Opublikowano 29 marca 20214 l 15 minut temu, bartiz napisał: Są plotki o Civilization 6 - w sumie byłoby spoko. Może i spoko gdy by jeszcze dodawali do tych staroci patche na poprawę płynności i rozdzielczości to nie miał bym nic przeciwko... A tak to masz nextgena i grasz w gry starsze od węgla... Choć niektóre może i warte odświeżenia przy braku nowych tytułów na nextgeny....
Opublikowano 29 marca 20214 l Civke już któryś raz przewidują chyba. Ale z Oddwordla się cieszę na maksa, wlasnie miałem chęć odkopać jakieś starsze części, a tu niespodzianka.
Opublikowano 31 marca 20214 l PS Plus na kwiecień Oddworld: Soulstorm Days Gone Zombie Army 4: Dead War (info jeszcze niepotwierdzone) Edytowane 31 marca 20214 l przez Zajcik
Opublikowano 31 marca 20214 l Autor Kurwa po chuj wrzucacie info z ppe Cytat Nie mamy pewności, czy tytuły rzeczywiście znajdą się w abonamencie - przeciek pochodzi ze strony mydealz.de, która otrzymała szczegóły z zaufanych źródeł. XD
Opublikowano 31 marca 20214 l 2 minuty temu, Figuś napisał: Kurwa po chuj wrzucacie info z ppe XD No i cale szczescie. Gorzej jak sie sprawdzi XDDDDDD ale nie wierze ze taka chujnie by dali w swietle gamepassowej ofensywy
Opublikowano 31 marca 20214 l Ostatnie przecieki się sprawdzały, stad wklejone info... Oby nie była to prawda...
Opublikowano 31 marca 20214 l Autor Ale tamte przecieki nie były z zaufanych źródeł strony mydealz.de
Opublikowano 31 marca 20214 l 23 minuty temu, Square napisał: Ten Days Gone to nie był już w Plusie (poza Kolekcją)? W ps now był
Opublikowano 31 marca 20214 l Musze przyznać, ze z tym Days Gone to niezła sraka ale chyba wyszli z założenia, ze skoro posiadacze ps5 dostają premierowa gierkę to nie ma co za dużo dobra dawać. Szkoda.
Opublikowano 31 marca 20214 l 40 minut temu, PanKamil napisał: To zombie army to przynajmniej przyzwoite? Dla mnie tandetą, próbowałem grać na PC to wytrzymałem ok. 15min.
Opublikowano 6 kwietnia 20214 l Oddworld: Soulstorm jest już dostępny od północy do pobrania.Szkoda jedynie, że nie ma polskich napisów.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Testował ktoś czy można mieć połączone konta PSN żeby kupować gierki i plusa na dwie osoby w konfiguracji PS5-PS4?