Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To, że nie potrafisz sobie poradzić z zainstalowaniem gry/programu nie czyni od razu z innych zjebów. A raczej pokazuje, że jesteś amebą, która, powinna zostać ubezwłasnowolniona dla swojego dobra. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Zmieniłeś mail konta playstation czy ea? :usmiech: Zresztą trzeba było sobie zapisać gdzies dane do swoich kont, a nie płacz, bo nie są w stanie ciebie zweryfikowac. Taki spec od cyber security, a kazdemu by dawał dostęp.

Nie chodzi o to co zrobiłem, ale że mechanika odzyskiwania jest popsuta. Nie miałbym problemu z potwierdzeniem, że to moje konto, gdyby tylko dali mi taką możliwość.

Teraz, lpcl napisał:

To, że nie potrafisz sobie poradzić z zainstalowaniem gry/programu nie czyni od razu z innych zjebów. A raczej pokazuje, że jesteś amebą, która, powinna zostać ubezwłasnowolniona dla swojego dobra. 

Oczywiście czyni, bo gloryfikują anty-radość jakim jest obcowanie z PC gamingiem. Konsola = wygoda. Dlatego takie wydziwianie z EA mnie irytuje. Przyzwyczaiłem się do luksusu jaki dają mi konsole.

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Oczywiście czyni, bo gloryfikują anty-radość jakim jest obcowanie z PC gamingiem. Konsola = wygoda. Dlatego takie wydziwianie z EA mnie irytuje. Przyzwyczaiłem się do luksusu jaki dają mi konsole.

Luksusu czyli ściągania tysięcy paczy, updatów, kombinacji z savami, przenoszeniem gier na HDD itd?

Nie mówiąc o graniu w gorszej jakości gry bo na pc to jednak najwyższe ustawienia. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

Bardziej chodziło o problemy, które stwarzało po odpaleniu. Już działa, ale generalnie PC to g*wno nie nadające się do rozrywki (w tym grania) i jakakolwiek próba bronienia tego szamba to po prostu przyznawanie się do bycia zyebem ;)

To tak jakby pisać że osoby pracujące to zjeby bo przecież można robić zbiórki w internecie i całymi dniami oglądać netflixa/grać w gierki. 

Niczego innego po osobie która nie potrafi zainstalować Spotify nie oczekiwałem. :) 

Opublikowano

Miałem brać PS5 ale pierdole... chyba biore X'a. Te PS5 takie słabe... odpalone gry z PS4 wyglądają na niej gorzej niż natywne na XSX... na chooy mi Ratchet na PS5, który wygląda lepiej niż cokolwiek innego skoro odpalona gra z PS4 wygląda słabo.

Btw. Słabe te CW... nie ma to jak kiedyś na startm forumku... tam było 70% argumentów i 30% pierdolamento i trollingu... tu jest 95% pierdolamento i 5% faktycznej dyskusji. Ale takie czasy :turned:

Opublikowano
7 minut temu, Emet napisał:

Miałem brać PS5 ale pierdole... chyba biore X'a. Te PS5 takie słabe... odpalone gry z PS4 wyglądają na niej gorzej niż natywne na XSX... na chooy mi Ratchet na PS5, który wygląda lepiej niż cokolwiek innego skoro odpalona gra z PS4 wygląda słabo.

Btw. Słabe te CW... nie ma to jak kiedyś na startm forumku... tam było 70% argumentów i 30% pierdolamento i trollingu... tu jest 95% pierdolamento i 5% faktycznej dyskusji. Ale takie czasy :turned:

Czyli kupujesz konsolę  za 2,5k, po to by orgrywać starocie, ale w nieco lepszej jakości? A myślałem, że tacy snobi już poszukali sobie innych gałęzi rynku.

Może GoG-a sobie obczaj, albo coś.

Opublikowano

Po raz kolejny wchodzi emet i pisze boomerski wysryw "kiedys to bylo". Jezeli kiedys rzeczywiscie bylo lepiej, to na pewno nie dzieki tobie.

Opublikowano

Czas rozwalił kratę więc wracamy do zabawy:shotgun: wyszła juz jakas nextgenowa gra? A nie, wyjebali starfielda na 2022:yao: jebac xsmiecia bez gier

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

wyszła juz jakas nextgenowa gra?

MFS za chwile na XSX. Widziałeś kiedyś taką grafike? 

