czarek250885 309 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Wjechaliście ostro na sentyment, gdy przypomnę sobie czasy szaraka to te trzy intra zakorzeniły się w moich wspomnieniach na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
HajsMajster 0 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Cześć szwagry W środę dojedzie do mnie moje PS5 po grubo 10-cio letniej przerwie od gier I tutaj mam pytanie, a w zasadzie dwa Po pierwsze jak to wygląda z PS Plus? Faktycznie są 2/3 gry co miesiąc do ściągnięcia i grania w opór? Wiem, że są trzy wersje z opłatą roczną (najtańsza za 240 zł, pośrednia za 400 i kompletna za 480) i w tym są właśnie gry darmowe + z jakiegoś katalogu - ile ich jest mniej więcej i czy można je również ściągać/grać w opór? Jest sporo gier typowo dla dzieci 7 lat? A drugie pytanie to jak szybkie trzeba mieć łączę żeby to wszystko ładnie śmigało? Jutro idę załatwiać sobie światłowód i babka mi proponowała 100 Mbs/s tylko jestem już na tyle stary, że nie wiem czy to dużo czy mało z rozwojem i nadążaniem za technologią od ładnych kilku lat mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Weź PS+ Extra to oprócz comiesięcznego rzutu gier będziesz miał dostęp do hiciorów ze stajni Sony i nie tylko. 100 Mbs to trochę bieda przy grach 50+ GB, zapytaj o więcej, np 300. I nie wchodź na PPE Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 O kerwa 10 lat bez gier i taki abonament, z takimi klasykami, to jak roczny dzień dziecka. No dobra jeszcze tylko czas na to znaleźć Bierze Extra jak masz taki backlog. W zupełności starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 imo nawet w premium bym poszedł jakbym 10 lat nie grał, jak ktoś jest na bieżąco to tylko extra tutaj masz pełny katalog https://www.pushsquare.com/guides/all-ps-plus-games#all-ps-plus-premium-games-list Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Trochę patrzycie od złej strony. Kupując PS+ podstawowe ma dostęp do PS Collection. Zanim ogra sztosiwa, nazbiera trochę comiesięcznych gierek, a w każdej chwili może skoczyć do wyższego abo. Cytuj Odnośnik do komentarza
HajsMajster 0 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Psyko napisał: I nie wchodź na PPE Co to znaczy PPE? Jutro muszę rozeznać temat ile maks mają łączę na światłowód. Wiem, że za 59 zł to 100 Mbs, a później jakieś za 79 zł więc pewnie 200 Mbs Ktoś mi w Euro RTV mówił, że na tym podstawowym za 240 zł na rok są tylko te gry czasowo dostępne, np na jedną dobę jak odpalisz i później nie ma dostępu. A na tych wyższych ponoć można grać w opór - zależy mi też na tym żeby moja córka się ograla trochę na jakichś gierkach dla dzieci PS - tak BTW gdzie najlepiej, najtaniej i najbezpieczniej zakupić PS+ ? Edytowane 24 Października 2022 przez HajsMajster Dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 3 minuty temu, HajsMajster napisał: Ktoś mi w Euro RTV mówił, że na tym podstawowym za 240 zł na rok są tylko te gry czasowo dostępne, np na jedną dobę jak odpalisz i później nie ma dostępu. A na tych wyższych ponoć można grać w opór - zależy mi też na tym żeby moja córka się ograla trochę na jakichś gierkach dla dzieci To cię okłamał w żywe oczy, za 240zł masz najniższy Tier czyli Ps+ Essential czyli co miesiąc trzy nowe gry, do których jak dodasz do swojej biblioteki masz cały czas dostęp przez czas który masz aktywna subskrypcję i na PS5 dodatkowo dostajesz dostęp do PS+ Collection gdzie od premiery jest około 20 tych samych gier. Drugi poziom środkowy za 400zł to PS+ Extra czyli masz dostęp do około 300 gier +/- biblioteka tych gier jest prawie stała co jakiś czas jakieś tytuły z niej wylatują i co miesiąc jest nowa wrzutka. Trzeci poziom najwyższy za 480zł/rok to Ps+ Premium, czyli masz dostęp do około 800(w tym wszystko to co w EXTRA) gier z tym że znaczna ich część to gry z PS3 w streamingu których