Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

DualSense brzmi jak nazwa dildo dla niej i dla niego. :lapka: 

Moim zdaniem to jest dualBEZSENS

Haha, łapiecie? Bo bateria na 3h, rozjechane gały jak niemiecka dziwka i spusty które wytrzymują 100h grania. SIECZKA

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nazwa dualsense tez mi nie pasuje. Właściwsza by była - FuturePad, GodPad, DualDream lub DualGenius

Opublikowano

Jak ma sucho, to Paolo niestety robisz to zle:)

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Nazwa dualsense tez mi nie pasuje. Właściwsza by była - FuturePad, GodPad, DualDream lub DualGenius

Ja proponuję Driftsense. :kaz: 

Opublikowano

A jednak obecnie jest to najlepszy pad na świecie i nic tego nie zmieni ;) także pośmialiśmy się ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

A jednak obecnie jest to najlepszy pad na świecie i nic tego nie zmieni ;) także pośmialiśmy się ;) 

Najbardziej zaawansowany nie znaczy ze najlepszy.

Opublikowano
34 minuty temu, Whisker napisał:

Niedziela znów bez gier?

C9ACE886-70C5-4BEC-B5A9-0D357B17629E.jpeg

Selfiaczki to tutaj:

Opublikowano
5 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ale ten @Soul to zakłamana menda. Ta gra wygląda identycznie na obydwy konsolach.

Różnica tylko w wyświetlaniu. Chociaż skalowanie z 1080 na sonce i tak wygląda lepiej niż natywne 4k na srace bo boty lecą na starych lcd-kach lub tanich oledach z korei. 

Specjalnie wrzucam takie screeny, żeby móc czytać takie bzdety jak skalowane 1080p lepsze na sonce, co Sonka to sonka  xDDDDD Wam to już wzzytsko jedno ps4 pro was przyzwyczailo do govna rozmazanego i tak już macie.

Returnal w 1080p? Luzik xD

Opublikowano

Returnal ma skalowany obraz do 4k, nie chodzi w natywnym full HD. Skończ już.

Żeby ten MS choć jedną grę taką wypuścił jak Returnal...

Opublikowano
26 minut temu, easye napisał:

Returnal ma skalowany obraz do 4k,

Skalowane 4K czyli nie-4K. Żeby chociaż wyjściową rozdzielczością było minimum to 1440p, a tu 1080p. XD Takie skalowanie to mi ogarnia XOS w Godrizonie 4. :pawel: "Next-gen" wg. Sony. :) 

Opublikowano

Byli tu agenci, ktorzy porownywali fps boost do motion plus w tv, a teraz mamy skalowane 1080p XD fajnie brzmi, ale to nie działa jak dlss. Rozmazane gówno.

Opublikowano

nie wiem na 75 calach wygląda dobrze, a sama gra jest lepsza niż 3/4 gier Xsmiecia. :klapek:

Opublikowano

Izi znowu kupil ps5? Nie nadązam za jego biznesami.

Opublikowano

No co poradzić, Sony ma gry dla których warto kupić konsole, Xbox ma jpgi. z kupionymi studniami.

Opublikowano

Zobaczyć to na 75 calach, dobrze, że u mnie na 65 calach nie muszę takiego qovna oglądać  :obama:

E0f5M9EWYAIbJwN.jpeg.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.