R15Xg9x.jpg

6E4xOiI.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
15 minut temu, Emet napisał:

Ale kto

Opublikowano
15 minut temu, Emet napisał:

Spoiler

189096209-3968966793220068-5661989183186

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

MFS za chwile na XSX. Widziałeś kiedyś taką grafike? 

1.jpg

To gowno to nawet nie jest gra więc symulator tupolewa a do tego roczny port z pc DO SMIECI:shotgun:

Opublikowano

Ale ten symulator tupolewa rozpierdala graficznie wszystkie exy razem wzięte na tej twojej playsmieciarce 4.5

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Po raz kolejny wchodzi emet i pisze boomerski wysryw "kiedys to bylo". Jezeli kiedys rzeczywiscie bylo lepiej, to na pewno nie dzieki tobie.

Na pewno bardziej niż dzięki Tobie bo Ciebie tu jeszcze nie było :)

@Mendrek Znasz takie coś jak sarkazm? :facepalm:

Edytowane przez Emet

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ale ten symulator tupolewa rozpierdala graficznie wszystkie exy razem wzięte na tej twojej playsmieciarce 4.5

Podnicasz sie skrinami z NYC jak to kurwa oczywiste ze takie miasta sa tam dopieszczone i wszystkie inne londyny czy paryze tez. Natomiast juz taka warszawa wyglada jak sraka zupelnie jak 99% mapy wiec skoncz pierdolic kapitan wrona 

Opublikowano

Jeszcze do smiecpsa dają wersje demo 15% gry a reszta dymanie na dlc :yao: nie ma po co tu wracać bo boty nie dość, że bez kreatywności nie potrafią wbić szpilki to jeszcze xsmiec wypuszcza gunwa gorsze niz kalkulator na switch:xboss: pięknie jest tańczyć na grobie xsmiecia:asax:

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Podnicasz sie skrinami z NYC jak to kurwa oczywiste ze takie miasta sa tam dopieszczone i wszystkie inne londyny czy paryze tez. Natomiast juz taka warszawa wyglada jak sraka zupelnie jak 99% mapy wiec skoncz pierdolic kapitan wrona 

Co ty pierdolisz, przecież MFS już dostał niejeden update graficzny do takich mniej znanych miast. 

Ależ będziesz kwiczał po premierze tej gry na XSX hahahahaha.

Jak już sie zaczynają  u niebieskich retardów fikołki że "to demo a  nie gra, że roczna, że z PC"...hahahahahahaahahah 

Opublikowano

Predzej ty bedziesz kwiczal jak w kolejnej tubie pringelsow nie znajdziesz kodu na smyczpasa i bedziesz sobie mogl z nich zrobic najwyzej lornetke do ogladanie gier na plejbestii jak zwierze.

Ja sobie po prostu odpale ten mfs na smieciarzu zeby pewnie po 30min wyrzucic z dysku. Jak czlowiek

Opublikowano

@schabek 5 minutowy przelot nad NYC i pierwsza twoja myśl "kiedy taka grafika na playszmacie, ech może dopiero na PS6. No nic, ide dalej wojować Astroboyem i wmawiać sobie i innym że Rachet to Pixar" :yao:

Opublikowano

Serio chcecie walczyć symulatorem samolotu? Symulatorem. Takim, co się nie wychodzi z samolotu, tylko leci się nad modelami miast. Nad nimi, nie tak jak w GTA V, że możesz sobie polatać, pojeździć, pobiegać, postrzelać. Nie, tu się tylko lata :yao:

Opublikowano

A czym walczą klapy, srają pod siebie na widok Returnala, Spidera czy Demon Souls które wyglądają jak gry z PS4 Pro?

Sorry ale razy widzę screeny z tych exów to tytuły z poprzedniej generacji puszczone w 4K wciągają to dupą. Jak dla was napis na pudełku PS5 automatycznie sprawia że gra jest next genową i warta 300zł to gratuluje.

I zamknijcie mordy zanim coś powiecie o Xboxie bo nie o tym mowa. Nie przypominam sobie by ktoś tu darł szatę mówiąc że Medium to next gen.

Opublikowano

Benchmark gdzie 99,99% niegry to rozpackane gonwo :dynia:

image.thumb.png.f2fb626f2189f55bfe5ddb9906ae8ff0.pngDaje max 20 minut i to gowno leci z dysku:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.