Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 281,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Mam niedokończone Sam's Story, trzeba spiąć dupę.

Opublikowano

Sony was tak nienawidzi że zabierają wam 2 razy jedną gre

Opublikowano

Pytanko, czy jak pobiorę/dodam do swojej biblioteki grę z plus extra, która zaraz wylatuje z abonamentu, to będę mógł w nią po tym fakcie zagrać czy już przepadnie? 

Opublikowano

Zajebiście, Evil Dead to mega sztosik, będzie napływ nowych graczy :)

Opublikowano

W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym.

Opublikowano

Essential trzyma poziom trzeba przyznać. Tak jak Gold to trup tak trzeba przyznać, że tutaj miesiąc w miesiąc jest przynajmniej dobrze.

Opublikowano
42 minuty temu, Brolin napisał:

W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym.

W sumie to w każdym dużym dodatku kampanie się przyjemnie ogrywa ale Witch Queen to jednak nowe doświadczenie, bo wprowadził legendarny poziom trudności, i w końcu kampania to nie jest biegnięcie przed siebie i trzymanie R2.

Opublikowano

Ano właśnie, czyli o Witch Queen słyszałem, że kampania wyjątkowo ciekawa. 

Opublikowano

Mafia:DE nie była już czasem w wyższym tierze plusa?

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Mafia:DE nie była już czasem w wyższym tierze plusa?

Taaa była. Piękna taktyka, tak to będzie do końca świata nowy content do plusa. Z tego co kojarzę, to nie pierwsza taka sytuacja.

4thepayers

Opublikowano

Jak dla mnie to spoko opcja bo jak gra wypadnie z wyższego tiera to w essentialu masz ja już przypisana na zawsze. Nic nie ucieknie. Lepsze takie rozwiązanie niż szrot jak w goldzie.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Przecieki się potwierdziły. Evil Dead sprawdzę, bo podobno dodali coś singlowego do gierki. Mafia i Olli też na propsie. 

Opublikowano
  • Autor

Those who redeem the 20 PS4 games will still be able to access them, as long as they remain subscribers

Opublikowano

Dali by do klasyki Gran Turismo 1&2 :wub:. Tym bardziej w GT2 bym pograł bo nigdy nie dane mi było. 

Opublikowano
Godzinę temu, wojtas011 napisał:

Akurat w czerwcu chciałem kupić ps5 specjalnie dla tej usługi

To kup w lutym. Akurat ograsz te kilka gierek co tam jest. Do czerwca na loozie się wyrobisz. 

Ja to mówił Romek Polański

Spoiler

po co czekać?

Opublikowano

Wystarczy dodać je do swojej biblioteki i będą w niej "na stałe" dopóki opłacasz abonament. @wojtas011 zaloguj się u kolegi na PS5 i dodaj sobie.