 Arc The Lad: Twilight of the Spirits | Japan Studio, PS4 Dark Cloud | Japan Studio, PS4 Dark Cloud 2 | Japan Studio, PS4 FantaVision | SIE, PS4 Hot Shots Tennis | Japan Studio, PS4 Jak II | Naughty Dog, PS4 Jak 3| Naughty Dog, PS4 Jak X: Combat Racing | Naughty Dog, PS4 Jak and Daxter: The Precursor Legacy | Naughty Dog, PS4 Rogue Galaxy | Japan Studio, PS4 Siren | Japan Studio, PS4 Wild Arms 3 | SIE, PS4 Third Party Partners Baja: Edge of Control HD | THQ Nordic, PS4 Bioshock Remastered | 2K Games, PS4 Borderlands The Handsome Collection | 2K Games, PS4 Bulletstorm: Full Clip Edition | Gearbox Publishing, PS4 Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | THQ Nordic, PS4 Lego Harry Potter Collection | WB Games, PS4 gry z PS3 przez streaming: Spoiler PlayStation Studios Crash Commando | Creative Vault Studios, PS3 Demon’s Souls | From Software, PS3 echochrome | Japan Studio, PS3 Hot Shots Golf: Out of Bounds | Japan Studio, PS3 Hot Shots Golf: World Invitational | Japan Studio, PS3 Ico | Japan Studio, PS3 Infamous | Sucker Punch, PS3 Infamous 2 | Sucker Punch, PS3 Infamous: Festival of Blood | Sucker Punch, PS3 LocoRoco Cocoreccho! | Japan Studio, PS3 MotorStorm Apocalypse | Evolution Studios, PS3 MotorStorm RC | Evolution Studios, PS3 Puppeteer | Japan Studio, PS3 rain | Japan Studio, PS3 Ratchet & Clank: Quest For Booty | Insomniac Games, PS3 Ratchet & Clank: A Crack in Time |Insomniac Games, PS3 Ratchet & Clank: Into the Nexus | Insomniac Games, PS3 Resistance 3 | Insomniac Games, PS3 Super Stardust HD | Housemarque, PS3 Tokyo Jungle | Japan Studio, PS3 When Vikings Attack | Clever Beans, PS3 Third Party Partners Asura’s Wrath | Capcom Co., Ltd., PS3 Castlevania: Lords of Shadow 2 | Konami, PS3 Devil May Cry HD Collection | Capcom Co., Ltd., PS3 Enslaved: Odyssey to the West | Bandai Namco Entertainment America Inc., PS3 F.E.A.R. | WB Games, PS3 Lost Planet 2 | Capcom Co., Ltd., PS3 Ninja Gaiden Sigma 2 | Koei Tecmo, PS3 Red Dead Redemption: Undead Nightmare |Rockstar Games, Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 ależ się pysznie ta lista zapowiada mam z 6 gier w backlogu, dzięki pansonka Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Not bad, not bad Liczę, że sobie Pupeeter pogram po streamingu. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Bardzo spoko, opłaci się extra. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Czemu ta lista staroci aż taka biedna? Wydaje mi się że w psnow było tego więcej 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Pakiet na start całkiem fajny! Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 To z zakupem Demons Souls i Tsushimy moge sie wstrzymac Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Microsoft musi się teraz postarać bo przyznam, że start nowego plusa wygląda lepiej niż się spodziewałem. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Tych gier chyba ma być 400 więc początek niezły, co prawda większość z katalogu Ps4/5 ograna, ale żeby powrócić do niektórych tytułów to będzie się opłacało extra kupić zwłaszcza, że to jeszcze nie wszystkie. Szkoda, że spider nie jest w wersji PS5 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 maja 2022 Autor Opublikowano 16 maja 2022 Bieda(bez premier day one) wersja Ubi+ w extra i premium 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Większość tych gierek od Sony albo ograna, albo mnie nie interesuje. Reszta meh. Raczej bez podjarki. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Teraz, mario10 napisał: Tych gier chyba ma być 400 więc początek niezły, co prawda większość z katalogu Ps4/5 ograna, ale żeby powrócić do niektórych tytułów to będzie się opłacało extra kupić zwłaszcza, że to jeszcze nie wszystkie. Szkoda, że spider nie jest w wersji PS5 Ja juz z tej listy mam sporo gier, ktore chcialem ograc, wiec wchodze w to Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Fajna lista gierek na PS4/PS5, dla kogoś kto kupił teraz PS5 wręcz idealna, choć kilka gierek z backlogu też się znajdzie. Starocie? Bieda, ale kto ma czas na to. Odpalić na chwilę i tyle. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Jak dla mnie sztos. 480 zł na rok cyk z góry bo i tak muszę mieć plusa a tu jeszcze wpadnie sporo gier. 22 czerwca akurat plus się kończy więc zgrywa się pięknie. 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 (edytowane) Kilka gier z PS4 nie ograłem i raczej już na PS4 nie ogram bo nie chce mi się jej włączać - Days Gone, Tsushima, Spiderman więc chętnie bym to na PS5 pograł + Returnal i remake Demonsów. Lista będzie rozwijana co miesiąc bo do tych obiecanych kilkuset gier jeszcze daleko. Edytowane 16 maja 2022 przez Czoperrr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi