Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Przeciez ten biomutant to gowno jak chuj, kto by chcial w to grac obojetnie w jakiej jakosci?

Wygląda ciekawiej niż SiFu i projekt widmo Kena od ludzi co w życiu gry nie zrobili, a klapy myślą, że będzie hit XDDD (chociaż śmieszniejsze jest, że bronią tego jakby to ex był XDDDDDDDDDDD)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No juz juz spokojnie wezyrek, ekskluzywnej Kenie to mozesz dupsko powachac ale Sifu nie musisz nam zazdroscic bo macie wystarczajaco duzo sifu w smyczpassie

Biomutant zobaczymy, moze cos z tego bedzie ale najwazniejsze ze na obu nextgenach w tej samej jakosci. Bajki o 2 teraflopach wiecej mozna z powrotem wrzucic do szafy

Opublikowano
16 minut temu, schabek napisał:

ekskluzywnej Kenie to mozesz dupsko powachac

To niezły eksik, taki nie za ekskluzywny XDDDDDDD

image.png.13d8bf7d8e0b2e1be01cd57c1aa0561a.png

a poniżej lista hitów stworzonych przez studio odpowiedzialne za ten tytuł:

:dynia: XBOX? DOSTARCZA PRAWDZIWE GROWYCH DOŚWIADCZEŃ. PLAYSTATION DOSTARCZA PRAWDZIWEJ BEKI

Opublikowano

Hehe fajnie tylko przypominam ze kazdy eks na xboxa z automatu idzie na pc takze

comment_1621692442otXoUQ2cgQuEEDdpNdr8y7

Opublikowano

i największy ból dupy o to mają niebiescy xdd mnie tam cieszy, że Forzę ograć mogę na Xboxie, ale już takiego Preya wygodnie na PC z myszką i klawiaturą, wszystko w ramach jednego abonamentu i EKOSYSTEMU :banderas:wybór NIE OGRANICZENIA

Opublikowano

Ale ten @Soul to zakłamana menda. Ta gra wygląda identycznie na obydwy konsolach.

Różnica tylko w wyświetlaniu. Chociaż skalowanie z 1080 na sonce i tak wygląda lepiej niż natywne 4k na srace bo boty lecą na starych lcd-kach lub tanich oledach z korei. 

Opublikowano
47 minut temu, schabek napisał:

Poza tym wystarczy spojrzec ze te dwa screeny sa zrobione w dwoch innych miejscach. Widac to po trawie na dole ktora na skrinie z xsx jest zaslonieta. Piekne propaganda ale nie ze mna te numery. 

A boty już zwycięzcy. Już królowie życia. Baronowie gamingowych światów. 

A tu psikus. Propaganda. 

Już pal licho, niech te multiplatformy wyglądają lepiej na :xboxssie:. To będzie konsola do ogrywania w lepszej jakości. I chuj z tego jak z exów będzie (kiedyś) smutny małpolud w Halo, jeden-dwa wyścigi w Forza, bo się nudzi i latanie kurwa Cesną dookoła świata w real time, żeby tylko nikt się nie śmiał, że tylko w "Start" grają.

:kaz:

Opublikowano

Ja pierdole 1080p w grze wyglada jak 4k XDDD, ale dash w 1080p to już deal breaker :dafuq:

Opublikowano

O, widzę że stworzono nawet ikone dla pada od xboxa - te niesymetryczne gałeczki :dafuq:

Opublikowano

Lisciu jako posiadacz obu konsol i oleda moze zrobic tak:

- kupic biomutant na obie konsole

- odpalic grę na xboxie i tv na 48h

- gierka wypali mu zarys gór na ekranie

- włączy teraz wersje na ps5 i będzie mógł sie cieszyc ostrymi konturami, a nie gownem rozmazanym

- win for $ony

Opublikowano

Nie chce wiedzieć jak klapy będą latały gdy Spencer w końcu rozpocznie bombardowanie exami na najpotężniejszą konsolę na rynku skoro mają taką jazdy o grę z wiewiórkami  :pawel: (chociaż dla ps4.5 te wiewiórce to już sufit możliwości)

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Lisciu jako posiadacz obu konsol i oleda moze zrobic tak:

- kupic biomutant na obie konsole

- odpalic grę na xboxie i tv na 48h

- gierka wypali mu zarys gór na ekranie

- włączy teraz wersje na ps5 i będzie mógł sie cieszyc ostrymi konturami, a nie gownem rozmazanym

- win for $ony

Po 48 h oled się nie wypala. Chyba że LG. Sony ma sysstem przesuwania co kilka minut pikseli żeby zminimalizować ryzyko wypaleń. 

Jak mówie - tylko SONY (nawet jak matryce są od LG)

Opublikowano

niebieskie robale jak płaczą że grają w gównie rozmazanym bez detali i efektów + często w gorszej płynności i dłuższymi loadingami  :)  spoko, później piszą jak emet że kiedyś to było CW! No pewnie że kiedyś to było do 2017 jak XO odstawał ze swoimi 900p i klapy przez pół roku robiły sobie nawzajem loda bo było mniej trawy w GTAV na XO.

ale teraz to już nie CW, małż odstaje generację za XSX, pod względem technicznym, wykonania, gier, kultury pracy, wstecznej, no we wszystkim. W niebieskim szambie bez gier jak tak dramatyczna sytuacja że od pół roku te przegrywy piszą tylko o indyku returnal w 1080p/40fpsach i grafie z 2013 za 350zł no bo kurwa o czym innym? Na XSX nikt by większej uwagi nie zwrócił na tego paździerza w XGP a tutaj święto bo 2000 wariatów ma platyne i kolory fajne są! :kaz:

Opublikowano

Po tym stwierdzeniu, że oledy sony się nie wypalają wiem, że mam do czynienia z niewolnikiem marki w najczystszej postaci. 

Opublikowano
16 minut temu, lpcl napisał:

Po tym stwierdzeniu, że oledy sony się nie wypalają wiem, że mam do czynienia z niewolnikiem marki w najczystszej postaci. 

Po zdaniu sobie sprawy że z pozoru dorosły człowiek nie potrafi czytać wiem że mam do czynienia ciemnym elektoratem xboxa:)

36 minut temu, LiŚciu napisał:

Po 48 h oled się nie wypala. 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Po zdaniu sobie sprawy że z pozoru dorosły człowiek nie potrafi czytać wiem że mam do czynienia ciemnym elektoratem xboxa:)

To zostaw na tej samej planszy w jakiejś grze na 48h to nam, potwierdzisz. Skoro nie wypala się to nie ma co siė bać, cnie? 

Opublikowano

Konsola sony, tv sony:banderas: nie da się lepiej przygotować na tą generacje. grac na xsmieciu w gierki 2000-2015 na jakiś gowno tv:dynia::dynia::dynia:  Ten duet returnal ratchet pięknie rozyebal tego xsmiecia bez gier. Jeszcze boty czekaja na gówniane gry usługi gdzie będą dorzucać jakąś gonwozawartosc :xboss:zgwalcone marki jak forza którą jest tylko do przegryzania miedzy grami i do tego halo gunwo dla desperatów :banderas: pięknie Spencer rozperdala rynek gdzie już nawet wygwalcis gaas w swoich flagowcach:dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolego, czemu łapiesz się na tak oczywistą zarzutkę? Ostatnim wartym swojej ceny telewizorem od Sony jest XE90 z 2017, kupowanie czegoś powyżej to wyrzucanie pieniędzy w błoto i jawne niewolnictwo marki. :) 

Obawiam się, że to niestwty nie jest zarzutka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.