Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Skonczylem na ps5 i dziala jak marzenie. Zadnych spadkow same konkrety. Natomiast niezalezne redakcje branzowe jasno stwierdzily ze na xsx to jest klatkujacy kasztan. Przykro mi ale to nie do mnie pretensje powinniscie miec. W dodatku na ps5 ekskluzywne dema wiec bylo jasne ktora platforma jest wiodaca.

Re8 na ps5 stabilny jak forma wydawnicza ps studios. Duzo, dobrze, szybko, regularnie.

Re8 na xsx stabilny jak psychika lorda karakana

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Skonczylem na XSX trzy razy i dziala jak marzenie. Zadnych spadkow same konkrety, a jeśli dwie klatki polecą to VRR nadrabia i nie pozwala tego dostrzec. Natomiast niezalezne redakcje branzowe jasno stwierdzily ze na ps5 to jest klatkujacy kasztan. Przykro mi ale to nie do mnie pretensje powinniscie miec. W dodatku na XSX Quick Resume wiec bylo jasne ktora platforma jest wiodaca.

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

No ps5 niestety nie daje rady przy cossgenowym re8. Teraz wyobraźcie sobie co będzie się działo z grami tylko na najnowsze sprzęty  :)

Będzie pięknie jak nowy Horizon będzie wyglądał tak samo na obu konsolach a jedyna różnica to będzie rozdzielczość. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Skonczylem na XSX trzy razy i dziala jak marzenie. Zadnych spadkow same konkrety, a jeśli dwie klatki polecą to VRR nadrabia i nie pozwala tego dostrzec. Natomiast niezalezne redakcje branzowe jasno stwierdzily ze na ps5 to jest klatkujacy kasztan. Przykro mi ale to nie do mnie pretensje powinniscie miec. W dodatku na XSX Quick Resume wiec bylo jasne ktora platforma jest wiodaca.

#cytatywielkichpolakow

Opublikowano

Digital foundy? Te chuje oplacane za pieniadze billa gatesa z chipowania ludzi? Niezle zrodla tam macie w kurestwie zielonym. Ja tam wole rzetelnych dziennikarzy 

Opublikowano

To które to rzetelne i niezależne, nieopłacone przez nikogo redakcje twierdzą, że Village lepiej chodzi na PS5? Dawaj linki, pośmiejemy się razem

Opublikowano

Dobra mozemy isc na kompromis i uznac ze obie wersje sa niemal identyczne ale z lekkim wskazaniem na sonke przez te dema. To jest moja ostateczna propozycja

Opublikowano

Żaden kompromis, nie rób z gęby cholewy, dawaj linki.

No chyba, że wiesz, że nie istnieją, bo trzeba mieć oczy w dupie by nie zauważyć przewagi Bestii Series X nad crossgeneracyjnym małżem :)

Opublikowano

W masakrowaniu plejkurewki 5 nigdy nie idziemy na kompromisy :nosacz3:

Opublikowano

Przykra sprawa, ale to właśnie plejsmieciara 5 okazuje sie hamulcowym tej generacji. Nie konsole poprzedniej generacji, nie XSS, ale ten niedorobiony wytwór pijackiej fantazji rolników spod Wuhan, którzy w wolnych chwilach od orania i siania zaczeli bawić sie w składanie elektroniki. Opóźnienia gier to obecnie nie wina Covida, nie pracy zdalnej, ale kombinacji developerów gdzie wyciąć trawy, gdzie zjechać z rozdzielczością do biedackiego 1080p, gdzie jebnąc tekstury rodem z PSX, żeby dana pozycja w ogole na plejsmieciarze5 ruszyła.

#piekloklapow

Opublikowano

Xdddd opoznienia gownoeksow na xboxa to wina sonki. Lord mefedron czy to ty?

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Będzie pięknie jak nowy Horizon będzie wyglądał tak samo na obu konsolach a jedyna różnica to będzie rozdzielczość. :pawel: 

Niestety tak będzie. Rozdziałka, fpsy i tyle. Może jakiś efekt typu rt. Coś na zasadzie Spidermana.

Opublikowano

Wystarczy ze na 1 konsoli będzie działał w 60 fpsach i juz będzie różnica GENERACJI.

Opublikowano

Grze horizon nie pomoże nawet miliard fpsów :(

Opublikowano
42 minuty temu, Bzduras napisał:

Żaden kompromis, nie rób z gęby cholewy, dawaj linki.

No chyba, że wiesz, że nie istnieją, bo trzeba mieć oczy w dupie by nie zauważyć przewagi Bestii Series X nad crossgeneracyjnym małżem :)

Schabek pierdoli jak potłuczony, najpierw, że RR nie jest dla każdego później piszę, że te 350 PLN to jednak dużo i warto poczekać a zaraz dumnie oznajmia światu, że wie, że pisał, że 350 to dużo ale nowy Ratchet Day1.

Teraz podobne majaczenie na temat nowego RE, który lepiej śmiga na PS5 ale tylko jego zdaniem a jak przychodzi co do czego to kompromis xDDDDD

Opublikowano

magiczny dysk śmieciary 4.5 bez gier w akcji :kaz:

E2Of9PxWQAEjT54?format=jpg&name=small

E2JhpE_VcAEt6L5?format=jpg&name=large

E2JhpE-UUAMc5Ef?format=jpg&name=large

200.gif

Opublikowano

Ktoś tu kurwa jeszcze wojuje Last of Us 2? Wstydze się, że tą grę chwaliłem miesiąc temu, byłem zamroczony całkiem niezłą graficzką i nienawiścią do MS za serwis Xboxa. ale ta gra to jest ścierwo generacji, zmusiłem się w końcu do ukończenia tego balasa i po 30 godzinach zbiera mi się na wymioty i ciągle nie ma końca. Nawet kurwa dziecku nie odpuścili i zrobili z dziesięciolatka transseksualistę, aż myślałem, że pada rozpierdole.

Całe szczęście, że kiedy naughty dog robiło swoją najlepszą grę - crash bandicoot to druckman nie maczał w tym swoich obrzydliwych paluchów bo crash nie byłby pewny swojej seksualności, ani tego czy jest jenotem czy może lisem.

ja pierdole. Fabuła gówno jak z netflixowego generatora, a gameplay z 2012 roku z dodanym czołganiem się w trawie.

Opublikowano

Z powodu braku nowych i dobrych gier AAA na plejśmieciarę5 pałowanko TLoU2 będzie wystepowało wśród niewolników marki jeszcze bardzo długo. Trzeba przywyknąć :dunno:

Opublikowano

Uczymy się od was. Pałowanko horizonem od 2018. Jeszcze trochę nam brakuje.

Opublikowano
44 minuty temu, Lord Protector napisał:

Schabek pierdoli jak potłuczony, najpierw, że RR nie jest dla każdego później piszę, że te 350 PLN to jednak dużo i warto poczekać a zaraz dumnie oznajmia światu, że wie, że pisał, że 350 to dużo ale nowy Ratchet Day1.

Teraz podobne majaczenie na temat nowego RE, który lepiej śmiga na PS5 ale tylko jego zdaniem a jak przychodzi co do czego to kompromis xDDDDD

Spokojnie Lord Ejakulat nie denerwuj sie :nosacz3:

Opublikowano

Schabek jak bada grunt przekręcaniem nicku xD ile reakcji haha musisz dostać żeby ustawić jeden oficjalny?  :kaz:

Opublikowano

Lord Redaktor zaraz peknie i skonczy sie frajda chociaz caly czas dzielnie sie trzyma :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.