Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

"E3 was zajebie", "E3 wszystko zweryfikuje", poczekajmy do E3".

nikt poza zaślepieńcami i fanboyami w stylu Wezyra tak nie pisze 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

aż 3 lata zajmuje im zrobienie reskinów Rachel and clank z 2002?

Opublikowano

Paolo już w obozie niebieskich razem z kamilkiem, Spermatello i liściem czy jeszcze nie? xd

Opublikowano

Paolo czasem pokazuje trzeźwe spojrzenie na obraz nędzy i rozpaczy jakim jest aktualna sytuacja z xboxem. Nie to co reszta ciemniaków.

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Gra na 10h w 1080p kontra trzy gry po 30+h każda, w 2K i 70-90fps*, a w bonusie ponad 40 DLC? Wybór jest oczywisty.

*Series X exclusive, bo jednak wymaga to trochę mocniejszego sprzętu od małża domowego 4.5

fix

Opublikowano

To ten kondon yorkbox  nie wyrobi nawet 4k w grze z x360? To wole Sonke - tu przynajmniej nie pierdola o tym jacy są potężni tylko wydają nowe gierki.

Opublikowano

Małżownica w takim wypadku w ogóle tej gry nie ciągnie - jakieś spadki fpsów, brak 120 klatek... No nic, dobrze, że mam next-gena w domu, a nie konsolę-półśrodek.

Opublikowano

Spencer litościwy wydał Series S żeby PS5 miało konkurencje w innym wypadku nie byłoby co zbierać.

Opublikowano

Szkoda ze o nowych grach zapomniał.

Opublikowano

Jak tam Returnal LiŚciu?

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

nikt poza zaślepieńcami i fanboyami w stylu Wezyra tak nie pisze 

Mam cie gobbelasiak zacytowac jak mowiles ze e3 nas zweryfikuje? Reality check takie ze sie o konta zakladales

A teraz ALE ALE ALE XDDDDDDDDDD

Stara spiewka brakuje tylko jeszcze gdzies w statusach SLUCHAJCIE CHLOPAKI...NIE ZEBY COS....ZNACZY JA NIE WIEM CZY TO PRAWDA...TRAKTUJCIE TO JAKO BONUS...NIC NIE MOGE OBIECAC...ALE JEFF GRUBB NAPISAL...

I wtedy wpada zajarany inch JA PIERDOLE SUPER CZEKAMY NA OFICJALKE

I tak kurwa czekaja juz 2 generacje 

Typowy Goebbelsax jest typowy

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Paolo czasem pokazuje trzeźwe spojrzenie na obraz nędzy i rozpaczy jakim jest aktualna sytuacja z xboxem. Nie to co reszta ciemniaków.

Taka, rozpacz, że czołowe klapy z tematu mają xsx i opłacają abo. Łisker i izon nawet już się nie udzielają za bardzo bo czasu nie ma przez tego jebanego xboxa.

W drugą stronę to jakoś nie działa. 

Nawet yeti i Mendrek nie mają ps5, taka to marka. 

3 minuty temu, schabek napisał:

Mam cie gobbelasiak zacytowac jak mowiles ze e3 nas zweryfikuje? Reality check takie ze sie o konta zakladales

A teraz ALE ALE ALE XDDDDDDDDDD

Stara spiewka brakuje tylko jeszcze gdzies w statusach SLUCHAJCIE CHLOPAKI...NIE ZEBY COS....ZNACZY JA NIE WIEM CZY TO PRAWDA...TRAKTUJCIE TO JAKO BONUS...NIC NIE MOGE OBIECAC...ALE JEFF GRUBB NAPISAL...

I wtedy wpada zajarany inch JA PIERDOLE SUPER CZEKAMY NA OFICJALKE

I tak kurwa czekaja juz 2 generacje 

Typowy Goebbelsax jest typowy

Kurwa pulpet asx gra na tobie jak na skrzypcach, a ty się jarasz jak pochodnia. No marnie widzę twoje szanse w tym zakładzie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Nowy wywiad z Matt Booty w Le Figaro po francusku, 

oczywiście nie znam francuskiego

Goebbelsax juz w 4 gestosci propagandy XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie dodawaj sobie juz kundlu, zebym cie zraportowal musialbys najpierw cos znaczyc :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Jak tam Returnal LiŚciu?

Nie grałem jeszcze. Bardzo mnie zastanawia fikoł którego wykonasz:)

Gram teraz w nierezydenta Village.

Opublikowano

Czyli co na xsrace tyko brum brum w tym roku i multiplatforma psycho coś tam?

Serio sprzedać to gówno i kupić series YZ w 2025 na dwa lata przed końcem generacji jak Sony wpadnie w letarg wydawniczy i się ponadrabia eksy na eksboksie od miilona "stódiów" first party.

Opublikowano

Ahh kransnale jeszcze, no tak przepraszam że zapomniałem

:yao:

Opublikowano

Najważniejszy to jest Battlefield w najlepszej jakości na Series X :banderas:

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Nie dodawaj sobie juz kundlu, zebym cie zraportowal musialbys najpierw cos znaczyc :reggie:

Szybko zostałem usuniety z ignora. Po raz kolejny. Widac, ze twoje słowo nic nie znaczy, to pewnie zakładu też nie uznasz.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie grałem jeszcze. Bardzo mnie zastanawia fikoł którego wykonasz:)

Gram teraz w nierezydenta Village.

Jaki fikoł? Sam potwierdziłeś, że nie grałeś. Gry na sonkę tak wspaniale, że jeden z żołnierzy chcących awansować na generała Dywizji Plejstejszon nie kupił i nie grał, tu nie trzeba nic dodawać.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Najważniejszy to jest Battlefield w najlepszej jakości na Series X :banderas:

Z najgorszym padem na konsolach? Na DualSexie będzie najlepszy battle:obama:

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Jaki fikoł? Sam potwierdziłeś, że nie grałeś. Gry na sonkę tak wspaniale, że jeden z żołnierzy chcących awansować na generała Dywizji Plejstejszon nie kupił i nie grał, tu nie trzeba nic dodawać.

Heh, czytam z ciebie jak z książki. A co? Zaraz usuną returnala?

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.