Moldar 2 245 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Serial swat to ani lektora, ani napisów.Dla mnie żenada, że sony wydaje takie bravia core, gdzie jakość przewyższa stream jabłka dwukrotnie, a na konsoli taka bieda. Ale nie od dziś wiadomo, że współpraca w samym sony raczej nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 szkoda, ze nie dali też platformy w przeglądarce, bo na ps3 chyba sobie nie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 287 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Serial swat to ani lektora, ani napisów.Dla mnie żenada, że sony wydaje takie bravia core, gdzie jakość przewyższa stream jabłka dwukrotnie, a na konsoli taka bieda. Ale nie od dziś wiadomo, że współpraca w samym sony raczej nie działa.Ja po cichu liczyłem właśnie na bravia core na PS5 to dostaliśmy jakieś dziadostwo. Wiem ze to Beta, wiem ze w bravia core płaci się za filmy. Ale to co teraz wypuścili to dramat w porównaniu do np Apple TV z którego korzystam. Fajne ze dodali, fajnie ze za free ale jak ktoś korzysta już np z Apple TV to ich propozycja wyglada słabo... Nie dziwie się ze wypuścili to tylko w PL bo gdyby trafiło globalnie na rynek to by ich zjechali równo. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 PS Plus Games May 2021: Battlefield V, Stranded Deep and another PS5 game : GamingLeaksAndRumours (reddit.com) 2 suchary ale być może coś fajnego rzucą pod PS5, Godfall? :p Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Wyszła aktualizacja aplikacji i faktycznie, większość pozycji ma już PL. W tym Sausage Party. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 6 godzin temu, RadkoR napisał: Wyszła aktualizacja aplikacji i faktycznie, większość pozycji ma już PL. W tym Sausage Party. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Wer. Beta więc będą cały czas pewnie poprawiać. Trochę głupio skoro dali to tylko w PL i nie było by polskiego lektora czy chociaż by napisów, ale Sony to Sony więc nie zdziwię się jak by tylko chińskie napisy były :-). Jednak po cichu liczę że może z którąś aktualizacją dodadzą w końcu 4K, wtedy coś może bym sobie odświeżył i obejrzał kolejny raz z rzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 ale Sony to Sony więc nie zdziwię się jak by tylko chińskie napisy były :-).Japońskie Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Filmy generalnie fajna wartość dodatnia. Teraz odpalam też konsole w dzień bo z kobietą coś można obejrzeć a nie opłacam żadnych netflixow. Wczoraj oglądaliśmy sausage part a dzisiaj odświeżymy venoma. Nie mam nic przeciwko aby to było jako dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Tylko nie wiem Panowie czy to prawda ale gdzieś tam przeczytalem że to bezpłatne tylko przez pierwszy rok... Nie wiem czy to prawda ale jeśli ta usługa ma być płatna to nie wróżę jej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Pożyjemy zobaczymy co będzie. Ja czytałem plotki, że ma być abo gdzie będą gry, muzyka, filmy, seriale i anime. Sony ma całkiem zgrabne zaplecze rozrywkowe więc moga zrobić coś ciekawego jak dobrze to ugryzą. Marketing ruszył z grubej rury bo nawet na filmweb sa reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 6 godzin temu, PanKamil napisał: Pożyjemy zobaczymy co będzie. Ja czytałem plotki, że ma być abo gdzie będą gry, muzyka, filmy, seriale i anime. Sony ma całkiem zgrabne zaplecze rozrywkowe więc moga zrobić coś ciekawego jak dobrze to ugryzą. Marketing ruszył z grubej rury bo nawet na filmweb sa reklamy Trzymam kciuki bo jak mówisz Sony ma zaplecze także jeśli się postara to może całkiem, całkiem w przyszłości to wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Miał ktoś problem z zapisami między grami na płytach a digital z kolekcji? Zapisy z god of war na płytce za nic nie chcą ruszyć na wersji digital . Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 6 minut temu, marbel007 napisał: To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa Dlatego pewnie po testach w PL to zdechnie mam nadzieję, że będą się opierać na statystykach a nie feedbacku polskiej spolecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 @marbel007 no jak już nawet tego nie chciałem komentować. 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: Miał ktoś problem z zapisami między grami na płytach a digital z kolekcji? Zapisy z god of war na płytce za nic nie chcą ruszyć na wersji digital . A obie wersje mają ten sam region? Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 9 godzin temu, marbel007 napisał: To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa Wiesz, narzekać, a narzekać to różnica. Mi jedynie lub aż przeszkadza tylko brak 4K! W dzisiejszych czasach dodawanie serwisu streamingowego tylko w 1080p to trochę żenujące. Pewnie jeśli uruchomili by ta usługę w innych krajach każdy by na to także narzekał, a nie tylko Polacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 11 godzin temu, Square napisał: @marbel007 no jak już nawet tego nie chciałem komentować. A obie wersje mają ten sam region? Czyli tutaj siedzi problem , gra kupiona w NL a konto PSplus na Polske. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Wersja cyfrowa NL ma kod CUSA07410, a wersja PL CUSA07412 więc raczej tak. Jak masz jeszcze płytę to sprawdź jaki ma kod. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Z video passa nie mozna korzystac na współdzielonym koncie, tylko na tym głównym co ma plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 W dniu 25.04.2021 o 20:59, marbel007 napisał: To jest możliwe tylko w Polsce... Zapowiedzieli coś nowego i od razu dali do tego dostęp i w dodatku tylko u nas. Za darmo dla tych co mają Plusa, nikt nikomu wcześniej nie obiecał, że do Plusa dołączą filmy. A Polaki narzekają, że mało filmów, że mogli by dać koncerty, że nie ma 4K, że płatne Apple lepsze, że pewnie kiedyś będzie płatne. W d. się poprzewracało! Dla mnie spoko. Dali coś do wyboru. Jakość na moim Oledzie jest ok, daję plusa Na plus to dźwięk 5.1 - działa to lepiej niż na netflixie - jak ktoś ma amplituner, niech sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Prawdopodobnie w maju w PS Plus: Disco Elysium Godfall https://comicbook.com/gaming/news/playstation-plus-may-2021-free-games-ps4-ps5/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Nie ma chuja zeby dali Disco Elysium. W takie cuda to nawet ja nie wierze. I jeszcze Godfall nie no nie zartujmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Prędzej uwierzę w Godfalla, niż w Disco Elysium, no ale to byłaby miazga kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 No inaczej niż w plusie/gp bym godfall nie zagrał. Stylistycznie i gameplayowo gra mi pasuje, ale przez narzekania recenzentów/graczy nie zamierzam w to inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 mamo nie sprzątaj...leaki od Shpeshal Eda się już wcześniej sprawdzały (FF7R) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi