Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ograłem klasyczne RE tyle razy ze jedyne co mnie zmotywuje do zakupu to trofea. Jak ich nie bedzie to zostane przy wersji jakie mam na PS3. Chociaz podobno te kupione dawno temu mają byc za free do sciagania na PS4.

Opublikowano

rimejk lepszy, dodali ciekawe utrudnienia, dodali tez nowe sterowanie ktore jest gorsze i mniej intuicyjne od klasycznego

ale tego batmana AA to bym ogral w sumie bo dano nie bylo nowej gierki w serii

Opublikowano

Panowie jak jest z tym extra, premium bo trochę mi umknęło info z ilością gier ma być ich koło 400, ale one są od razu? Bo wszędzie jak widzę listę gier to jest ich tam może kilkadziesiąt. I będą dodawane z czasem?

Opublikowano

Niby w US można robić dobry upgrade do Extra/Premium, ludzie piszą o 55 dolcach za Premium przy posiadaniu Plusa na np. 8 lat do przodu.

Brzmi zbyt pięknie aby było prawdziwe, więc może jakiś błąd systemu.

Opublikowano (edytowane)

W Turcji wychodzi 110zl za środkowy pakiet na rok :banderas:

Spoiler

PS Plus Essential: 40 TL / 1 month – 100 TL / 3 months – 240 TL / 12 months

PS Plus Extra: 60 TL / 1 month – 165 TL / 3 months – 400 TL / 12 months

PS Plus Deluxe: 70 TL / 1 month, 190 TL / 3 months, 460 TL / 12 months

Mam nadzieję, że będzie to działało tak jak z grami kupionymi na turecki region i włączymy je normalnie na głównym koncie 

Edytowane przez Bielik
Opublikowano

Z grami, które ściągnięmy na dysk nie powinno być problemu (jak do tej poryz PS+ i PS Now) ale streamowane gry z PS3 (na 99%) będzie się dało się odpalić tylko na koncie, na którym wykupiony będzie abonament.

Opublikowano

Dopiero w czwartek jak wystartuje, tak upgrade będzie możliwy. Co do ceny to teoretycznie będziesz musiał dopłacić różnice ceny z podstawowego plusa do premium za okres jaki ci pozostał. Niby w Jap i Stanach są jakieś rabaty, ale trzeba poczekać jak to u nas będzie wyglądać.

• Plusik 1
Opublikowano

O kurwa. Myślałem, że będę mógł sobie np włączyć na miesiąc rozszerzony abonament albo na rok, a po tym okresie wrócę do starego PS+.

W takim razie nie dość, że kupiłem kota w worku to jeszcze muszę dokupić drugiego aby zagrało do 2024 r, ja jebie.

Opublikowano

Z ciekawości wezmę na miesiąc najdroższy abonament za 70zl i sprawdzę jak działa streaming. Szkoda że dają tylko wybrane gry z PS3 bo chciałbym pograć w jakieś starocie które nie uruchamiaja się na emulatorze bo mam za słaby PC :nvmnd:

Opublikowano
12 godzin temu, Figuś napisał:

od początku informacje były jasne jak upgrade będzie wyglądać

Gdybym miał takie informacje, to bym się tak nie wkopał... Nie śledzę tego na bieżąco, a pamiętam że na początku trafiłem na info, że będzie można sobie dokupić na chwilę (miesiąc/trzy/12) rozszerzony pakiet, a potem wrócić do starego. Z drugiej strony jeżeli będzie trzeba "tylko" dopłacić do wyższego abonamentu, to nie jest tak źle. Mimo wszystko jedna z najgorszych decyzji inwestycyjnych w życiu.

Opublikowano

Nie wiem gdzie trafiłeś na takie info, pewnie grucha z jego translatorem na ppe, obwiniać możesz siebie że korzystasz z tak chujowego źródła informacji.

I tak "tylko" dopłacić będziesz musiał, prawdopodobnie będą też rabaty jak w US i JAP dla ludzi którzy mają zestackowanego plusa na dłuższy okres