Figuś 21 141 Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 XD czyli pewnie w przyszłym msc Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Medium? No tak sobie, ale może Platynka łatwa chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 12 godzin temu, balon napisał: GTA VC? Pięknie. SA zrobiony w GPU, VC będzie PS+ Idealne miejsce dla tego wydawnictwa. Aaaa i ten Asisyn od boczku. Zawsze chciałem sprawdzić, ale szkoda mi było drobniaków. Będzie okazja. Te Assassyny 2,5d nie będą działać na PS5 xdxdxd Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 W...why? Dotąd chyba każda gra z ps4 działała, najwyżej było ostrzeżenie, że może się coś dziać błędnego. Lukam tu np. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0001-CUSA01329_00-ACCHRONICLESEP01 i piszą, że będzie działać Przy AC Indiach za to: "Podczas grania na PS5 w tej grze mogą występować błędy i nieoczekiwane działanie" W praktyce miałem tak przy Śpiących Psach. Gralem, ale potrafiło się scrashowac AC Rosja nie sprawdzałem, ale jebać te wersję z przyczyn oczywistych xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 te Asasyny to po prostu jedne z tych kilku gier, które nie działają we wstecznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 gry działają, ale jest komunikat że mogą być problemy z działaniem gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dragon Quest dobrze, ze nie kupilem. Medium tez sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 08:59, ASX napisał: te Asasyny to po prostu jedne z tych kilku gier, które nie działają we wstecznej Odradzam tego w Angli, gra fajna i nawet chciałem ją przejść, jednakże na ps5 jest niegrywalna, chyba że ktoś lubi ciągłą dyskotekę. Ja nie dałem rady z tym białym błyskiem. Chyba, że coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 13:25, Shen napisał: Dragon Quest dobrze, ze nie kupilem. Medium tez sprawdze. Ostatnio też mnie palec świerzbił, żeby wziąć na promce, będzie sprawdzankooo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 U mnie będzie FFVII out DQ XI in. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wiadomo od ktorej bedzie mozna pobrac nowe gry z plusa? e: mozna juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Eh kiedyś to były fajne horrory na premierę w halloween, w tym roku oprócz Scorna to chyba nic ciekawego, warto kupić extra dla The medium? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Rotevil napisał: Eh kiedyś to były fajne horrory na premierę w halloween, w tym roku oprócz Scorna to chyba nic ciekawego, warto kupić extra dla The medium? MADiSON sobie spróbuj jak chcesz się polękać zdrowo W ogóle to mieli dodać do klasyków Castlevania: Lords of Shadow 1 i nie ma xD Edytowane 18 Października 2022 przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ale te Vice City drewniane . Pamiętam na PC w to grałem sporo,z pozmienianymi samochodami na realne,z resztą w GTA 3 też mocno zmieniałem samochody na rzeczywiste. I ta plusowa wersja to śmiech dla mnie. Choć jest nuteczka nostalgii. Raczej nie ukończę Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Też odpaliłem tylko dla nostalgii i po godzinie nudnych questów chyba zostanie już tylko w fazie wspomnień. Za to Medium i ten klimat Włączyłem z ciekawości, ale jak dostałem po łbie placem Matejki to jakbym był u siebie. Jestem ciekaw jak to się dalej potoczy z tym mechanizmem świata duchowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 10 minut temu, _Red_ napisał: Też odpaliłem tylko dla nostalgii i po godzinie nudnych questów chyba zostanie już tylko w fazie wspomnień. Za to Medium i ten klimat Włączyłem z ciekawości, ale jak dostałem po łbie placem Matejki to jakbym był u siebie. Jestem ciekaw jak to się dalej potoczy z tym mechanizmem świata duchowego. Aż obczaję to Medium jutro . Więc tak werdykt starego pryka co gra za długo w gry od odnośnie Grand Theft Auto Vice City The Definitve Edition.... Nie polecam mi podobnym. Za to odkryłem też parę dni temu Hotline Miami-cos wspaniałego . Muuuzyka Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 11 godzin temu, Szajka napisał: I ta plusowa wersja to śmiech dla mnie. Choć jest Ona się czymś różni od pudełkowej? 11 godzin temu, _Red_ napisał: Też odpaliłem tylko dla nostalgii i po godzinie nudnych questów chyba zostanie już tylko w fazie wspomnień. Dużo gorzej niż w SA? Bo szczerze to już nic nie pamiętam. Co do Medium to dobra gierka. Idealna na przegryzkę przed jakimś AAA (np przed zbliżającym się Ragnarokiem) lub innym molochem. Skondensowana, klimatyczna, nietrudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Ciężko mi porównać bezpośrednio z SA bo obie gierki ogralem milion lat temu, no ale drewutnia straszna na dzisiejsze standardy, trochę szkoda spędzać więcej czasu niż pół godzinki dla odświeżenia wspomnień. Medium za to fajny samograj póki co jak te wszystkie talesy minus dialogi xd Odprężający w porównaniu do gier gigantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No ja grałem na początku roku w „odświeżone” SA i bawiłem się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wczoraj sciagnalem to VC na sprobowanie i nie da sie w to grac w dzisiejszych czasach. Juz pomijajac fakt ze to miasto wydaje sie takie sterylne i nijakie bez klimatu bo jednak przyzwyczaja sie czlowiek do wiekszej ilosci detali w grach, to jeszcze fatalne sterowanie i uczucie groteskowej kreskowkowosci potegowane przez komiczne sylwetki postaci. No nie dam rady tego ograc mimo, ze to byla moja ulubiona czesc kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Odkryłem The Division w Plusie . Coś ponad 12 h nagrane,lvl 12 i jest w pytke. Choć wiem,ze to gra ubi i za 15 max godzin będę rzygał tym tytułem . Póki co gra się miodzio,nawet z randomami, choć wiecej jednak gram w pojedynke. Edytowane 21 Października 2022 przez Szajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Pierwsze The Division IMO dużo fajniejsze niż sequel. Klimat zimowego, przetrzebionego przez epidemię NY jest nie do podjebania Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 28 minut temu, Psyko napisał: Pierwsze The Division IMO dużo fajniejsze niż sequel. Klimat zimowego, przetrzebionego przez epidemię NY jest nie do podjebania O właśnie ten setting mi siadł najbardziej.a jeszcze giercowanie w pojedynkę daje trochę survivalowego sznytu. Grafika na mnie robi wrażenie nie powiem, nie wiem kiedy to wyszło, ale w swoim czasie musiało robić wizualiami. Pomimo downgrade’u jaki był przed premiera wiem. Podejścia mojego do ubi ten tytuł nie zmieni, ale narazie się ciesze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Powiem Wam, że jakby w plusie premium dali Gran turismo 1 i 2 to grałbym jak jak zły . Albo Quake 2 Edytowane 21 Października 2022 przez Szajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jakby dali GT1 i GT2 nawet bez Plusa do PS Store to bym kupił i cisnął ile wlezie. Niestety nie zanosi się... (pewnie kwestia licencji na muzykę lub/i niektóre samochody). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi