maxofff 0 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Panowie wiecie może gdzie można kupić taniej abonament PS Essential lub Extra ? Wiem że jest teraz promo w sklepie ale nie mogę kupić bo moja subskrypcja kończy się dopiero 20 stycznia tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Godzinę temu, maxofff napisał: Panowie wiecie może gdzie można kupić taniej abonament PS Essential lub Extra ? Wiem że jest teraz promo w sklepie ale nie mogę kupić bo moja subskrypcja kończy się dopiero 20 stycznia tego roku. Trochę taniej niż normalnie i dla wszystkich https://www.cdkeys.com/playstation-plus-12-month-subscription-poland?mw_aref=planetagracza Cytuj Odnośnik do komentarza
maxofff 0 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Dzięki "mitra" za linka. Mam jeszcze 10 dni aktywna usługę może trafi się coś w jeszcze niższej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Tutaj deczko taniej https://lowcygier.pl/subskrypcje/12-miesiecy-playstation-plus-essential-za-177-zl-w-cdkeys-promocja-dla-aktywnych-abonentow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 To dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxofff 0 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Dzięki "Square". A powiedzcie jak bym kupił Tureckie konto, bo gdzieś tam chłopaki pisali że sporo taniej. Tylko mam 3 pytania do obeznanych w temacie : 1. Czy jak będę miał dodane to Tureckie konto na drugim użytkowniku na konsoli, to czy włączając konsole muszę najpierw zalogować się na tym użytkowniku z Turcji, czy mogę bezpośrednio na swoim starym starym koncie, bez przelogwywania? 2. Czy ściągając grę mogę ją ściągać na starym koncie i na nim grać i zdobywać trofea ? 3. Czy dużo gier nie będzie wtedy mieć j. Polskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Faktycznie dziś mi mignęło na łowcach myślałem, że nieco taniej ale jednak pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 27 minut temu, maxofff napisał: Dzięki "Square". A powiedzcie jak bym kupił Tureckie konto, bo gdzieś tam chłopaki pisali że sporo taniej. Tylko mam 3 pytania do obeznanych w temacie : 1. Czy jak będę miał dodane to Tureckie konto na drugim użytkowniku na konsoli, to czy włączając konsole muszę najpierw zalogować się na tym użytkowniku z Turcji, czy mogę bezpośrednio na swoim starym starym koncie, bez przelogwywania? 2. Czy ściągając grę mogę ją ściągać na starym koncie i na nim grać i zdobywać trofea ? 3. Czy dużo gier nie będzie wtedy mieć j. Polskiego ? 1. Nie musisz 2. Żeby ściągnąć grę musisz zalogować się na konto tureckie, potem możesz przełączyć się na swoje i normalnie wbijać trofki 3. Tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Dużo gier jest z j. Polskim, jeśli gra w opisie ma Lehçe to znaczy, że Polski jest w grze czy to w formie dubbingu czy napisów. W sumie mam trochę gier z tureckiego konta i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Dobra wrzutka muszę przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 jett! dmc! erica! 2x LiS kurła nokaut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 DMC5 w extra? Osom, nigdy nie grałem, a chciałem =) Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Dla mnie meh. Jak to się mówi, czasem przyda się słabsza wrzutka aby backlog nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Star Wars Demolition to gierka zrobiona przez weteranów od Twisted Metal, a rozgrywka to dość radosny chaos. Zestaw spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 Udało się komuś w końcu zagrać w Heavly Sword? Wczoraj sprawdzałem czy miesiąc od informacji o tym, że gra pojawiła się w PS Premium w końcu się w nim pojawiła. U mnie jej nie ma. Tak jak ostatnio narzekałem, że w zakładce kolekcji klasyki w PS Premium dalej widnieje Mafia II, to teraz dochodzi do tego pierwsza Mafia w wersji definitywnej... Oczywiście tylko do kupienia, a nie do zagrania w ramach abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 Ja nadal czekam, aż w naszym regionie udostępnia granie na PC poprzez aplikacje PlayStation plus. Inne regiony mają a u nas blokada, a to prawie rok od premiery usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 Syphon Filter 3 wjedzie do kolekcji. W tę część akurat nigdy nie grałem. SW Demolition ograłem na Sedze Dreamcast i bardzo miło wspominam. Jak by to był rom z DC to pewnie bym brał z sentymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 13 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2023 2 godziny temu, Kafaresko napisał: Ja nadal czekam, aż w naszym regionie udostępnia granie na PC poprzez aplikacje PlayStation plus. Inne regiony mają a u nas blokada, a to prawie rok od premiery usługi. Może obawiają się, że spadnie im sprzedaż konsol na naszym rynku. Zwłaszcza teraz gdzie każdy szuka oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Wewnętrzna kazała mi sprawdzić czy DMC 5 jest dostępny na PS4 i okazuje się że jest juz dodane do pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Obecnie ogrywam Ratchet & Clank w ramach ps premium i mam takie zapytanie do osób, które ograły to już kiedyś. Czy możemy gdzieś podejrzeć, które skill pointy mamy już odkryte? Nigdzie nie widzę takiej opcji. Przy planetach pokazuję nam jedynie złote śrubki i misję, które ukończyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Z tego co pamiętam to tak, sprawdź gdzieś w Extras Goodies https://ratchetandclank.fandom.com/wiki/Ratchet_%26_Clank_(2002_game)_Goodies_menu ale z tego co tu napisali to dopiero w Challenge Mode się pojawia po przejściu gry się pojawia. Cytat After the credits and final cutscene, the HelpDesk Girl will appear on screen, present the player's number of gold bolts, gold weapons, and unlocked skill points W każdej części w takim osobnym menu są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 W PS+ Extra dodali Just Cause 4 Reloaded, jednakże nie można pobrać, bo kiedyś już było gołe JC4 w plusie. I co teraz, znowu call do Sony by coś usunęli z biblioteki, tak jak kiedyś w przypadku FF7R Intergrade? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 No to jest akurat zjebane, że nie można robić ulepszenia do wyższych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi