Figuś 21 141 Opublikowano 2 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Ktoś z was sprawdzał czy można uruchomić wersję z PS4 Control? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Ktoś z was sprawdzał czy można uruchomić wersję z PS4 Control? Można. Ja tak zrobiłem, ponieważ najpierw zassałem normalne Control. Odpalam i z 10 min szukałem ustawień graficznych XD Coś mnie tknęło, wszedłem do PSS i dodałem do pobierania wersję Ultimate. Tam już były te ustawienia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 takie pytanko odnośnie ps5 i plusa, w tym miesiącu jest concrete genie oznaczone ps4. Rozumiem, że mimo to mogę dodać to mając ps5 i normalnie ograc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Ktoś sie orientuje czy można normalnie pobrać gry z playstation plus collection na ps4? Mam ps5, ps4 przejela moja luba i chcialbym miec te gierki na obydwu konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Ano można. Musisz na PS5 dodać je do biblioteki na koncie i na PS4 będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 (edytowane) To wiem, tylko ze na ps4 pokazuje sie jakas kłódeczka przy nich. Nie sciągałem jeszcze bo nie wiem czy zadziałają. Na ps5 bez problemu, żadnych kłódek. Czytałem też artykuły, że sony banuje użytkowników, ktorzy za opłata loguja sie na swojej konsoli kontem kupujacego aby ten mogl uaktywnic to na ps4. Jak sciagne te gierki na moja ps4 to moge dostać bana? Jak sony zweryfikuje ze posiadam fizycznie obie konsole w domu? Edytowane 19 lutego 2021 przez Symeon_88 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 No jak jedne ip bedzie z Polski a drugie z Bangladeszu to wiadomo ze w domu nie posiadasz obu konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Jak już , to tego typu wałki będą wyłapywać na poziomie różnych aukcji na portalach,a nie analizie ip. Wiesz ile takich numerów ip jest? Armia ludzi musiałaby to sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
IDNeuroN 0 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Przepraszam może się powtarzam z pytaniem ale jestem nowy i chciałbym się upewnić. Jeśli wykupię w marcu dostęp do playstation plus to będę miał możliwość zagrania w FF 7 Remake? Czytałem, że nie będzie opcji aktualizacji do ps5 ale czy można grać na ps5 w wersje na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Będziesz mógł zagrać na loozie w FF7R na PS5. Ta wersja nie dostanie jednak darmowego updatu do PS5, który wyjdzie w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Marcowe gry już można ściągać jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Idzie pięknie download FF7 Czas na nostalgie w wymiotnych dawkach. Nie chce mi się czekać do czerwca na patch (i dopłatę ). Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 1 godzinę temu, Square napisał: Marcowe gry już można ściągać jakby co. były dostępne przez wyszukiwarkę koło 11:00, to tak na przyszłość jakbyście chcieli zaciągać to przez rest mode/apkę na tel np w będąc w pracy no a ten FF7R to kolos jednak - 90GB to chwilę potrwa ten dl Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Tego FF7 Remake dla posiadaczy PS5 to mogłoby w sumie nie być teraz. Bez updatu jaki sens w to grać na next genie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 A ten update to naprawde az taka roznica zeby wydawac kase na wersje integral? Spokojnie da sie ograc wersje z plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No dokladnie, ja na pewno bym tego nie kupil bo to nie moja seria a tak to moze sie ogra z plusa. Pogralem chwile w Maquette. Calkiem przyjemna popierdolka z ladna muzyczka na zrelaksowanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Siódemeczka spoko remake. Taki dynamiczny. Plus system materii który jest dla każdego przystępny. Graficznie też spoko - jednak są momenty słabych tekstur ale to kilka razy. Ja czekam na patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 A ten update to naprawde az taka roznica zeby wydawac kase na wersje integral? Spokojnie da sie ograc wersje z plusaNie Integral a Intergrade. Ta wersja będzie remasterem dla PS5 razem z DLC Yuffie.Jeśli masz FFVII Remake na płycie, albo wersję cyfrową to update do PS5 będzie darmowy, ale DLC płatne. Jeśli masz FFVIIR z Plusa to i update do PS5 i DLC będzie płatny.Wszystko jest dokładnie opisane już.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 mignął mi na store jakiś upgrade tego Remake za 90zł, grubo sobie liczą a tam raczej nie ma niczego co by tłumaczyło taką dojarkę, wolałbym raytracing zamiast Yuffie :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 w tego ff7 mozna grac na ps5 bez placenia za upgrade we wstecznej, czy dziady zablokowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 można Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 40 minut temu, Soban napisał: w tego ff7 mozna grac na ps5 bez placenia za upgrade we wstecznej, czy dziady zablokowaly? Masz klasyczną wsteczną. Upgrade będzie w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 287 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Teraz nasuwa się pytanie, czy robiąc upgarde do digital deluxe za 90 pln wersji z plusa dostaniemy upgarde do wersji PS5? A dodatek trzeba będzie zakupić osobno.Zastanawia mnie czy będzie możliwość jakiegoś płatnego upgrade tej wersji z plusa ale nie za kwotę 329 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Pograłem wczoraj z 2h - jest bardzo przyjemnie, dynamicznie i nostalgicznie (chociaż siódemka mnie trochę ominęła w czasach psxa), ale niestety gra na ps5 nie trzyma chyba nawet stałych 30 FPS xd Albo to już moje zboczenie po pozycjach-żyletach-4K-60FP-beton. Tak czy inaczej przede mną fajna przygoda i jebać 90 zł na lepsze teksturki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi