vip77 237 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 Fajny miesiąc, mafia na pewno będzie zagrana, destiny jak ma singla to myślę że też. PS. Ale Sony ma kreta, że co miesiąc wcześniej plus wypływa zanim jeszcze ogłoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 Teraz, Shankor napisał: Wystarczy dodać je do swojej biblioteki i będą w niej "na stałe" dopóki opłacasz abonament. @wojtas011 zaloguj się u kolegi na PS5 i dodaj sobie. Mówisz? To nie są gierki z ps plusa, ta kolekcja to deko inna usługa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 (edytowane) Cytat We also wanted to provide an update on the PlayStation Plus Collection that has been offered as a benefit to PlayStation Plus members on PS5 since 2020. On May 9 the PlayStation Plus Collection will no longer be offered. If you haven’t redeemed the titles in this collection yet, you can still do so until May 9, which will enable you to access those titles even after this date for as long as you remain a PlayStation Plus member. Źródło: https://blog.playstation.com/2023/02/01/playstation-plus-monthly-games-for-february-evil-dead-the-game-olliolliworld-destiny-2-beyond-light-mafia-definitive-edition/ Poza tym żeby mieć dostęp do PS Collection musisz opłacać abonament. Edytowane 1 lutego 2023 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 2 minuty temu, Shankor napisał: Źródło: https://blog.playstation.com/2023/02/01/playstation-plus-monthly-games-for-february-evil-dead-the-game-olliolliworld-destiny-2-beyond-light-mafia-definitive-edition/ Poza tym żeby mieć dostęp do PS Collection musisz opłacać abonament. No to wiem, że trzeba mieć abonament, ale nie byłem pewien czy tego porostu nie wytną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 Pewnie większość gier z Collection trafi do pakietu Extra, a niektóre do Premium (Crash Trilogy). Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 Taki wabik dla ps5, żeby ograć hiciory, miały być dodawane nowe gry. Usunęli najpierw persone a teraz całość. Collection miało być czymś fajnym i gierki miały dochodzi a okazuje się, że zdycha jak lapusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 No to teraz jest wabik żeby się zacofańcy pośpieszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 13 minut temu, mitra napisał: Taki wabik dla ps5, żeby ograć hiciory, miały być dodawane nowe gry. Usunęli najpierw persone a teraz całość. Collection miało być czymś fajnym i gierki miały dochodzi a okazuje się, że zdycha jak lapusz. nigdy nie było powiedziane że gry będą dochodzić, już nie zmyślajcie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 Czy w którymś z abonamentów jest najnowsza, zremasterowana pod PS5 wersja The Last Of US Part I? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 7 minut temu, Czezare napisał: Czy w którymś z abonamentów jest najnowsza, zremasterowana pod PS5 wersja The Last Of US Part I? Nie ma. Jest Last of US remastered, docelowo to remaster pod Ps4 ale działa w 60fps 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 Bardzo dobry remaster nawet na dzisiejsze standardy, którego niedawno ponownie kończyłem. I ma DLC o wydarzeniach dodatkowych z mniej więcej połowy gry oraz wydarzeniach sprzed jedynki. Imho nadal warto, tym bardziej, że za free w kolekcji PS5. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 3 godziny temu, Czezare napisał: Czy w którymś z abonamentów jest najnowsza, zremasterowana pod PS5 wersja The Last Of US Part I? Co? I Sony miałoby sobie odebrać szansę na kasowanie 3 i pół bomby za tytuł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 Pewnie w końcu się pojawi jak gra dobrze się sprzeda i już na siebie zarobi. Teraz jej sprzedaż wzrosła ze względu na serial więc pewnie trochę to jeszcze potrwa. Remaster jest spoko ale jak go teraz odpaliłem, to po przeskoczeniu z cyberpunka wolałbym zagrać w wersję na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 21 minut temu, Elitesse napisał: Pewnie w końcu się pojawi jak gra dobrze się sprzeda i już na siebie zarobi. Teraz jej sprzedaż wzrosła ze względu na serial więc pewnie trochę to jeszcze potrwa. Remaster jest spoko ale jak go teraz odpaliłem, to po przeskoczeniu z cyberpunka wolałbym zagrać w wersję na PS5. Pewno że dwa lata jeszcze poczekamy aż pojawi się w plusie. Przypomnę że nie ma chociażby Part 2 i Rift Apart Cytuj Odnośnik do komentarza
giezps3 2 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 Kurde płatność za Turecki PSN mi nie przechodzi kartą cinkciarza... Ostatnio poszło bez problemu... Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 Za PlayStation Plus niby zablokowali i trzeba robić przez VPN, a gierki niby dalej przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
giezps3 2 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 3 godziny temu, bartiz napisał: Za PlayStation Plus niby zablokowali i trzeba robić przez VPN, a gierki niby dalej przechodzą. Robiłem przez vpn ale jeszcze popróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 8 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2023 Robiłem zakupy 1 lutego i poszło gładko i bez problemów. Kupiłem 2 gry używając karty cinkciarza. Może to jakiś chwilowy zastój. Nie używałem VPNa Cytuj Odnośnik do komentarza
matt23 0 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Cześć Mam następujący problem, Mam niedawno założone konto PSN, chciałem skorzystać z darmowego tygodnia, ale nie widzę takiej opcji. Nie miałem nigdy aktywnego plusa. Spotkał się ktoś z taka sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Sprawdź przez stronę: https://www.playstation.com/pl-pl/ps-plus/ albo zakładkę PS Plus na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
matt23 0 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Dziwna sprawa Tak to u mnie wygląda https://ibb.co/hDDt666 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Kliknij na Extra, bo tylko ten wariant ma próbne 7 dni. Masz info na zakładkach przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
matt23 0 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Nie no Premium i extra mają teoretycznie próbny tydzień, ale jak widzisz jest o tym wzmianka tylko przy nazwie pakietu. Przy dodawaniu do koszyka a później płatności, nie ma o tym żadnej informacji, co widać na screenie, tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2023 (edytowane) Klikasz a później rezygnujesz z subskrypcji/nie przedłużasz i nie pobiera hajsu. Podana cena jest za przedłużenie/odnowienie. Masz to na screenie na samym dole. Edytowane 12 lutego 2023 przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 GRUBO https://www.ppe.pl/news/313725/ps-plus-premium-i-extra-z-pierwszymi-grami-na-luty-przeciek-potwierdza-kapitalne-gry.html horizonek wjedzie na ostro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi