MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Czadowe sa zadania poboczne i zabawa z kamera. Rarytas jak dla mnie a ja w cale nie lubie kamerowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 08:34, MEVEK napisał: Toem - ta gierka wygrywa ten miesiac. Mega zaskoczenie jakie to proste a zarazem cudowne Skończyłem i gram jeszcze, świetny tytuł i napewno najlepszy w zestawieniu. Zabawa aparatem i zadania poboczne plus fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 10 godzin temu, Whisker napisał: Skończyłem i gram jeszcze, świetny tytuł i napewno najlepszy w zestawieniu. Zabawa aparatem i zadania poboczne plus fajny klimat Ile grales calosc ? Z 5hrs Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Jak wygląda ten PS+ w porównaniu do GP jeżeli chodzi o nawigację i ogólne działanie? Nie pytam o zawartość tylko samą aplikację. Chciałem sobie pograć i zastanawiam się nad PS4/XSS, drugi jest nowszy, ale z kolei biblioteka GP do mnie nie trafia. Jest na tego plusa cebula jak na GP? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Są jakieś wycieczki do Turcji z tego co kiedyś pisali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LH44 0 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Witam wszystkich Mam nadzieję, że wybrałem dobry temat. Chciałem się zapytać, czy ktoś też ma problem z jednym z trofeów w grze TOEM. Wszystkie trofea do platyny już wbiłem, oprócz jednego... ,,Look at the cuties". Z tego co się orientuje trzeba zrobić zdjęcia wszystkim kotom i psom w grze. Mam uzupełniony już cały album ze wszystkimi zdjęciami zwierząt w grze, (54/54) więc to powyższe trofeum naturalnie powinno już wpaść. Trofeum za uzupełnienie albumu wpadło bez problemu. Ktoś może wie w czym tkwi problem ? Może ja coś źle robię, albo może trofeum się zbugowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 14:28, LH44 napisał: Witam wszystkich Mam nadzieję, że wybrałem dobry temat. Chciałem się zapytać, czy ktoś też ma problem z jednym z trofeów w grze TOEM. Wszystkie trofea do platyny już wbiłem, oprócz jednego... ,,Look at the cuties". Z tego co się orientuje trzeba zrobić zdjęcia wszystkim kotom i psom w grze. Mam uzupełniony już cały album ze wszystkimi zdjęciami zwierząt w grze, (54/54) więc to powyższe trofeum naturalnie powinno już wpaść. Trofeum za uzupełnienie albumu wpadło bez problemu. Ktoś może wie w czym tkwi problem ? Może ja coś źle robię, albo może trofeum się zbugowało ? Cyknij taką fotkę co na filmiku, powinno wpaść. Też nie mam tego zrobionego, zobaczę czy zadziała jak wrócę, pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Lubię indyki, ale jakoś ten toem mnie w ogóle nie porwał:( Zrobiłem kilka fotek w miasteczku Homelanda (nie wiem czemu w myślach czytam to australijskim akcentem Butchera xD), pojechałem do drugiego i jakoś meh... Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 13:28, LH44 napisał: Witam wszystkich Mam nadzieję, że wybrałem dobry temat. Chciałem się zapytać, czy ktoś też ma problem z jednym z trofeów w grze TOEM. Wszystkie trofea do platyny już wbiłem, oprócz jednego... ,,Look at the cuties". Z tego co się orientuje trzeba zrobić zdjęcia wszystkim kotom i psom w grze. Mam uzupełniony już cały album ze wszystkimi zdjęciami zwierząt w grze, (54/54) więc to powyższe trofeum naturalnie powinno już wpaść. Trofeum za uzupełnienie albumu wpadło bez problemu. Ktoś może wie w czym tkwi problem ? Może ja coś źle robię, albo może trofeum się zbugowało ? Przegapilem tego posta. U mnie wczoraj wpadlo pieknie na ostatnim jelonku. Wszystko poszlo gladko. Nie wiem jak moge tu pomoc. Ja mialem problem ze znalezieniem wszystkich obrazkow do histori w gorach. Ostatniego nie moglem znalezc a pozniej mnie oswiecilo Cytuj Odnośnik do komentarza
LH44 0 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 7 godzin temu, vip77 napisał: Cyknij taką fotkę co na filmiku, powinno wpaść. Też nie mam tego zrobionego, zobaczę czy zadziała jak wrócę, pracy. Dzięki za podpowiedź, ale ten sposób niestety nie działa w moim przypadku. Nadal nie poradziłem sobie z tym problemem Chyba się zbugowało i już się nic z tym nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Tureckie konto. Próbuję sobie odświeżyć miesięczną subskrypcję na ps plus deluxe i wyskakuje mi komunikat z błędem, proponujący spróbować później. Przetestowałem zakup jakiegoś paździerza za 2 liry i przeszło bez problemu. Karta dodana z poziomu Cinkciarza i do tej pory nigdy nie miałem podobnej sytuacji. Czy spotkał już się ktoś z takim problemem? Edytowane 17 Września 2022 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Dzwoń na infolinię PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 432 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 A skończyła Ci się poprzednia subskrypcja? Ja miałem tak samo, ale przy rocznej - nie mogłem kupić nowej, po prostu sama się przedłużyła na koniec poprzedniego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Przedstawię się jako właściciel lokalnego kebaba Problem jest grubszy. Przeczytałem wątek na peperkach i wiele osób to potwierdza. Wychodzi na to, że Sony zaczyna skutecznie utrudniać zakup subskrypcji za fryty. Trzeba było brać wcześniej na rok.... Podobno działa z VPN przy zakupie przez telefon, ale to też nie zawsze. Edytka: Chyba jest na to sposób. Trzeba dodać do konta weryfikację dwuetapową przy pomocy sms. Na telefonie za 6 razem poszło. Edytowane 17 Września 2022 przez ginn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Ile na tym zaoszczędzicie w skali miesiąca? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 104zł wychodzi ten PS Plus Extra na rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Tylko nie wszystkie gry mają polskie wersje językowe Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 5 minut temu, Bielik napisał: Tylko nie wszystkie gry mają polskie wersje językowe Duża większość ma, oczywiście znajdą się wyjątki, ale jak to się mówi coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) działa bez vpn, przed minutą mi przeszło przez zwykłą przeglądarkę, jestem deluxe tipy są następujące : - założyć kartę wirtualną cinkciarza i zasilić na 125zł (jak chcecie deluxe) - założyć konto tureckie PSN (może być z google turkey address generatora, ważny jest prawdziwy kod pocztowy i kraj Turcja) - nie potrzeba przewalutowywać, mi zeszło łącznie 124,69zł - adres na PSN bez polskich liter i bez myślnika w kodzie pocztowym już przy samym zakupie, prawdziwe dane (te same co na cinkciarzu) oprócz kraju Turkey miałem też założone hasło dwuetapowe jeśli to ma jakieś znaczenie i już, można się cieszyć najlepszą usługą abonamentową za jakieś grosze. za taką cenę to nobrainer Edytowane 17 Września 2022 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 13 godzin temu, nero2082 napisał: działa bez vpn, przed minutą mi przeszło przez zwykłą przeglądarkę, jestem deluxe - nie potrzeba przewalutowywać, mi zeszło łącznie 124,69zł u chłopaków problem się pojawia z opłaceniem kolejnego razu ps+ na dalszy okres ale dzięki za tipa ze nie trzeba przewalutowywać. Tzn ze nie muszę na cinkciarzu mieć na karcie lir tylko wystarcza złotówki? bo zawsze przerabiałem na liry, jestem stratny kilka złoty Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Ja miałem złotówki na cinkciarzu i normalnie poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Ale to w sumie wtedy i tak cinkciarz przewalutywuje tylko automatycznie a tak ja wykonywałem to ręcznie. Pewnie przelicznik jest ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Elko, To normalne ze jak podłączam dane karty cyfrowej (zrobiona na WISE) to ciagle mi na stronie PSN tureckiego wywala błąd złych danych? Tylko Cinkciarz przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Nikt nie komentuje nowej, „potężnej” wrzutki dla abonamentu Sony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi