Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak tak. Ta sama zdarta płyta o xboxie 360 na którym oyebałem wszystkie gry warte uwagi na xboxa w tamtej generacji. 

Niemniej jednak - otwarcie się Tobie nie podobało i wypunktowałeś kilka zdarzeń oceniając to jako bzdury?

Brzmi to tak że grasz w gry ale masz zarzut że są tylko grami z rozrywkową fabuła a nie dokumentem przedstawiającym prawdziwe życie. 

Może zmień hobby.

edycja: i ten bój dupy o plusa:banderas:

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No argumenty z dupy, chlop nie wie po pierwszych 15 minutach o co chodzi w minimum 30h fabule, wiec 2/10.

Pudziany i Krasnale.

Rozmawiamy jedynie wstępie i że jest słabo poprowadzony, a Ty mi coś o całej fabule. Jesteś durniem, serio. 

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ta sama zdarta płyta o xboxie 360 na którym oyebałem wszystkie gry warte uwagi na xboxa w tamtej generacji. 

Gówno prawda, sprawdziliśmy otwarcie oba GT. Gościu NIC NIE OGRAŁEŚ, nie okłamuj forum. Jesteś teoretykiem Xboxa, dopiero coś się zmieniło w tej generacji, ale lata życia pod kamieniem PlayStation wywołały w twoim guście nieodwracalne, januszowe zmiany. Poza tym podaj te filmy o wprowadzeniu jak TLOU. 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Brzmi to tak że grasz w gry ale masz zarzut że są tylko grami z rozrywkową fabuła a nie dokumentem przedstawiającym prawdziwe życie. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDD fajny wyssany z dupy argument

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

NIC NIE OGRAŁEŚ, nie okłamuj forum. 

Wspaniale dzisiaj dostarczasz. :obama:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Rozmawiamy jedynie wstępie i że jest słabo poprowadzony, a Ty mi coś o całej fabule. 

XD No może jakbyś qrwa pogral dluzej to byś się poznal odpowiedzi na wszystkie swoje pytania, ale to ja jestem durniem xD

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Poza tym podaj te filmy o wprowadzeniu jak TLOU. 

Filmy w których

Spoiler

historia zaczyna się od śmierci kogos bliskiego głównego bohatera by zaraz przenieśc wydarzenia do przodu?

Dziesiatki jak nie setki. 

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

vs jeden z lepszych survivali na konsolach

Kiedy ta gra z ubisofciaka zmieniła się w survival? Może jak się opaskę na oczy założy podczas przechodzenia to wtedy? Albo z nożem na rój? Zresztą kolejny przykład bajerowania scenkami na e3, które nigdy w grze się nie znalazły. 

Opublikowano
14 minut temu, easye napisał:

Pudziany i Krasnale, taaam to jest faaaabula!

Nie kurwa, wcale w tych grach nie ma fabuły :yao:

The Complete 'Halo' Series Timeline: From 'Reach' To 'Guardians' | Tech Times

The Entire Gears Of War Story Explained (looper.com)

Serio, mało co jest tak do porzygu nudnego na tym forum, jak twoja krucjata przeciw tym dwóm seriom. 

Opublikowano

Days gone ma obniżone oceny ze względu na koszmarne bugi w dniu premiery. W tej chwili to gra na minimum 8+. Prawie każdy kto zagrał chwali. Gra ma dużo plusów :Grafika, Fabuła, Motocykl, Horda. Zresztą średnia user score na metacritic to 8.3. Takie State of Decay ma 4.8. Jeśli ktoś ma PS5 to musi zagrać.

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

W tej chwili to gra na minimum 8+.

W forumowej skali 7-10?

Opublikowano

Moim zadaniem days gone mieści się w 30 najlepszych grach na PS4.  Jestem pewien, że druga część pozytywnie nas zaskoczy.

Opublikowano

Niestety aktualnie jest tak że xbox na dobre się zaczał na 360 i na niej się również  skonczył. Sam wtedy na tej konsoli grałem - gdzieś z 60-70 pozycji przez kilka lat przeszedłem. Wtedy były dobre serie (gearsy, mass effect, lost planet) a teraz jest dużo słabiej i głównie odcinane kupony.

Jeśli nie zaczną wychodzic częściej takie gry nawet jak Medium to za kilka lat Xboxa nie będzie. 

Opublikowano

Ten bend to jakis oddział ubisoftu z kambodży?

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ten bend to jakis oddział ubisoftu z kambodży?

Nie, to typowe studio sony copy paste z żółtym na meta  

klapy chyba nawet nie wiedzą że w grudniu główne osoby z tego studia się zwolniły, podobnie jak w $ony japan, typowa ucieczka szczurów gdy łajba tonie  :)  

Opublikowano

To smuteczek, ale nie wszysykie studia mogą odnosić sukcesy jak bloober team.

Trzeba było zrobić dobrą grę :dunno:

Opublikowano

Dobre gry na Sonkę? 

To chyba w czasach PS2.

Proszę nie kpić tak bezlitośnie z biednych klapów, życie ich już i tak wali po tyłku.

Opublikowano

Mnie tam się Days Gone podobał, momentami nawet zachwycał (spoko gameplay i świetna grafika), ale po odnalezieniu ostatniego z obozów jakoś mi zapał opadł i gra mnie wymęczyła. 

Chociaż mając PS5 chętnie bym wrócił i dokończył w 60 klateczkach. 

A co do Medium, to jedno z największych pozytywnych zaskoczeń ostatnich lat. Bardzo ciekawa fabuła i genialny klimacior.

Opublikowano
2 minuty temu, Michał102 napisał:

Mnie tam się Days Gone podobał, momentami nawet zachwycał (spoko gameplay i świetna grafika), ale po odnalezieniu ostatniego z obozów jakoś mi zapał opadł i gra mnie wymęczyła. 

Chociaż mając PS5 chętnie bym wrócił i dokończył w 60 klateczkach. 

A co do Medium, to jedno z największych pozytywnych zaskoczeń ostatnich lat. Bardzo ciekawa fabuła i genialny klimacior.

Bo ta gra męcząca była. Jedź z jednego obozu do drugiego i tak w kółko, wyczyść miejscówki z tych freakerów, zatankuj, zupgrejduj itd. itp. Przeszedłem, max 7/10. Ale widzę, że tutaj to jakaś niedoceniona perła ten dejs zgon. 

Tego benda to pewnie zaraz zamkną, zresztą gra dostała żeby od jakiś szurniętych bab za szowinizm więc tak jak, pisałem już jeśli ewentualna dwójka się pojawi to szykujcie się na silną postać kobiecą a deaconn przykładnie zostanie ukarany za ol lady. 

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

To tankowanie motocykla co 500 ujechanych metrów, to rzeczywiście było słabe. 

Fakt, pod koniec trochę lepiej jak się go ulepszyło ale te 4/5 gry tak jak piszesz. To chyba ten cały survival. Dobrze, że na plecach go nie trzeba było jeszcze nosić. 

Opublikowano

Ja go zostawiłem gdzieś w lesie w pizdu ale co chwile gra mi go podkładała.

Opublikowano

Dobrze, że nie biegał/jeździł za tobą, jak npce z pierwszego dragon age z niedokończonych misji.

Opublikowano

Ehhhh nostalgia. Xczopki nigdy nie będą mieli takich wspomnień. XSX to jak rolnik, który szuka żony. PS5 to produkt pierwszej potrzeby ważniejszy od chleba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.