nie zainstalujesz na konsoli, klasyki z pierwszego playstation, pełno remasterów z ps4, sporo gier dzięki premium możesz też streamować. Są też triale czyli takie dzisiejsze wersje demo ale tego tam jest strasznie mało. Co do dostępności tych gier to tak jak w extra, raz w miesiącu dodają nowe gry do subskrypcji, co jakiś czas też coś wyleci, póki co to dopiero wystartowały te wyższe abonamenty to nie ma jakiejś regularności w usuwaniu gier. No i w wyższych też normalnie dodajesz na stałe do swojej biblioteki comiesięczne gry z PS+ Essential w które możesz grać jak masz aktywny któryś z abonamentów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 8 godzin temu, HajsMajster napisał: Co to znaczy PPE? Może nawet lepiej, że nie wiesz. Po prostu informacyjny ściek, głupoty i większość użytkowników to debile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 9 godzin temu, HajsMajster napisał: PS - tak BTW gdzie najlepiej, najtaniej i najbezpieczniej zakupić PS+ ? Polecam lowcygier.pl Są promocje na różne gry, a także na abonamenty. Można kupić doładowania 100 zł do psn za 83,75 złotych itp., a te środki wydać na interesujący nas abonament. Sony wycofuje się ze zdrapek/kart z abonamentem i idzie w kierunku zdrapek/kart z walutą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Nioszek super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Akurat, dla mnie nic ciekawego, chyba że to Heavenly Bodies, okaże się fajna gierka, jak Toem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Trochę słaby miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Harry jest w Extra. To co teraz będą robić transfery z E/P do Essential? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Ehh kiedyś człowiek miał siłe i zdrowie to kupował te soulsy i cisnął jak głupi a dziś jak mu pod nos podtykają to nie ma zapału Ten czas tak zapieprza, że nawet nie zauważyłem, że to już ten moment aby nowe gierki pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Nioh 1 z Plusa scalakowałem, 2 mam na płycie i częściowo rozgrzebane, więc jak wpadnie cyfra to będzie motywacja do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Zieeew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 15 godzin temu, balon napisał: Harry jest w Extra. To co teraz będą robić transfery z E/P do Essential? W Premium, bo to remaster. Dla posiadaczy Essential akurat dobry rzut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ja się pytam dlaczego oszukiści z Sony podali, że będzie Catlevania Lords of Shadow w klasykach do ogrania i widnieje ta gra na listach mówiących o nowych grach w Plusie Premium, a nie ma jej :c Może jestem ślepy. Cytuj Odnośnik do komentarza
HajsMajster 0 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czy gry, które są w PS+ mają możliwość włączenia języka polskiego (przynajmniej napisy ) czy w najlepszym wypadku będą tylko wersje Anglojęzyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Zależy od gry. Jak gra ma wersje PL to nie ma znaczenia czy jest w Plusie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Szermac napisał: Ja się pytam dlaczego oszukiści z Sony podali, że będzie Catlevania Lords of Shadow w klasykach do ogrania i widnieje ta gra na listach mówiących o nowych grach w Plusie Premium, a nie ma jej :c Może jestem ślepy. Teraz patrzę i na brytyjskim PS+ Premium jest. Edytowane 27 Października 2022 przez Snake_Plissken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
HajsMajster 0 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Cebulandia LEVEL HARD ... Szwagier znalazł podobno jakiś błąd/lukę gdzie można wejść z poziomu konsoli na konto tureckie i tam można kupić PS+ premium (podobno u nich nazywa się to jakoś inaczej) za ok 115-120 zł na rok Ktoś, coś słyszał o tym? Mogą zrobić bana na konsolę za takie kombinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi