bartiz 1 586 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Pytanie do ludzi mających Plusa na Turcję, dużo jest gier co nie ma języka polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) 24 minuty temu, bartiz napisał: Pytanie do ludzi mających Plusa na Turcję, dużo jest gier co nie ma języka polskiego? Tak. Większość ma spolszczenia, czy to audio czy sub. Patrz czy u nich w wersjach językowych jest "leçhe" czy coś takiego to wtedy jest PL. A promki mega. Ja polecam i kupuję, gram bez żadnych problemów. Wiadomo, że jak gra w opisie na polskim psn nie ma naszego języka to u nich również. Chociaż np. kupiłem Wieśka goty nie polskiego to z tureckiego mogę spolszczenie pobrać. Nie instalowałem jeszcze tej gry i nie wiem czy ta wersja ma j. Polski ale z Turcji summa summarum jest spolszczenie do pobrania. Edytowane 28 Lipca 2022 przez mitra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Ciekawe porównanie działania Xbox xCloud i PS+ Cloud. Gry uruchamiają sie szybciej na xCloud, ale jakość samego streamu jest już zauważalnie lepsza na PS+ Cloud (widać po użyciu łącza i faktycznie po jakości obrazu). Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 W dniu 28.07.2022 o 20:22, mitra napisał: Tak. Większość ma spolszczenia, czy to audio czy sub. Patrz czy u nich w wersjach językowych jest "leçhe" czy coś takiego to wtedy jest PL. A promki mega. Ja polecam i kupuję, gram bez żadnych problemów. Wiadomo, że jak gra w opisie na polskim psn nie ma naszego języka to u nich również. Chociaż np. kupiłem Wieśka goty nie polskiego to z tureckiego mogę spolszczenie pobrać. Nie instalowałem jeszcze tej gry i nie wiem czy ta wersja ma j. Polski ale z Turcji summa summarum jest spolszczenie do pobrania. Z takich dużych gier, to brakuje języka polskiego w Assassin's Creed Vallhala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 5 minut temu, Czezare napisał: Del Cytat Yakuza: Like a Dragon (PS+ Essential / Extra / Premium) – od 2 sierpnia Yakuza 0 (PS+ Extra / Premium) – od sierpnia Yakuza Kiwami (PS+ Extra / Premium) – od sierpnia Yakuza Kiwami 2 (PS+ Extra / Premium) – od sierpnia Yakuza 3 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 0222 roku Yakuza 4 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 2202 roku Yakuza 5 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 0222 roku Yakuza 6: The Song of Life (PS+ Extra / Premium) – jeszcze w 2220 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Teraz, Shen napisał: Szkoda, że najbardziej pożądana przeze mnie Yakuza 5 tj kontynuacja genialnej czwórki wystąpi w najdroższym abo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 W USA/JAP też remastery są w Premium zamiast w Extra? Czy to tylko w EU tak Sony odwaliło? W premium miały być niby tylko klasyki z PS1-3. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 964 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Yakuza 3-5 wyszły na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 ale w premium będą remastery Y3-5 z PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 No mi ogólnie chodzi, a nie konkretnie Yakuzy. Remastery z PS4 są w Premium tylko w EU czy wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Wychodzi na to, że wszelkie remastery/rimejki gier z PS3/PS4 będą trafiać do Premium, oprócz staroci z PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 PlayStation Plus Premium Trophy and Price Information - PlatPrices lista gierek która jest tylko na Premium, pewnie będzie się poszerzać z czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Wam też tak chodził store na PS4? Wziąłem ten darmowy tydzień by przetestować Stray i mnie szlag trafiał, bo konsola zamulała strasznie. Menu ładowało się Wieki-dosłownie z 5 minut. Resetowałem konsolę, zmieniałem WiFi... Pomagało o tyle, że wchodziło do menu sklepu. Więc nie przejrzałem nawet katalogu. Na plus, że można odpalić stream wybranej gry i od razu sprawdzić tytuł, ale Stray miał jakieś ząbki i w końcu wyglądał jakbym 480p na YT oglądał. Potem mnie znowu nie wpuściło do menu by sprawdzić inne tytuły więc szlag mnie trafił. Jak za cenę usługi fatalna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Sony chamsko remaki gier wydane na PS4 też traktuje jako klasyka - przykładowo Mafia Definitive Edition jest tylko w najwyższym tierze Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 W dniu 30.07.2022 o 14:19, Shen napisał: Yakuza 3 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 0222 roku Yakuza 4 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 2202 roku Yakuza 5 Remastered (PS+Premium) – jeszcze w 0222 roku Yakuza 6: The Song of Life (PS+ Extra / Premium) – jeszcze w 2220 roku Czyli albo jest od 1800 lat, albo będzie za ~180-200. Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Czy wiadomo kiedy zostanie zapowiedziana aktualizacja poszczególnych wersji PS+? Chodzi mi o datę ujawnienia nowych gier, jak dla PS+ ESSENTIAL tylko dla wyższych wariantów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 13.07.2022 o 10:26, Figuś napisał: jak nie było jak było https://blog.playstation.com/2022/05/23/your-guide-to-the-all-new-playstation-plus/ How often will new titles be introduced to the new PlayStation Plus service? Games will continue to refresh monthly with the all-new PlayStation Plus service, so there is always something new to play. In keeping with our normal cadence for PlayStation Plus and PlayStation Now, the refreshes will occur twice monthly. Please check PlayStation.Blog for the latest monthly game announcements. PlayStation Plus Essential A monthly refresh will occur on the first Tuesday of the month for the PlayStation Plus Essential plan (and both higher tiers), with new PS4 and PS5 games every month – same as what PlayStation Plus members get today. PlayStation Plus Extra and Premium/Deluxe Another monthly refresh will occur in the middle of the month with new games across PlayStation Plus Extra and Premium/Deluxe plans. The number of games refreshed will vary per month. @sizacz Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 i lipcowa wrzutka potwierdziła to W dniu 13.07.2022 o 10:10, Figuś napisał: W połowie miesiąca miały być wrzutki, ludziom na necie wychodzi że najprawdopodobniej to będzie zawsze trzeci wtorek miesiąca, z zapowiedzią tydzień wcześniej w środę. Przekonamy się dzisiaj czy dadzą potwierdzenie tych przecieków sprzed kilku dni. zapowiedzi spodziewał bym się w okolicach 17 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Wkręciłem się w Bloodborna, kto wie czy nie będę chciał ukończyć całego, ale w Plusie nie zdąże bo wkrótce mi się kończy abo. Czy sejvy z cyfrowej wersji z Plusa będą kompatybilne z grą z płyty? Wystarczy kupić wersje na Polske, z tym znaczkiem PL na pudełku, i będzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 No i pięknie, tydzień temu pogoniłem nieukończone Metro Exodus do CEXa (wraz z psim patrolem ) licząc, że kiedyś skończę wraz z kupionym dlc jak pojawi się w abonamencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Tak zwana chujnia ale dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Metro Exodus to świetna wiadomość, akurat miałem w planach zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Fajna gra, ale mechanika i celowanie strasznie starej daty, stąd szło mi wszystko bardzo mozolnie i grałem na raty, nie mogłem się przemęczyc do skonczenia, a DLC z Samem nietknięte. No ale dobrze się stało, wymiana pudełka na wygodniejsza dla mnie cyfrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi