Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Za to z przyjemnościa na 65 calach oglądasz to XDXDXDXDXDXDXDX (nie wiem czy z ciebie się śmiać czy nad tobą płakać) :

1g.jpg

2g.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzisiaj izi tryb klapa, za dwa tygodnie będzie PC master race, a w połowie czerwca wizyta w Choroszczy.

No nie zaszufladkujesz, chłop gra w co chce, na czym chce, kiedy chce.

Pograłbym w coś na Xboxie, no ale niestety MS druga generację z rzędu zapomniał o grach.

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Za to z przyjemnościa na 65 calach oglądasz to XDXDXDXDXDXDXDX (nie wiem czy z ciebie się śmiać czy nad tobą płakać) :

1g.jpg

2g.jpg

Lisciu ja wiem, ze dla ciebie 1080p skalowane to to samo co 4K natywne, niestety nie dla mnie różnica w ostrości obrazu jest ogromna.

20201215_212302.jpg

Opublikowano
29 minut temu, easye napisał:

No nie zaszufladkujesz, chłop gra w co chce, na czym chce, kiedy chce.

Pograłbym w coś na Xboxie, no ale niestety MS druga generację z rzędu zapomniał o grach.

jPjCXso.png

Ale prawie 200h najebane w trzech grach MS i ciągle rośnie. :) 

Opublikowano

Wiecie co sie dopiero dowiedziałem - te chinskie scoorversyny z nintendo ukryły w amiibo fast travel do zeldy skyward sword XDDD jprdl i pewnie walikonie z naszego forum to kupią, a ten kawalek plastiku ma chyba kosztowac $25 XDD GRACZE

Opublikowano

200h to jest nic, tyle to ja najebalem w uncharted 3 a najmniej mi sie podobal z calej tej genialnej serii i surowo oceniam go na 10-/10

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

jPjCXso.png

Ale prawie 200h najebane w trzech grach MS i ciągle rośnie. :)

Oczywiście, dodatkowo gram w nie od paru lat, bo nic innego nie ma. Sytuacja Xboxa w 1 obrazku!

Opublikowano

Ograł, co miał ograć i tyle. Mając pc/ps5 co mu niby polecasz czego nie ogra na tamtych sprzętach.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt że PC jest na wyposażeniu 99% domów. Z tego zdecydowania większość jest w stanie odpalić większość gier.

Oznacza to mniej więcej tyle że jedyną konsolą która zapewni inne granie niż na PC to sonka. Reszta PC. Xbox jest zbędny. 

Opublikowano
19 minut temu, Jakim napisał:

Ograł, co miał ograć i tyle. Mając pc/ps5 co mu niby polecasz czego nie ogra na tamtych sprzętach.

Patrząc po GT to 9/10 tego co ograł to X360. :reggie: Uczciwie trzeba przyznać jednak, że jego opinia w temacie Xboxa ma jakieś oparcie w rzeczywistości.

A to że ma nabite kilkaset godzin w pojedynczych tytułach? Normalna sprawa na Xboxie, bo to tych gier chce się wracać i jest co w nich robić. Setki godzin contentu.:banderas:

Opublikowano

Poważnie? nie sądziłem, że z Xboxem jest aż tak chujowo, że więcej gier ogrywałem na 360tce, a jednak...

Opublikowano
7 godzin temu, LiŚciu napisał:

Biorąc pod uwagę fakt że PC jest na wyposażeniu 99% domów. Z tego zdecydowania większość jest w stanie odpalić większość gier.

Oznacza to mniej więcej tyle że jedyną konsolą która zapewni inne granie niż na PC to sonka. Reszta PC. Xbox jest zbędny. 

Granie i PeCe. Wybierz coś z tego, bo jedno z drugim się nie wiąże.

Opublikowano
6 godzin temu, easye napisał:

Poważnie? nie sądziłem, że z Xboxem jest aż tak chujowo, że więcej gier ogrywałem na 360tce, a jednak...

Nieruszone Ori, Cuphead, Titanfall, no dużo do nadrobienia patrząc na sprzet NO ALE PEWNIE OGRANE NA PC/Nie ma w co grac XDDDD znow najgorzej z Xboxem ma ktos.kto go nie posiada. :pawel:

Opublikowano

Mam Xboxa, a nawet jakbym nie miał to tak jak piszesz - do niczego niepotrzebny, jak ktoś ma PC.

Ori 1 dawno ukończyłem, dwójka niestety gdzieś po drodze mnie znudziła, Titanfall? No to jest właśnie obraz MS, ciężko nawet doskrolowac w profilu do gier z 2016r...  :pawel:

image.thumb.png.47bd5e78b745356f1f033058641d0e1e.png

Walczą chłopy idykami ze steama z przed 5 lat jak Cuphead :frog:

Opublikowano

Najwazniejsze że HaloForzaGearsy grane, abonament opłacony, gry kupione. Dzięki za wspieranie marki.

btw niezła hipokryzja z tym TF2 - Xbox śmierdzi, po co mi on jak mam PC, ale TF2 na PS4. Tam juz nie przeszkadza posiadanie PC. :banderas:

Opublikowano

A już nawet nie pamiętam dlaczego grałem na Ps4, pewnie dostałem za darmo. No MS to obecnie marka które się większości kojarzy z gównem, nic dziwnego - 18 edycja CW,  a zielone przegrywy walczą grami z 2016 r i abonamentem wklepanym z pringersów dzielonym na 16 osób. 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PS4. Tam juz nie przeszkadza posiadanie PC. 

No własnie o to chodzi chłopie. Jak masz PC + konsole sony to masz kompletny set. Xbox jest zbędnym urządzeniem elektronicznym. 

Opublikowano

Przecież na pc "exy" sony są w lepszej jakości to po co komu to plejgówno?  :)

Opublikowano

Bo wciąż bardzo dużo świetnych gier wyszło tylko na konsole Sony.

Opublikowano
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Granie na PC? Nieopłacalne, niewygodne, niedorzeczne. :)

Ja bym jeszcze dodał: bezsensowne, głupie, irracjonalne, odrealnione, niezrozumiałe, bezzasadne, obciachowe itp...

Opublikowano

No na pewno na pieca wyszło więcej nextgenowych gier, niż na retroboxa :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.