Bielik 728 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Kolego, od wielu stron podajemy tą metodę na tańszego plusa, więc szwagier żadnego przełomu nie dokonał. Zakładasz konto na turcję, podpinasz kartę z cinkciarza i bzikasz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Poruszałem ten temat już w innym miejscu, ale niektóre gry już kosztują mega drogo u Turka. Za nowego calla mw2 trzeba dać 1099 lir co się przekłada na około 280zl. Oczywiście wciąż jest taniej ale jednak współczuje trochę turasom xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Może oni też nie kupują w swoim PS Store tylko cebulą gdzieś indziej aby było taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
HajsMajster 0 Opublikowano 1 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2022 W dniu 29.10.2022 o 23:27, Elitesse napisał: Może oni też nie kupują w swoim PS Store tylko cebulą gdzieś indziej aby było taniej Raczej niemożliwe... Bo niby jakby to było możliwe, że najpotężniejsi Cebularze Świata by jeszcze nie odkryli "Nowego Lądu"? Tak BTW... jak chcecie robić u Kebabów po taniości PS PLUS to od razu z VPN - skraca czas problemów do minimum Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 1 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2022 2 godziny temu, HajsMajster napisał: Raczej niemożliwe... Bo niby jakby to było możliwe, że najpotężniejsi Cebularze Świata by jeszcze nie odkryli "Nowego Lądu"? Tak BTW... jak chcecie robić u Kebabów po taniości PS PLUS to od razu z VPN - skraca czas problemów do minimum Nie takie rzeczy już się filozofom nie śniły Nie wiem czy wszędzie jest sklep sony ale im dalej na wschód, tym może być taniej. Dostępne tam wersje mogą mieć np. języki azjatyckie, brak angielskiego, a zamiast tego turecki, bo też tam się z niego korzysta. Hipotetyczna sytuacja, nie wiem nie znam się i nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 A tymczasem od wprowadzenia nowego modelu PS+ ubyło 2 miliony subskrybentów (zjazd o 4%). https://www.ign.com/articles/sony-loses-2-million-playstation-plus-subscribers-since-service-revamp?utm_source=syndication Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 ale wpływy z subskrypcji skoczyły o 21% rok do roku Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Czyli subskrybentów mniej, ale za to płacą więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 A to cwane chińczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 No bo jak ktoś gra praktycznie tylko w gry F2P to nie potrzebuje PS+, a ktoś kto gra w różne gierki to sobie wykupi PS+ Extra. Teraz pewnie będzie wzrost subskrypcji ze względu na premierę CoDa MW2 i Fify. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Ciekawe czy będą przeceny na abonament w Black Friday. Sklepy stacjonarne już nie sprzedają subskrypcji na 12 miesięcy, tylko doładowania portfela. W zeszłym roku w euro agd roczny PS+ był za 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 I tak chyba nie idzie stackować plusa w sklepie Sony, by wydłużyć np. PS+Extra? Tymi za 160 zł właśnie ze dwa lata zapasu kiedyś zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Plusa przecenią na PS Store najwyżej na Black Friday. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 077 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Ostatnie kilka lat z rzędu były promocje na Plusa w PS Store jakoś w okolicy kwietnia, ale obecnie to już raczej nie jest takie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 No dobra, ale nawet jak będą to kwestia, którą wyżej podałem - skorzystają chyba tylko nowi klienci, bo subskrybenci nie mogą przedłużać z poziomu sklepu PSN, czy nie? A przynajmniej nigdzie tego nie widzę - mam tylko ustawienie autoodnawiania jak skończy się obecny okres (za bodajże 400 zł / rok bez żadnych rabatów). Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Znając Sony to będą promki i korzystne warunki przejścia tylko dla nowych, a już obecni raczej będą płacić pełną stawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 20 minut temu, _Red_ napisał: No dobra, ale nawet jak będą to kwestia, którą wyżej podałem - skorzystają chyba tylko nowi klienci, bo subskrybenci nie mogą przedłużać z poziomu sklepu PSN, czy nie? A przynajmniej nigdzie tego nie widzę - mam tylko ustawienie autoodnawiania jak skończy się obecny okres (za bodajże 400 zł / rok bez żadnych rabatów). w zeszłym roku normalnie mogłem przedłużyć z promki na PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 No tak, w zeszłym się dało, przecie nowe abonamenty i blokada stackowania okresów weszła jakoś na lato 2022. Mowie, że teraz nie ma jak dokupić więcej PS+Extra z poziomu sklepu, jeśli subskrypcja jest aktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 ano nie ma, zdrapek z rocznym plusem za 160zł też już od dawna nie ma jedyne wyjście to kupno tanich zdrapek żeby miało sony z czego pociągnąć za przedłużenie jak się skończy plus przy dzisiejszych cenach w sklepikach z kluczykami jakieś 330-340zł by wyszło za rok extra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 15 listopada z PS+ wypadają wszystkie gry z serii Mafia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 1 godzinę temu, _Red_ napisał: No dobra, ale nawet jak będą to kwestia, którą wyżej podałem - skorzystają chyba tylko nowi klienci, bo subskrybenci nie mogą przedłużać z poziomu sklepu PSN, czy nie? A przynajmniej nigdzie tego nie widzę - mam tylko ustawienie autoodnawiania jak skończy się obecny okres (za bodajże 400 zł / rok bez żadnych rabatów). Plus przeceniany na PS Store z okazji Black Friday był możliwy do kupna dla wszystkich, nawet jak już miałeś subskrypcję. Częściej jednak przeceniali go dla nowych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Rok temu dało się każdemu przedłużać, nieważne czy na codzien w regularnej cenie, czy na BF. Sony zbanowało stackowanie dodatkowych lat abonamentu i coś czuję, że nadal tak będzie. A chętnie dostackowałbym +1rok jakby np. poniżej 300 zł był Ps+Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza
gutozaur 0 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 (edytowane) Panowie powiedzcie mi bo przymierzam się do zakupu, ale potrzebuje informacji gdyż nie jestem na czasie z konsolami. Chce zagrać na ps5 w LEGO piraci z Karaibów i LEGO Indiana Jones 1 i 2. Sprawdziłem i jest taka możliwość w klasykach i to chyba chodzi o ps now. Z tym że jest gwiazdka na stronie Sony przy tych tytułach i napisane że nie w każdym regionie. W związku z tym mam kilka pytań. Czy jest już u nas ps now? Czy za to się płaci osobny abonament? Jak to sprawdzić czy w Polsce są te gry ,a jeżeli ich nie ma to czy założenie konta na inny kraj i kupienie tam ps now da mi możliwość ogrania tego? Jak sprawdzić w którym kraju te 3 gry są dostępne. Szukałem dzisiaj sporo i nic nie wiem. Jestem rok bez konsoli i wypadłem z obiegu bo trochę się zmieniło z tymi abonamentami i doszło ps now. Te 3 gry zaważą na tym którą konsole wybiorę. Wolałbym ps5 ale jak się nie uda to będę zmuszony do xklocka. Edytowane 3 listopada 2022 przez gutozaur Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 PS Now, to już nie ma. Teraz jest nowy PS Plus w trzech planach i plan premium zawiera granie w chmurze. Czy u nas w tym pakiecie są te gry lego, to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 4 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2022 Do tych gier polecam PCta sprzed 15 lat lub PS3/X360. Wyjdzie dużo taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi