Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PS brakuje tylko jednej literki do PiS, a schabek ma kaczora w avku. Nie ma przypadków.

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
58 minut temu, schabek napisał:

Lord Redaktor zaraz peknie i skonczy sie frajda chociaz caly czas dzielnie sie trzyma :kaz:

Mam na to tak wyjebane jak na te minusy od shena :xboss:

Opublikowano

Soul już w szale spłat rat do providenta za smiecboxa nie tylko avki zmienia co dwa dni to jeszcze nicka zmienił. Wyjeb to gowno bez gier, kup Sonke - od razu Ci wróci szacunek do samego siebie.:)

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:

Ehhh Lord Szpagator przypominam ze o minusy od shena poleciales z bolem dupy do pereza xDDDDDDDDDDDDDDDDD

nic sie nie martw, trawa w biomutancie69 na xsx jak marzenie a reszta to sie jakos ulozy

Opublikowano

Sony: macie tu pare gier na premiere, macie returnala, ratcheta. A chuj jeszcze ruda wrzucimy i pare indykow na lato-jesien

Microgowno: prosimy jeszcze o chwile cierpliwosci wszystko jest dobrze chlopaki dobrze robia dobry przekaz leci niech to sie wszystko trzyma

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Soul już w szale spłat rat do providenta za smiecboxa nie tylko avki zmienia co dwa dni to jeszcze nicka zmienił. Wyjeb to gowno bez gier, kup Sonke - od razu Ci wróci szacunek do samego siebie.:)

Takie rzeczy to ja kupuje za gotówkę wariacie ;)

10 minut temu, schabek napisał:

Ehhh Lord Szpagator przypominam ze o minusy od shena poleciales z bolem dupy do pereza xDDDDDDDDDDDDDDDDD

nic sie nie martw, trawa w biomutancie69 na xsx jak marzenie a reszta to sie jakos ulozy

Szpagat na shena to jak szpagat na roziego, można i to jescze jak :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Sony: macie tu pare gier na premiere, macie returnala, ratcheta. A chuj jeszcze ruda wrzucimy i pare indykow na lato-jesien

Microgowno: prosimy jeszcze o chwile cierpliwosci wszystko jest dobrze chlopaki dobrze robia dobry przekaz leci niech to sie wszystko trzyma

PLEASE BE EXCITED BĘDĄ NOWIUŚKIE PREMIERY GIER Z 2016 W ŚMIEĆPASSIE :pawel:  

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Takie rzeczy to ja kupuje za gotówkę wariacie ;)

Kim trzeba byc zeby wyjebac 2000zl tak o, bez mlasniecia? Kulczyk czy to ty? Co my, zwykli zjadacze chleba, wiemy o byciu na szczycie... :/ 

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Ktoś tu kurwa jeszcze wojuje Last of Us 2? Wstydze się, że tą grę chwaliłem miesiąc temu, byłem zamroczony całkiem niezłą graficzką i nienawiścią do MS za serwis Xboxa. ale ta gra to jest ścierwo generacji, zmusiłem się w końcu do ukończenia tego balasa i po 30 godzinach zbiera mi się na wymioty i ciągle nie ma końca. Nawet kurwa dziecku nie odpuścili i zrobili z dziesięciolatka transseksualistę, aż myślałem, że pada rozpierdole.

Całe szczęście, że kiedy naughty dog robiło swoją najlepszą grę - crash bandicoot to druckman nie maczał w tym swoich obrzydliwych paluchów bo crash nie byłby pewny swojej seksualności, ani tego czy jest jenotem czy może lisem.

ja pierdole. Fabuła gówno jak z netflixowego generatora, a gameplay z 2012 roku z dodanym czołganiem się w trawie.

Myśle ze mało kto tu walczy ta gra, walcza grafika i animacja, raczej nie fabuła, coś tam Liściu skacze, ale jego zdania na tym forum nikt nie bierze na poważnie bo wiadomo ze jego dziecko ma więcej pojęcia o grach, dla mnie cześć pierwsza to gra generacji a dwójka to rozczarowanie generacji.

Opublikowano

Nie wiem kim trzeba być ale do was jeszcze mi daleko. 

Gierki po 350 na premierę, bogacze.

Opublikowano

Ale #nieMIEJCIEoczekiwan 

6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Myśle ze mało kto tu walczy ta gra, walcza grafika i animacja, raczej nie fabuła, coś tam Liściu skacze, ale jego zdania na tym forum nikt nie bierze na poważnie bo wiadomo ze jego dziecko ma więcej pojęcia o grach, dla mnie cześć pierwsza to gra generacji a dwójka to rozczarowanie generacji.

Lepiej jak boty myślą ze nie gram w gierki niż żeby ludzie z forumka uważali ze nie mam honoru bo nie dotrzymuje zakładów. 

Opublikowano
56 minut temu, Lord Protector napisał:

Shen - nie no szanuję za muscle upy. A tak w ogóle to czemu zmieniłeś nicka? 

23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale #nieMIEJCIEoczekiwan 

Lepiej jak boty myślą ze nie gram w gierki niż żeby ludzie z forumka uważali ze nie mam honoru bo nie dotrzymuje zakładów. 

Spokojnie ojciec wszyscy wiemy, że pęka już 10 przejście lezb. xd

tenor-4.gif

Opublikowano

Po patchu 60 fps licznik bije od nowa:)

Opublikowano

Sony robisz to dobrze, w napędzie cieplutki Returnal, w czerwcu Ratchet z iście next genową grafiką a na dniach gameplay i pewno data z kolejnego sztosa na SONKE czyli Horizon :xboss:

Tymczasem u zielonych, niemiejcie oczekiwań, zaraz E3 Phil nas zjebie 4 renderami bez dat i tak do 2025 ty jebany xśmieciu! 

Opublikowano

No ale po Ratchecie min. Kena, Deathloop, GhostWire, i sam Kaz wie co jeszcz. 

ALE SONKA NOKAUTUJE TEGO X-ŚMIECIA BEZ GIER.

I TAK OD 8 LAT!!!!!

=

Opublikowano

Kena, Deathloop i GhostWire, wszystko na Xboxie, połowa w GP w premierę. Dzięki, że wesprzecie ulepszone wersje na Xboxa.

Opublikowano

Spoko, taka beznadziejna sytuacja na xboxie ze z litości wspieramy. 

Opublikowano

"Dla czego" zrobił transfer do $ony? Najs, xbox rośnie w siłę po pozbyciu się słabych jednostek.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

"Dla czego" zrobił transfer do $ony? Najs, xbox rośnie w siłę po pozbyciu się słabych jednostek.

Jakiś lore? Bo zaczynam się gubić w tych forumowych knowaniach niczym z gry o tron? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Człowiek rzuca bombę prawdy i od razu słaba Psycha Incha i majaczenie o jakiś transferach. 

Edytowane przez Lord Protector

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.