Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

"Chuopaki ujebało mi się r2 jak to można tanio naprawić?

"Kogoś też wkurwiają te haptyczne wibracje?"

I jakoś się dobiło do tych 30 stron  :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Koneserzy gamingu dostaną  Microsoft Flight Simulator.

Farbowane lisy gamingu dostana bajeczkę o gadającej wiewiórce.

Wszyscy zadowoleni. Tak powinno być.

Zgadzam sie w 100% 

Niech tak pozostanie. Jak najdłużej. Najlepiej z taką częstotliwością jak jest teraz. 

Boty czekają nie wiadomo ile na mfs i doskonale wiedzą, każdy jeden, że polatają tam maks godzinę i nigdy więcej tego nie odpalą.

Oczywiście nie każdy będzie podziwial widoki jak na zwiastunie.

Paolo i reszta bez xsx

Msfs1.00_000.png

Opublikowano

Chciałem sobie obejrzeć Red Bull Kumite w Street Fighter V, ale organizatorzy postanowili rozegrać to na PC z dziwnych przyczyn, a nie jak normalni ludzie na konsolach. No i oczywiście nie mogą zacząć turnieju, bo są problemy techniczne ze sprzętem i kompatybilnością oficjalnych arcade stick'ów XDDDD

Ludzi chorych na pc anti-gaming powinno się izolować od reszty zdrowej tkanki społecznej i niech to zjawisko juz zdechnie. Do grania są konsole ;)

Opublikowano

Mysle ze nasze bociaki sie wyrobia z zakupem xsx bo chyba wszyscy sie zgodzimy ze mfs wyladuje duzo pozniej niz pierwotnie planowano. Zapomnijcie o premierze na wakacje

Opublikowano

Dobra, udało się kontynuować turniej. To co jednak PC daje, to możliwość zobaczenia jak starsi mistrzowie grają na Dual Shockach 1 (Luffy) kontra nowi mistrzowie na Dual Shockach 5 (Idom). Jak bitwa generacji. W których to nieprzerwanie tylko jeden pad nadaje się do bijatyk. Pad od PlayStation. Bijatyki = PlayStation ;)

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

No i oczywiście nie mogą zacząć turnieju, bo są problemy techniczne ze sprzętem i kompatybilnością oficjalnych arcade stick'ów XDDDD

jeno konsole, PC do WoWa, forumka i nostalgicznych wieczorów przy Diablo 2

Teraz, Mendrek napisał:

Bijatyki = PlayStation

bijatyki = nisza :lapka: chociaż cieszy mnie, że ty się w niej odnalazłeś, każdy ma swojego zajoba

Opublikowano

W temacie xboxa wreszcie spadły bomby prawdy na temat forzy :notbad:  są jeszcze tacy co marzą o goty dla forzy:dynia:

Screenshot_20210522-230706_Chrome.jpg

Mfs będzie taka różnica, że jeden lot nad stodola i wyjebondo z dysku na zawsze:asax:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

W ogóle zalajkowalem na FB profil XBOX pl i w każdym komentarzu pod ich postami widzę - „kiedy Dash w 4k?” Ja myślałem że tylko mnie ta pikseloza i burdel w kafelkach kłuje (No o brak wsparcia OLED nie wspomnę) ale tam cała społeczność na to narzeka i wręcz tego rządają! A w zamian? A chuj czekajta na nową generacje ale którą ja się pytam?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pewnie nowy dash wyjdzie razem z killerexami na   ":xboxssie:boxa"

:dunno:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
5 minut temu, triboy napisał:

Pewnie nowy dash wyjdzie razem z killerexami na   ":xboxssie:boxa"

:dunno:

No spoko, niech wyjdzie ale kurwa niech to zapowiedzą a nie chuj Wam w dupe, wydamy grę se pogracie ale dalej na gownianym Dash z kafelkami jak z Windows 9 :/ wstyd jak chuj

Najpotężniejsza konsola która menu nie ogarnia No ja pierdole :/ 

Ktos powie nie grasz w menu Ok ale korzystając nawet z fantastycznej opcji Quick Resume muszę przeskakiwać do rozdzielczości Wii i to boli :/

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Whisker napisał:

W ogóle zalajkowalem na FB profil XBOX pl i w każdym komentarzu pod ich postami widzę - „kiedy Dash w 4k?” Ja myślałem że tylko mnie ta pikseloza i burdel w kafelkach kłuje (No o brak wsparcia OLED nie wspomnę) ale tam cała społeczność na to narzeka i wręcz tego rządają! A w zamian? A chuj czekajta na nową generacje ale którą ja się pytam?

Brak wsparcia oled? Niewyspany po zmianie? 

Opublikowano

Na plejsrace5 dash to jedyna rzecz w prawdziwym 4k to i nic dziwnego, że dla klapersów to takie istotne zagadnienie.

Zieloni luminarze gamingu prawdziwe 4k mają na codzien w grach na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości :xboss:

Opublikowano

Serio poljaki na fejsbukach pytaja sie kiedy dash w 4k? XD 

Opublikowano

Jak to jedyne na co patrzą to nic dziwnego.

Opublikowano

Spokojnie bociarze spadnie wam ze stolu i dash w 4k. Zaraz na e3 zapowiedza i nawet sie nie obejrzycie jak w 2023 przeloza na 2025.

Opublikowano

Na xboxie dash w 1080p, a na plejtejszyn gry w tej rozdzielczosci. Graczu wybierz madrze.

Opublikowano

Tylko, że na xboxie dash w 1080 a gier nie ma. Graczu poważnie się zastanów.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Na xboxie dash w 1080p, a na plejtejszyn gry w tej rozdzielczosci. Graczu wybierz madrze.

na śmieciarce 4.5 gier nie ma  :)

Opublikowano

Jak tam niewolnicy marki Xszczury? Pewnie czekacie w co Pan pozwoli zagrać w GP? Syndrom szkokholmski jak mniemam. Tylko, że oprawca jest bezlitosny i macie głodówkę. 

Szczęśliwa komunia? PS5

Odrzucenie przez Boga i piana z pyska po przyjęciu komunii? XSX.

Opublikowano

Przeciez ten biomutant to gowno jak chuj, kto by chcial w to grac obojetnie w jakiej jakosci?

Opublikowano

Wątpię że sony wytrzyma 2 lata takiej graficznej orki

Opublikowano

Poza tym wystarczy spojrzec ze te dwa screeny sa zrobione w dwoch innych miejscach. Widac to po trawie na dole ktora na skrinie z xsx jest zaslonieta. Piekne propaganda ale nie ze mna te numery. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.