Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

no i tyle to z potęgi PS5 :pawel:

módlcie się klapy, kurwa MÓDLCIE SIĘ żeby XSX dostawał gry dedykowane jak najpóźniej, bo jak The Coalition wyda Gearsy 6 na UnrealEngine5 to wy takiej grafiki nie zobaczycie do PlayStation 6 PRO

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na ps4.5 i tak grają same stare niedowidzące fanboye więc różnica generacji w rozdzielczości nie robi im różnicy  :)

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

20210522_094356.jpg

20210522_094353.jpg

E18B3LpXIAcD7LY?format=jpg&name=large

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

20210522_094356.jpg

20210522_094353.jpg

No i na chuj kłamiesz? Zapłać za neta łachudro to film na YT lepiej ci się zbuforuje. Kurwa, nóż w kieszenie się otwiera na takie zagrywki tanich redaktorzyn 

bio.jpg

Opublikowano

Ty weź może zobacz na to:

image.png.e65251a4d39d2c2a780ccd6ec523e899.png

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Ty weź może zobacz na to:

image.png.e65251a4d39d2c2a780ccd6ec523e899.png

Ta gra wygląda tak na ps5 jak poniżej WIdzisz tam takie gówno rozmazane jak soul wrzucił?

bio2.jpg

Opublikowano

Wiem że ta gierka działa w 2k z upscalingiem. Nic nie pisałem jak daddy wrzucał wczesniej screeny z trawą. Ale jak soul wrzuca takie FAKE a paladyni xboxa jeszcze z tego beke krecą to nie mogę przejśc obojętnie.

Opublikowano

Czysta brudna prawda  :( sony was oyebało na hajs :nosacz2:

Opublikowano

Liściu nie ogrania, że to jest tak zwane daleki tło na zoomie, tak samo robi  DF :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

EA za to nie ogarnia, że konsole to nie PC. Chciałem sobie pograć w tego nowego "zbijaka" (Knockout City), bo ostatnia gra z tym co grałem to był chyba Kunio Kun, a tu nagle, że Twoje dane do konta wygasły, odnów je. Ok, ale nie mam dostępu do tego starego maila, co zakładałem chyba w czasach PS3. No ale mam konto połączone z PSN! No to próbuję zalogować się przez PSN, a tu że lipa i wygasłe dane, wyślemy Ci dane na maila... tego którego straciłem i na którego konto chcę się zalogować. Wszyscy jakoś to ogarniają, nawet jak zmienisz mail do konta, czy nazwę konta, a EA ni uja.

Serio, nie mogę grać w gry EA. Muszę pewnie dzwonić na infolinię, która oczywiście jest czynna w tygodniu w godzinach pracy normalnych ludzi...

Opublikowano

Wiemy, ze system $ony jest zjebany, ale dzieki za potwierdzenie mendrek.

Opublikowano

Co tu mówić, Sony nie przygotowało się na nową generację. Konsola zaczyna niedomagać w pół roku od premiery, a dystans między nią a XSX będzie się tylko powiększał. Na szczęście jest na rynku przynajmniej ten jeden next-gen i jak ktoś chce najlepszych doświadczeń to sięga po monolit MS-u, po prostu.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Wiemy, ze system $ony jest zjebany, ale dzieki za potwierdzenie mendrek.

To nie system Sony, tylko EA i jego dziwne własne usługi, jak na jakimś PC. Na Xboxie nie jest inaczej pewnie, ale nie jestem szambonurkiem by sprawdzać.

Opublikowano

Na xboxie wszystko jest podpiete po jednorazowej zabawie w zakładanie konta. Jak przeszedłem na xsx z xos, to nic nie musiałem robic, a w chmurce zapamietało dane. Sorry, ale sony to murzyn, ktory lepi chatke z gowna.

Opublikowano

Tak jak inch mówi, raz tylko połączyłem konto z gamertagiem (jeszcze za czasów X360) i po dziś dzień śmiga. To samo w przypadku konta Ubisoftu. No ale czego się spodziewać jak za usługi i sprzęt biorą się wykształceni inżynierowie, a nie stażyści po technikum informatycznym w Siemiatyczach.

Opublikowano

Siemiatycze to ty szanuj albo będziem się napierdalać Paweł :[ 

No ale na xboksiku żadnych problemów z kontem EA, to tylko u Sony średniowiecze. 

Opublikowano

Jeszcze sejwy trzeba zrzucać na pena jak niektóre gry mają problemy, bo sony też w dupie z chmurami xd jakieś średniowiecze. 

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Na xboxie wszystko jest podpiete po jednorazowej zabawie w zakładanie konta. Jak przeszedłem na xsx z xos, to nic nie musiałem robic, a w chmurce zapamietało dane. Sorry, ale sony to murzyn, ktory lepi chatke z gowna.

I na PlayStation jest tak samo, linkujesz raz i nie musisz nic rejestrować. Problem pojawia się, gdy nie grałeś długo i zmieniłeś maila do konta konsoli, to EA nie potrafi załapać już tego i wysyła prośbę o potwierdzenie konta. Na mail, który miałeś przed zmianą.

W swej ślepej zawiści do czegoś, co gniecie waszego zielonego smroda jak kluskę, nawet takich praktyk EA potraficie bronić. Ha, tfu zielone karaluchy...

Opublikowano

Zmieniłeś mail konta playstation czy ea? :usmiech: Zresztą trzeba było sobie zapisać gdzies dane do swoich kont, a nie płacz, bo nie są w stanie ciebie zweryfikowac. Taki spec od cyber security, a kazdemu by dawał dostęp.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Czego się spodziewacie po typie, który miał problem jeszcze z czymś innym na kompie XD

Opublikowano

Czego tam mendrek nie mógł odpalić? Spotify to było? xDD

Opublikowano

O właśnie, to był Spotify XDDD 

Opublikowano

Bardziej chodziło o problemy, które stwarzało po odpaleniu. Już działa, ale generalnie PC to g*wno nie nadające się do rozrywki (w tym grania) i jakakolwiek próba bronienia tego szamba to po prostu przyznawanie się do bycia zyebem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.