Opublikowano 25 stycznia 20232 l Kurcze mam rozgrzebane te vice city, ale cóż raczej już nie dam rady tego ukończyć. Ps ktoś odpalał ten turing test?
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Pytanko, czy jak pobiorę/dodam do swojej biblioteki grę z plus extra, która zaraz wylatuje z abonamentu, to będę mógł w nią po tym fakcie zagrać czy już przepadnie?
Opublikowano 30 stycznia 20232 l W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Essential trzyma poziom trzeba przyznać. Tak jak Gold to trup tak trzeba przyznać, że tutaj miesiąc w miesiąc jest przynajmniej dobrze.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 42 minuty temu, Brolin napisał: W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym. W sumie to w każdym dużym dodatku kampanie się przyjemnie ogrywa ale Witch Queen to jednak nowe doświadczenie, bo wprowadził legendarny poziom trudności, i w końcu kampania to nie jest biegnięcie przed siebie i trzymanie R2.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Ano właśnie, czyli o Witch Queen słyszałem, że kampania wyjątkowo ciekawa.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Ollieollie chętnie sprawdzę. Mafię zresztą też. Destiny raczej nie dla mnie
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 10 minut temu, dee napisał: Mafia:DE nie była już czasem w wyższym tierze plusa? Taaa była. Piękna taktyka, tak to będzie do końca świata nowy content do plusa. Z tego co kojarzę, to nie pierwsza taka sytuacja. 4thepayers
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Jak dla mnie to spoko opcja bo jak gra wypadnie z wyższego tiera to w essentialu masz ja już przypisana na zawsze. Nic nie ucieknie. Lepsze takie rozwiązanie niż szrot jak w goldzie. Edytowane 30 stycznia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 1 lutego 20232 l Przecieki się potwierdziły. Evil Dead sprawdzę, bo podobno dodali coś singlowego do gierki. Mafia i Olli też na propsie.
Opublikowano 1 lutego 20232 l Autor Those who redeem the 20 PS4 games will still be able to access them, as long as they remain subscribers
Opublikowano 1 lutego 20232 l Dali by do klasyki Gran Turismo 1&2 . Tym bardziej w GT2 bym pograł bo nigdy nie dane mi było.
Opublikowano 1 lutego 20232 l Godzinę temu, wojtas011 napisał: Akurat w czerwcu chciałem kupić ps5 specjalnie dla tej usługi To kup w lutym. Akurat ograsz te kilka gierek co tam jest. Do czerwca na loozie się wyrobisz. Ja to mówił Romek Polański Spoiler po co czekać?
Opublikowano 1 lutego 20232 l Wystarczy dodać je do swojej biblioteki i będą w niej "na stałe" dopóki opłacasz abonament. @wojtas011 zaloguj się u kolegi na PS5 i dodaj sobie.